Усі у Вас класні,продуктивні з любов’ю вирощені ,приємно подивитися на Вашу працю.
Козлик з чорною каймою на вушках ну прям обзавидуєшся. Чому я не молодшаю?
Які хлопці ![]()
Молоденькі кізоньки тримайтеся ![]()
Ох, як я люблю такі дійки! Суперові і сама кізка і кізка -мама і коза-бабка. Оля, після вашої Лиски починає знову точити червячок…хочу-хочу.І це притому , що я.також не молодшою, як каже Катя. ЇїЗ самого початку вирішила, що нікого цього року не залишатиму- всі хліви тріщать від перенаселення. Але як побачила дочку Зяби та Бембіковича,така вся ладненька, такий собі бегемотик з маленьким вимячком то почала душити жаба , а як народила Ласка від Річарда кізоньку плямисту, то та зелена не дає спокійно жити. А тут ще ця ваша красунька. Надіюсь, що послухаєте чоловіка і залишите її вдома і я заспокоюсь
Дякую! ![]()
В неї є таємний шанувальник ![]()
Давненько не писала. Постараюсь виправитись.
Залишила на їжу чимало часнику. Почав проростати. Посадила зубочки з ростками в лоток, і зараз смакую зелений часник - на смак точнісінько як черемша!
Окотилась наша Білочка 93,75% заан (в тому числі 75% Франція, Марта Фалькошівна х Фарго) від 100% англо-нубійця Чорного. Два біленьких рогатеньких цапики, місцями маленькі чорненькі плямки, 47% зааненці, 50% нубійці. Вимя Білочки дуже сподобалося і розміром, і формою, і на дотик. Фото потім.
Вітаємо ![]()
На сир і на маслечко і на море молочка ![]()
діткам рости цупкенькими та здоровенькими ![]()
Дякую! ![]()
А ось і фото. До та після доїння, дві доби після окоту.
А це козлики, 50% нубійці та 47% зааненці. Вага при народженні 3,9 та 3,4кг.
,
Вітаю з малечею ,які вони красені ![]()
Ого, випала з реальності днів на 10. Зломався комп, перейшла на інший і почались городи, а ще купа дзвінків з консультаціями…
Ох і давно ж мене не було… Сподіваюсь виправлюсь. Не знаю що це - втома, депресія, вигоряння… Просто кози перестали бути на першому місці, а перемістились на пару щабелів вниз по приорітетності. Є собі та й є, як горОд. 17 голів всього. Як завжди хочеться менше. Вже й писати розучилася… Судячи по активності форуму - у багатьох так, нажаль…
Впізнаєте? Красуні скоро 8 місяців, 40кг, недавно була охота. Покривати немає ким (з козлів всі рідня). На крижах видно “начос” - то під час охоти 4 кавалера 4 години терлись фартухами на випасі. Надій мами першим окотом (в два роки) 4,7л, батькової матері теж за 5л. Кому?
І ось така ще є красунька, 5 місяців, 30кг, з ріжками. Не дійшли руки вчасно обезрожити. Папа Чорний з Добрюші, мама Марго Фалькошівна (від Мілки Крокусівни). 50% нуб 47% заан (в тому числі 37,5% ШО Франція). Надій мами в півтора роки близько 4л, дуже гарне кріплення. Настільки гарне, що не хотілося фотографувати, бо враження, що вимені зовсім мало
Хоч бери та брий, щоб рельєф виділявся, але ж не з нашими комарами.
Дуже міцні зааненські гени від штучного, вуха-гелікоптери у нубо-заанів. І колір кремовий.
Кличок ще немає. Розрізняємо - ото Міртина, а то Маргошина.
Чекаємо окотів.
Зовсім скоро від Кукли і Чорного (44% заанени 50% нуби). Потім від Черешні і Чорного (100% нуби). Потім від Ластівки і Чорного (12,5% заанени 75% нуби).
Дози нові зааненські чекаємо. Як привезуть в Україну - кілька голів постараємося покрити. Але як за пару тижнів не привезуть - то будуть одні напівнуби. Немає куди вже відкладати парування.
Ой,які вушка прикольні. Ніби хоче сказати "Шо-шоо, ти там кажеш про продаж? Шо-шооо?
Це мене на продаж? Слухай,жінко, чоловіка і залиш мене вдома! " ![]()
Це я жартую
А кізочки дуже гарні! Дівчата справжній скарб!.
Божечки, як же хочеться собі таку козу ![]()
Гарні кози.
Гарних господарів пристойним тваринам.
Добрий вечір! Яка ціна козочки?