Козий двор "Коза-юа"

Це ж треба бути такою затурканою… Фото і відео козенят зняла ще тиждень тому, і не мала ні часу, ні натхнення його викласти. Зараз почну, нарешті. Але вже й нове пора знімати, бо ростуть.

1 лайк

Ластівка, 4,5 місяці, від Самби та Рашида (Хлоя х Єнісей). 50% англонубійка, 25% зааненка, 25% аборигенка. Від нубійців вуха, від заанеців довжина, об’ємне пузо і спокійний характер, від аборигенів невеликий ріст, “шаровари” і грубувата голова.

17 лайков

Класнюча і любопитна дівчинка.

4 лайка

Козлики англо-нубійські 100%. Батько - Чорний з Добрюші (від Дархана (Бєляєва) і Айс (Гоффе)). Мама біловухого Брусніка (перший окіт), темновухого - Вишня (другий окіт). Обидві мами від Хлої і Єнісея. Рогаті, обезрожені.
На фото і відео їм 30 і 20 днів (зараз на 7 днів більше).

Танець метеликів :laughing:

25 лайков

Яка гарна чорна облямівка на вухах! Цікаво поміняється з віком, чи ні?

2 лайка

Думаю ще потемніє. Він же козел :slightly_smiling_face:

30 лайков

А Марта з Черешнею просто знущаються. Одна повинна родити зааненців, ще вчора, а друга нубійців, завтра. І обидві роблять вигляд, що їх це не стосується. А я завтра буду більше відсутня, ніж присутня…

14 лайков

А вони дівчата дорослі і самостійні, самі справляться

7 лайков

Я також чекаю Лиску, термін на 22, але мені здається , що все відбудеться сьогодні вночі…

2 лайка

А Лиска про Ваші підозри знає? Тільки їй не кажіть, бо точно терпітиме до 22

5 лайков

Наша Мілка теж на 22.03., але тільки що питала мене - чого приперлася, я тут жуйку жую, сплю, а ти світлом блимаєш. Мені хай потертить, бо у нас повний лазарет, я ще хоч якось хожу і кашляю, а чоловік лежить. І де той вірус взяли, як сидимо вдома?

5 лайков

Майбуть так і буде, бо півночі стояла в кутку похпюпившись , займалась медитацією, а потім раптом вирішила що потрібнно іти спати. Я цьому дуже стішилась, бо спати і мені хотілось після денних прибирань квітників.

6 лайков

Це було вчора. Сьогодні нарешті надвечір розкотилися. Марта одного зааненського козла, Черешня козлика і козочку, в коричневих тонах з лунними плямами.

21 лайк

Марта вирішила, що синок їй внуків краще наробить. І більше вплине на молочне стадо в Україні

8 лайков

Марта і Мірта - обидві від Фалькоша. Але одна як левретка, а інша як товстий лабрадор. Парували Марту досить стрункою, рано запустила, щоб вона поправилась. Вона трішки поправилась (в районі шиї і лопаток лінії стали плавніші), живіт став великим (ну, кітна ж). І от вона вкотилась, а живіт так само великий. Це жир. А я переживаю, що вона худенька…

16 лайков

на сир та масло і молока побільше

5 лайков

Дякую! :heartbeat:

Нові відео старших нубійців. Правда, там вся молочна малеча в кадр попала :slightly_smiling_face:
Темний - 30 днів, 11,5кг; світлий - 40 днів, 13кг. Продаю дуже недорого. Оголошення сьогодні зроблю. Це анонс.

17 лайков

А це позавчорашні нубійці. Дівчинка “в яблуках” з білими вушками - залишаю. Хлопчика плямистого буду продавати. Родився 3,4кг. Його колір ще зміниться. Фон потемніє, а плями посвітліють - думаю так. Вуха найдовші з усіх цьогорічних. Кріплення вимені у мами ідеальне.

Мама літом (ще дівка, але явно про щось мріє :laughing: )

22 лайка

А це десятиденна заанонубійочка (44%/50%). Бомбезні батьки - і зовні, і по продуктивності, і по походженню. Чоловік хоче залишити, а я хочу продати. І без неї 6 зааненок і 4 нубійки.

Мама Мірта, 8 годин не доєна, 10 днів після першого окоту в два роки.

Якщо не доїти годин 10, то ззаду на вимя можна ставити чашку :laughing: Я бачила такий задній профіль у виставкових кіз, і не розуміла - навіщо? А виявляеться туди просто теж набирається молоко. Після доїння спадає.

Фото після доїння.

16 лайков

А це бабуся всіх наших нубів і напівнубів цього року. Айс, Голандія, заводчик Гоффе, власник Єлизавета (Добрюша). @Dobrusha1 дуже дякую за вашого/нашого Чорного! :heartbeat: :rose:

15 лайков