"KozoMордочки"

Ось і я вирішила оселитися у вас на форумі :rofl:
Мене звати Світлана, мені майже 24 роки. Я кохана дружина і щаслива мама двох чудових синочків. Але, окрім них у мене є ще діти - це мої Козомордочки. Зараз у мене дві дорослих кози та козел. І в планах залишити цього року ще одну, а можливо дві, а може…:rofl: маленьких леді і змінити козла. Ще років п’ять тому я навіть і не думала займатися господарством, а тим паче кізками. Але ніхто не знає куди нас заверне життя. І ось 4 роки тому, ми з чоловіком і маленьким синочком 11 місяців були вимушені переїхати до бабусі та дідуся чоловіка, щоб доглянути.( Так склалися обставини)
І тут у мене з’явилася Маруся. Звичайна чорна лохмата коза, молока ми не пили… Якесь воно було не дуже на запах. Коза була стара, бабця купила її коли вже їй було років 7-8 і у них вона вже була кілька років, привела вона нам на останок 2 кізки Машку і Дашку, запустилася і віддала Богу душу. Не знаю чи і справді стара була коза чи то з мене така господиня, але факт залишається фактом.
Тож чому ж я все так лишилася з козами? Спершу заради бабусі, потім заради одного сина, а потім другого. Вони пили молочко, їли кашку, а що ж не зробиш для здоров’я та щастя своїх дітей. За 4,5 роки ми шукали кіз, щоб молока було і щоб на смак було добре. Але купили, як коза гарна то молока кіт наплакав, як молока більше, то коза лохмата. А я прям жах, як не любила кіз з довгою шерстю. І ось малому три і я вирішила, що проживемо без молока-дорослі вже. Розпродали козів, купили поросят да й все. Але не тут то було, народився другий синочок і вирішили все ж таки знову купити кізку.
Купили тут на форумі кізочку Жизельку 87.5 % зааненку, потім через деякий час Пенелопу 50% нубійка і 75% козлика Тамерлана :smiling_face_with_three_hearts:
Сподіваюся, що приймете нас у свою дружню сім’ю.

44 лайка

Так і знала, що щось не те зроблю. Хотіла створити особисту сторінку у вас на форумі…і певно таки не вказала це якось…щось не те натиснула

1 лайк

Добро пожаловать! С новосельем! Рада знакомству в Вашем новом домике

1 лайк

Дякую :smiling_face_with_three_hearts: Теж дуже рада спілкування з хорошими людьми.

Створили. Якщо ми її бачимо.
Звідки Ви? Козочки мабуть від Олі?

2 лайка

Так козочки від Олі :heart:. Дуже файні козочки і ми їх дуже любимо. Ми з Житомирщини. Село Корчак.

6 лайков

На аватарке очень красивая козомордочка :hugs:

1 лайк

Це наша маленька. Нам тиждень :relieved:

1 лайк

Ось наші дівахи

40 лайков

Жизель

39 лайков

Пенелопа

39 лайков

Тамерлан

41 лайк

І маленька бубочка, яку хочемо залишити, але ще ім’я не обрали

49 лайков

Добро пожаловать. все козочки и козлик красивые очень, довольные. Жизель лучше всех :wink:

2 лайка

Светлана приветствую вас , рада знакомству и с открытием странички, добро пожаловать :blush:

1 лайк

Бубочка - чем не имя? У меня есть козочка с таким именем

2 лайка

Дякую :smiling_face_with_three_hearts:
І я дуже рада :heart:

1 лайк

Я навіть і не придумала :rofl: що можна так назвати)) Дала завдання синочку

З новосіллям Вас :rose::rose::rose:
Добра, здоров’я та усіляких гараздів Вам , Вашій родині та Вашим козомордочкам :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

2 лайка

Дякую :smiling_face_with_three_hearts: Навзаєм :tulip:

1 лайк