Козий двор "Коза-юа"

Звичайно ж стануть, за тиждень приблизно :slight_smile: Це нормально, що вони розходяться. Інакше як отих 4,5кг випхати?

9 лайков

Вітаю На сир та масло.Хай слідуючі окоти пройдуть в мирній Украіні

4 лайка

Поздравляю с окотами! На сыр да на маслице.

5 лайков

Вітаю! Нехай ростуть здоровими й молочними!

1 лайк

Поздравляю с богатыршей :bouquet: :bouquet:! Пусть растет крепкой и плодовитой! Желаю вам рекордов!

2 лайка

Христос Воскрес!
Що роблять козоводи в свято? Чергують. Так вийшло, що 24-го квітня, у неділю, термін у Марти (94% заанени від Фарго), а 26-27-го у Вишні (англо-нубійці від Бембі). Обидві першокотки.
Ну і в неділю дві кольорові “крашаночки” подарувала нам Вишня - дві дівчинки, коричнева і чорна пава в шоколадні плями, 2,3 і 2,35кг.
Чекаємо ще біленьких “пасочок” від Марти.

32 лайка

Оля, вітаю з поповненням. На сир да на масло!

5 лайков

Воістино Воскрес!
Вітаю! Всім здоров’я і Миру :pray::revolving_hearts:
А у Вас нубієчка Черешенька була , чи і є?

4 лайка

Дякую! :heartbeat:

Дякую! :heartbeat: Навзаєм!

Черешенька є, але козенят у неї поки ще не буде (наскільки мені зрозуміло). У неї були охоти, але крити було занадто рано. А коли ми вирішили покрити, то охоти вже практично і не було. Будемо чекати наступного разу, тільки вже не від Бембі, бо він поїхав через пару днів після покриття. Зараж живе під Сумами.

8 лайков

Добре , що у вас . А то я думаю : як же Вишенька без Черешеньки ) .

4 лайка

Та ніяк. Сьогодні виходили в ліс на годинку, бо нарешті погода. Але ж вперше без Марти і Вишні. То Вишня так волала, що довелося ще й Черешню залишити - тоді настала тиша. Після окоту дала трохи козенят облизать, та й забрала. Заходжу - лежить поряд з сестрою і тихо відпочиває.
А Черешня без Вишні байдуже - не кричить.

10 лайков

Поздравляю, две девочки, это здорово! :revolving_hearts: На сыр и на масло! Ждём фоточки внучек посмотреть. Крепкого здоровья им и Вишенке.

5 лайков

А у вас немає заборони ходити в ліс?

1 лайк

Воістину воскрес!на сир та масло а головне миру!

3 лайка

Дякую!

Вона наче є, але ніхто на неї не звертає уваги. У перший день заборони я пішла в ліс не знаючи про ту заборону. Окрім мене в лісі було чимало людей, які відрами заготовляли березовий сік. Потім я прочитала про заборону “відвідувати” ліс. Але ж я не відвідую, я пасу :slight_smile:
Тоді оголосили заборону по всій Україні через те, що була засуха і велика вірогідність пожеж. В окремих же регіонах ця заборона діє і досі через мінування чи розміщення військових об’єктів.
Звичайно, натрапити на вибуховий пристрій можна і в тихому куточку нашої країни. Але ж така можливість є давно, з 2014 року, коли наші хлопці почали привозити нелегальні “сувеніри” зі Сходу. Кілька років тому в сусідньому селі літній чоловік підірвався на гранаті просто розпалюючи багаття у дворі.

8 лайков

Ось ці красуні. Фото для загального уявлення. Буду продавати, бо жениха для них підходящого немає і не планується. З тих нубійців, що у нас, є їхній дід, дядько по матері, та напівдядько по батьку. У Вишні вимя гарне, чудове переднє кріплення, молозиво смачне, сьогодні пробувала. Вчорашнє не ризикнула, бо було як згущене молоко - густюще.

42 лайка

Садок вишневий коло хати :sweat_smile::heart:

Вітаю Вас з малечею! На сир на масло і на мир :pray::heart:

13 лайков

які красиві так і хочеться взяти погратись
ще кілька днів і в нашоі Квітки буде поповнення але не такі…

7 лайков

От такі ці нубійці, хочеться на ручки взяти, та й цілувати, обіймати, гладити.

4 лайка

Дочекались. Одна дівчинка, 3,55кг. Звичайно біленька і очікувано рогата. Залишаємо. Це ж друге покоління французів.

19 лайков