Квіткові кози

35 лайков

Гра називається" Знайди кота":grinning:

46 лайков

Я вже , мабуть , втомила всіх своїми квітами, так що лілії,клематиси, тюльпина, нарциси та ін. будуть іншим разом. Піду козу відвідаю.

2 лайка

Здравствуйте, Зоя , сейчас тоже можно ездить , мы с дочкой ездили в этом году, все отлично, от нас очень много транспорта, перевозчики от разных компаний прут 2 раза в день круглогодично , цены в ПУДе(АТБ) как у нас почти, да в Крыму и раньше что-то было дороже , Вообщем , можно спокойно ездить , если есть транспорт)

2 лайка

Зоя, як ваша кізочка?

Дякуючи вашій допомозі Маня вже поправилась, сьогодні сидить на сіні-воді, але старається добути овочі з інших кліток.

На прогулянці вже “строїла” всіх інших кіз. Вона якась дрібна, але ганяє всіх навіть крупніших кіз. Вона у нас гроза котів, коли бачить кота, женеться за ним, хватає в зуби і трусить як тряпку.:grinning:

13 лайков

Ми транспорту власного немаєм:worried:, а їздили поїздом з Шепетівки до Сімферополя. Чоловік лікувався в Саках тому бували в Криму майже щороку. Тепер у нас так не виходить, на жаль.

1 лайк

Ой, я тоже очень люблю цветы. И с удовольствием наблюдаю за цветниками форумчан … А у меня цветы не скоро появится …с этой стройкой…уже третий од не двор, а кошмар. Нет пока места для
цветов.

5 лайков

Юля, все прийде з часом закінчиться будівництво, почнете займатись облаштування квітників:rose::sunflower:
Якщо любите квіти, то вони обов’язково зацвітуть на Вашому подвір’ї.

1 лайк

Зачепило за живе …

25 лайков

Красота! Сьогодні вихідний тай щей годинник переведено, вся живність нагодована, на вулиці слякоть , а в будинку тепло та затишно можна непоспішаючи попити каву з сиром та посидіти біля компа в оточені котів, яких негода також загнала всіх до будинку.

Вчора був важкий день прийшлось терміново підганяти “хвости”, щоб мороз не застав зненацька. В результаті посаджено 1,5 сотки часнику та висаджено три відра цибулин тюльпанів (коли висаджувала, то все картала себе за те що викопала їх влітку, це х скільки часу зекономила б) Тож сьогодні спина не розгинається, а я себе тішу що все встигла.:slight_smile:

9 лайков

Хазяюшка! :rose:
А ми ходили тільки що з козками гулять, холодно вже, травки немає, хоч побігали. Ось і вам зарядку для спини, щоб полегшало :relaxed:

2 лайка

У нас дощ так що зарядка відміняється. хоча кози і лементують -хочуть гуляти :grinning:

Какие у Вас цветы - заглядение! Мечтаю о клумбах. Но у нас во дворе завелись муравьи. Завелись - мягко сказано, их кучи везде, везде свои муравейники строят, под розами у меня такие туннели нарыли, розы засохли почти все. Что я только не делала, и брызгала отравами и посыпала, не помогает ничего. В дом залезли, но из дома как-то выжили, слава богу. Развелась их тьма тьмущая. Перед домом сделала некое подобие альпийской горки, на год хватило, теперь везде, где камни - муравейники. Камень отваливаешь и их там кишит, и яиц море. Печаль просто.

Посмотрела на Вашу красоту и как будто в детстве побывала, у бабушки.

2 лайка

4 сообщения перенесены в тему Борьба с муравьями

А Вы розы сами размножаете? И Ирисы продаете?) По весне бы заказала.

Троянди (рози) раніше розмножувала пагінцями , а тепер якось побільшало роботи (а можливо робота лишилась та сама а я постарішала:sob:) та залишила розмноження, бо всього не встигаю. Ирисів та клематисів трохи продала і заробила трохи грошенят на нові сорти для свого квітника. Іриси пересаджуються після цвітіння, тобто влітку. Можна і весною, але тоді можна помилитись із кольором, бо маю їх чимало і можу забути де який живе.:wink:

8 лайков

Насмішили сьогодні мене мої козявочки…На даний час у мене доїться троє кіз і доїтись вони навчені обов’язково по черзі. Першої дою Маню (главкозу), далі Яреська, а неповнолітня мамашка Бусінка доїться останьою.Сьогодні повернулись з прогулки, кози зайшли самі до хліва, а я на декілька хвилин затрималась біля кролів. Тут чую в хліві сташний крик, у мене аж ноги потерпили, заскакаю і бачу таку картину Бусінка заскочила на станок і приготувалась до дойки, а старші кози не стерпіли такої наглості і стали стягувати її з незаконно зайнятого місця. Яреська вчепилась зубами за хвоста, а Манька за коротке вухо і прицьому тягнуть бідолаху в різні сторони, та впирається всіма ногами і страшно кричить. Прийшлось втрутитись і всіх розігнати.:grinning:

25 лайков

Мала та спритна) У всьому!

Це точно, така вона у нас :wink: