Оля, а мы всю жизнь так закрываем вишни на вареники - косточки вынули, сахаром засыпали на ночь, сок чтобы пустили - до кипения, сразу выключать и в банки закатать. И не взрывается, и место в морозилке не занимает)
У нас вишни нет, или не сезон еще или уже и не будет. В этом году по фруктам, совсем плохо получилось.
Ми також таким способом консервуєм вишні. А в цьому році немає ні вишень ні абрикосів.
На деревах багато яблук, груш та слив, але через засуху невідомо чи дозріють, чи осипляться передчасно …
У нас ещё ко всему погреба нет. Зато одна большая морозилка и две маленькие.
Оль, а я в погребе не храню консервацию. В доме в шкафах.
Поздоровляю Олю з красотою.Тепер ми родичі по Бою.Моя коза доросла дочка Боя і я побачила мордаху моєї зразу.Тільки моя мраморно гніда без плям,а так дуже схожа.Хай виросте гарною плодовитою козою.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оля, спасибі Вам за те що допомогаєте в лікуванні наших кіз, хай Вас і Вашу родину оберігає Господь. Спасибі за моїх врятованих кізочок.
Оля,я також приєднуюся.Дякую Вам велике за Вашу допомогу,терпіння.Коли я звернулася до свого ветлікаря і отримала відповідь:щоб підірвати свою репутацію треба полікувати козу.Тоді мені дуже хотілося кричати,але я сильна.Я довго сиділа в неті і знайшла!Форум!Скільки б раз не телефонувала-завжди була відповідь і порада.Оля тільки завдяки Вам мої кізоньки живі й здорові.Ви дуже чуйна людина,спеціаліст своєї справи.Здійснються мрій,благополуччя Вашій родині!
Уже 19 ![]()
Кто мне в последние дни звонил-писал по консультациям, и я не ответила - я уже более-менее свободна. Но если дело не срочное - то лучше с понедельника.
И вам огромное спасибо за тёплые слова ![]()
Оля, то як Вам наші дороги і наші гори? Забула сказати, щоб набрали води в Калиновому кущі, смачнюча, прадавнє джерело. У вихідні дні там черга , щоб води набрати. Всі київляни запасаються
А де саме ваші дороги? Бо дороги були дуууже різні
Перші 50км мяко кажучи дуже підвищена ямковість, далі до Бузової - ляля, далі дістали непомітні лежачі поліцейські (для матіза це жах), одеська траса як де - є супер, а є дуже хвилястий асфальт, потім дорога добряче подовбана і погризена.
Ви ж їхали на Звенигородку, то перед нею у “ямці” Лисянка, в селище в"їзжаєте згори і виїзжаєте нагору. У нас чотири дороги з селища і всі круті виїзди. В сторону Жашкова трошки менша гора.
У нас у селі чудовий ветеринар. У половині випадків каже, що треба різати… У іншій половині, що саме пройде)
Для нього сільгосптварина - це просто м’ясо… Цікаво, що він каже власныкам породистих кішочок-собачок… Їх у нього теж чимало в клієнтах
Оля я Вам посылала два личных сообщения если будет возможность прочтите .
У нас усі такі, кажуть якщо не допомогло що зробиш головне, щоб ви не хворіли.( думають що заспокоїли) Чомусь вирішили якщо сільгосп тварина, то людині не шкода зарізати.
С Днём Ангела!
Многая лета, здоровья! Пусть Бог и святые помогают во всех делах, пусть все о чем просите исполняется!
![]()
Оля, з Днем Ангела і Божої благодаті.