Оля, а яка її вага , виглядає такою дорослою тіткою ![]()
Ах, эта белизна глаза режит! Девочки класснючие!
У меня девочка худощавая, вроди и не голодная, но не така упитанная как Ваши. Ну как повысить ей аппетит?
У три місяці була 20 кг. Зараз явно більше.
Пару днів назад зимові дівчата всі прийшли в охоту. Вік 3,5-4,5 місяці. Тітки ![]()
Ещё немного белизны ![]()
Как повысить аппетит… Прогулки, разнообразие в еде. Глистов прогнать. Наверное так ![]()
Мені аж трохи шкода, що Ви таких красоток білих хмарок хочете розбавити фарбами. Дасть Бог результат того буде вартий.
Мне как-то тоже грустно ![]()
Эту белизну жалко замешивать на нубийца ![]()
![]()
![]()
Белые лебедушки красивенные ТТТ на них
Оля , по литру 2 раза в день , а если трое козлят , это каждая коза должна 6 литров им дать , думаю , такое редко есть у кого…
Так мало того, некоторые умудряются с месяца до двух за два подхода вволю по три литра в день всасывать. А что делать? Не морить же детку голодом
Не хватит молока у матери - всем стадом кормить будем, но выкормим ![]()
Та сама в шоці. Жаль, що у мене було п’яте місце в конкурсі, а не четверте ![]()
А може перейти на виключно білих нубийців?
Теж файно ![]()
Файно то файно,але вони ж не получаться зразу білі,прийдеться ластиком бризги і плями витирати.
В мене ні одного чистого не получилося.А сейбла обов"язково залишіть.
Оце ви мені очі відкрили ![]()
Але в мене в минулому році Дінар начудив - 3 із 6 з бризгами і плямами. В цьому році тільки одна із 8.
Може то так співпало?![]()
Я за білих нубів, так що Оля постарайтесь вже там з нубом якось домовтесь.
Моя біла козочка також не цілком біла, чорна полоса по хрибту, і напевно буде темнішати з часом.
Дівчинка сейбл чудова, тільки пустіть її в тренажерний зал, ато виглядає старше своїх літ ![]()
Ой, дівчата, ви все про білих та білих… Біленькі -здорово, але коли підуть плямки та розводи… і кожне народження то СЮРПРИЗ ![]()
Та вона струнка газель! То фотоаппарат кривий якийсь ![]()
Так Ви йдете тоже поглотітнльним звідкись,тут випадають тоже варіанти-від кози,від козла.А в мене з 9 зааноламанчів,будь то з короткими,будь то з довгими вухами,які три покоління всі білі,не получилося ні одної козочки білої,хоч бліді-бліді,але плями є.Я також дуже люблю білих і плямисті гарнюні,але не змішуйте всіх,а там як вийде,мами то всерівно у Вас залишаться білі,так що нічого не втрачено,кроме одного сезону.А там на другий рік рішите,в яку сторону рухатися.Фантазуйте,буде дуже багато позитиву .![]()
![]()
![]()
Я как раз решила уходить от плямок и разводов
Держу курс на белых зааненских ![]()
Согласна с Мариной, хорошая девочка! Оставь под нубийца ![]()
У козла по документам все чисто, кілька поколінь. У кіз - кольорові були в прабабках і далі. І отак. Зате Лорд крив будь який колір - і всі біленькі були ![]()
У меня одна белая коза выдала от нубийца абсолюно белых козочку и козлика, так что есть шансы
Вторая белая выдала светло кремовую девочку и более кремового пацана ![]()