У нас багато хто хоче породистих козенят, але ледачі їхати кудись і тяжкі на підйом. А ще багато хто не вміє користуватись інетом, попробуй подати оголошення в газету полонську “Новий Шлях”, шепетівську, новоград-волинську…Так як зараз карантин, то напевно можна звонити в редакцію і питати рахунок, або на телефон за оголошення.
Вітаємо нашу мамусю з дівчатками !
![]()
Вчора майже опівночі народили ми з Сюзі козлика … здоровенного, мамка була до окоту як слониха здоровенна така і залишилась.
Все весняні окоти закінчились , цьогорічний рахунок 14;12 на користь козочок.
Ще Ламбада, можливо, влітку окотиться і тоді точно все
Поздравляю , что все хорошо закончилось! Я тоже не люблю окоты, отличные от двойни. Двойня - и козлятки не огромные, и с кормлением можно не заморачиваться, если трое или больше.
Мы смеялись всей семьёй ![]()
![]()
![]()
Так же и есть
Ой и не говорите, у соседки бабули козочки одни родились, бабушка до пяти литров давала, мама первокотка два с половиной, козочки классные и так хочется помочь бабуле и забрать их всех, но куда ![]()
Главное чтоб от счастья в обморок не упал!
потом будете катать колобка по двору ![]()
Зоя, поздравляю с козлятушками! Красавцы и красавицы… да, карантин внёс и здесь свои неприятные коррективы…![]()
Дякую, Вікторія ![]()
Дивлюсь на них і серце кров’ю обливається, одним пацанам уже два місяці минуло, потрібно терміново щось вирішувати… , вони сосочніки завжди біжать біжать мені назустріч і так лагідно в очі заглядають ![]()
Понимаю, Зоя! Ох, как понимаю…![]()
![]()
… …
Кілька днів у мене зявилась помічниця, Доярочка, я її називаю. Місячна козочка народжена в трійні, росла разом із козликами під мамкою-першокоткою. Зараз молочка видно на трьох уже маловато, мала дуже кумеклива, підгляділа що я дою кіз на станку, пролазить через дірку в годівниці до мене, безцеремонно вилазить на станок і чекає , що я віддам їй одну дійку ![]()
Ждёт это хорошо, у меня в прошлом году было несколько таких, они не спрашивали, только коза на станок, я руку к тите, а там уже роботонезированная доильная линия )) вмиг выдаивает и массаж делает
и молоко надёжно в животике прячут
приходилось закрывать, так как одной козой это не обходилось…
Вот и у меня такая сообразительная растет! Любуюсь как она быстро развивается…наблюдательна и смышлёна… ![]()
На меня теперь на каждой дойке пятеро нападают.сосут все! И чужие сисюни и соску, и подойник успешно переворачивают. Надо только закрываться.
У мене поки видою, то і масаж спини вже зроблено і кишені перевірено і на голові потанцювали, а якщо забула сховати волосся під шапку, є ризик лишитися без хвоста, вийти з хліва з боб-каре😁
У Вас там целый штат: и парикмахеры, и массажисты, и полицейские, танцюристы ![]()
Шапку снимают в легкую. Надо каску одевать с фиксацией) И не каре на выходе, а выщипаные брови и волосы) И обгрызенный нос и уши.
Зоя, у вас там хоч не горить?