На сир та масло а мамі молочка побільше
Ми “припасаємо”. Вчора були 20хв, сьогодні встигли 30хв до заходу сонця, бо раніше мене вдома не було.
Давно не заходила. Місяць був насичений.
Козлики-зааненці від Мілки та Фарго (штучне) вже роз’їхались.
Залишилась ще 50% нубійка Ластівка, від Самби і Рашида (син Хлої і Єнісея). Три місяці вже, самостійна дівка, а я все ніяк рекламою не займуся. Може підійти комусь на роль єдиної кози - не привязана до компанії - одненька родилась, одненька росла. Проте козликів на 2 місяці молодших не ображала.
Ну і в цьому місяці бігаю заглядаю двом нубійкам (Брусніка і Вишня) під хвостик - може хтось випаде
Як рік почнеш - так його і проведеш… Не вірю в цю прикмету. Але 1-го січня Мілка родила двох козликів. А сьогодні (тобто вже вчора) Брусніка родила одного - козлика. Рік козликів?
Не козлик, цілий козел 4,1кг. Вік Брусніки 13,5 місяців, не крупна лінія, і я намучилась (руки нечула, ноги тремтіли), і вона накричалась (думала зараз весь куток збіжиться на ті людські страшні крики). Наразі вже всім добре - козлу від молозива, козі від полегшення, хазяйці від массажу та настоянки
Коричневий 100% англо-нубієць, вуха в інеї, біла плямка на боці, зірочка на гааарному лобі
Йоой… Олю! Від Вас таке читати …я аж спереживалася поки дочитала…
На сир і на маслечко цілому козлу бажаю цілий гарем
Сама в шоці. Старію, мабуть… А може магнітні бурі пішли в резонанс з моїми фазами. Просто фізично насилу справилась. Невистачало в руках сили. За тих надцять хвилин втомилась так, наче я години три розбирала тушу на 100+ кіло.
Дякую!
Вітаю з першим приплодом від Чорного, передам Дархану та Айс що вони дідусь і бабуся
Бажаю гарному козлу хороший гарем, козі - мамі молочка, а також Вам дівчат в наступних легких окозах!
Чекаємо на фото.
Два дні після окоту, всім нормально, крім хазяйки Крепатура в руках та ногах шалена. Особливо в руках. Від плечей до кінчиків пальців. Посуд мию з зусиллям - мало того, що трохи боляче, то ще й мимовільно рука розжимається - можна виронити предмет.
І не теля ж тягнула, якесь там козеня 4кг… Але проблема не в вазі, а в тому, що воно було сташенно слизьке, як ніколи, руки ковзались з копитечок, за нижню щелепу теж немогла зачепитись - нубійська специфіка. Руки напружуєш максимально, щоб втримати - а толку ноль.
Тепер думаю - потрібно таки як телят - обвязувати мотузкою з бинта копитечка, голову і тягнути за мотузочки. А з іншої сторони - така халепа буває раз в 5 років…
Дякую!
Я теж чекаю, коли буду готова до фотополювання А то ще телефон випаде.
Вітаю ,головне все добре ,козенятам великими рости ,а козі мамі багато молочка.
Коли розглядала малюночки із фіксацією ніг_голови.козенят під час окоту, то все дивувалась, навіщо такі заморочки,.коли можна обійтись.і без мотузки. А тепер чую від Вас, Олю, що мотузки такі потрібні, то мушу знову шукати ті картинки… І все пригадувати. Окоти уже скоро…
Ви дівчинку продаєте?
…10 днів по тому…
Фото я так і не зробила ще. Мені вже добре, але життя просто трохи бурхливе пішло. Навіть на форум потрапляю раз на день.
Зате Вишня сьогодні родила ще одного англо-нубійського козла. Батько той же (Чорний з Добрюші). Вага 4,2кг, павлін (чорно-коричневий). Фото вже десь з понеділка буде, “оптом”
Наступні три окоти чекаємо в середині березня. Інтрига. Козли?
Так, продаю. Їй вже 3,5 місяці.
А є десь вона на фото?
Ну як вам сказати… І так, і ні. В цій темі десь є фото мордочки як народилася. Комусь в особисті відправляла і фото, і відео. Не підійшла, бо хотіли руду. А комусь так і не дійшла відправити. Обовязково зроблю. Ще ж і козлики нубійські без фото. І це ще розсада та городи не почались…
Будемо чекати
Ой не кажіть, тільки перець саме висіяли. Ну нічого, разом з сонечком прийдуть і подвійні сили.
Вистачить уже козлів! Дівчаткам дорогу☺️
От і дівчинка, вчора. Одна. В здоровенної Мірти. Я думала там 4 буде. Кремова нубо-зааненка з вушками в стилі “горбоконик” (довжелезні і стирчать).
Вітаю з козочкою! На сир та на масло.