Олечко, у нас кілька тижднів горіла поблизу посадка, тоді вдалося затушити силами місцевих жителів та пожежників. Зараз тихо, ттттт.
Вчора прийшов АИД для моїх кізок. Раніше коли я думала про апарат для доїння то хвилювалась про те, як його сприймуть мої козоморди, а тепер дивлюсь на цю купу розібраного обладнання і думаю, як я з ним справлюся
![]()
Вчора з ним розібратись не було часу, а сьогодні Олег категорично заявив, що святом його не збитатиме. А я ходжу довкола і руки так і сверблять…
Вот меня тоже волнует, как бы я разобралась с ним, если его купить ![]()
Вирішила прочитати інструкцію, після 5 хвилин читання відчула як мої мізки починають помаленьку закипати. Відмовилась від ідеї про читання. Вирішила нехай її почитає чоловік, а мені потім покаже на яку кпопочку нажимати і що куди одягати
![]()
Да там внешне только страшно, а так ничего сложного… для меня пока самое сложное… вернее самое противное это мойка ![]()
Зоя, вижу ,что вы остановились на Аид 1? Я все колебаюсь, боюсь маслянный будет замерзать у меня .
Важней всего - погода в доме, а все иное - ерунда…
Правильно Олег каже, на те і св"ято. А завтра все складе, підете разом доїть і ОК!
Вот и я боюсь, с техникой не дружу. Подсказать некому. Будем методом проб и ошибок разбираться.
А сколько времени у вас прошло с момента заказа и до получения? И ,если не секрет, в какую сумму доставка обошлась.?
Попробуйте собрать сепаратор. Если у вас получается, то запроста справитесь и с доильным аппаратом.
Получается, собираю и разбираю. Интересно, а мыть его так же противно, как сепаратор?
я подумала, що взимку коли великі морози кози або в запуску, або
ж взбираються запускатись, тому можна видоїти і руками щоб не морочитись із миттям апарату. Тай в хліві температура рідко до 0 опускається. Для мене важливіше аби працював тихо
в середу замовила, в суботу отримала (прибув ще в пятницю, я немала часу отримати). Доставка 390 грн. це з урахуванням комісії за пересилання грошей (накладна плата)
А вы шлангу удлиняли?
так взяла 6метрів
О! Я как вспомню свою истерику, как первый раз сепаратор собирала, так ещё страшнее становится о доильном думать ![]()
Я специально аналогию провела. Мол, если собрали сепаратор, значит все под силу)
Доильный в сравнении с сепаратором - полная ерунда. Ну, во всяком случае, в турецком, что я у Евгения @MILKER покупала, нужно было два шланга присоединить к крышке ведра и вставить пульсатор, там только одно явное место есть, куда его можно вставить) И все.
Я сепаратор училась собирать благодаря ютюбу., есть много видео.
Чому козинні сири покоряють душі людські своїм насиченим смаком, широкою палітрою ароматів. А тому, що кізочки це такі створіння, які полюбляють все саме-саме, листочки та гілочки мають бути найсмачніші, квіточки найароматніші. Тому і сири з їхнього молочка виходять ексклюзивні та неперевершені.
Зоя, у твоїх козочок зручні нашийники. Де ти їх купуїш, чи сама шиєш?
Цікаво постерігати як козочки лягають відпочикати, кожне сімейство окремо.
Мама й доня, Вісла з Любавою
Дві сестрички - нерозлий вода, Мілуша і Мелані, цих дівчат і на дойку мушу разом запускати, поки одну дою друга стоїть поряд і уважно спостерігає чи все правильно я роблю
Це Дара Із дітками -Дарусею та Дарієм
Жасмінка з дітьми