Оля, вітаю з красотулькою! Славна наречена для Єнісея!
Нехай здійсняться всі задуми, які з нею повязані! Яких “кровей” діваха?
Тепер зрозуміло, на кого грошики збирались
:grin
Уже +1 ![]()
Оля, вітаю з красотулькою! Славна наречена для Єнісея!
Нехай здійсняться всі задуми, які з нею повязані! Яких “кровей” діваха?
Тепер зрозуміло, на кого грошики збирались
:grin
Уже +1 ![]()
А я оце вирішила дослід провести - хто перший помітить новеньку. Зою, ви найуважніший читач моєї сторінки ![]()
![]()
![]()
![]()
Дякую! ![]()
Ми її 16 місяців чекали ![]()
Діваха з того самого господарства, що і Єнісей, тільки зовсім інші батьки. Хлоя від Касі і Боя. Ми вирішили “руку не міняти”. Дякую Ірині @Solnce_vsem за цю красуню! ![]()
![]()
![]()
Грошики на неї були зібрані, але ми купили 2 машини сіна ![]()
Вчора в нас було одночасно -1 і +1, тож на загальній кількості це не відобразилося - тих самих 21 ![]()
Таку красуню важко непомітити
А до всього я трохи памятаю Ваші плани щодо нубів ![]()
Я чомусь так відразу і подумала, дуже вже плямки знайомі… але все ж вирішила уточнити.
У мене зараз така ж загальна кількість. з низ три кастровані 4-5 місячні козлики. яких прийдеться вже відправляти в морозилку ,тому що ніяк не можу відлучити від мамчиних сисьок.
Дуже схожа на мою Ріку,вушка тільки довші!!Кізонька просто чудова,вітаю!![]()
Когда у меня появились полунубийки - я на них смотрела как на какой-то другой вид коз. С появлением чистой нубиечки я увидела, насколько в моих полунубийках проступают зааненские черты, несмотря на достаточно выраженную горбинку и удлиннённые уши
Они такие разные…
Оля, поздравляю с малышкой. Отличная девченка.
Девочка нубиечка очень породный ребёнок! Очень и очень рада за вас Оля! Благословенных вам молочных рек от этой красотули и здоровых коляток от неё!
Поздравляю. Потрясающая девочка.
Будет у Вас расти теперь 100% нубийское стадо.
А от заанов будете уходить? Или 2 стада вести?
Гарненька така!!! Вітаю З поповненням…
Спасибо всем за поздравления! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ну, до нубийского стада нам ещё ооочень далеко. Но парочка вроде как подобралась
Мне кажется, быть козоводом, и не попробовать завести нубика, это всё равно что посетить Париж и не подняться на Эйфелеву башню ![]()
От заанов никуда не уходим - у нас ведь есть чистая зааненочка, и куча замечательных процентных девок (50-87,5%), а также мечты про ИО.
Намечается поездка в сторону Звенигородки Черкасской области (по маршруту Житомир-Бузова-Васильков-Белая Церковь-Звенигородка). Если есть желающие по этому направлению - можете разделить стоимость доставки с другим покупалем.
Три полунубийских козочки на выбор: Фанта, Урсула и Чунга.
Це ж будете їхати мимо нас - заїзжайте в гості! Від траси 400 метрів.
Дякую, але будемо поспішати до своїх кізочок, бо для нас це надто тривала подорож.
Скажіть, а вишні в ваших краях вродили?
Трохи вродили, треба питати у людей. По дорозі буде багато базарчиків - там все продають. Можете прямо спитати, як нема зараз, то поки будете їхати назад - наготують на замовлення.
На переяславщині повно вишень, нема кому і коли обривати. Відро 100 грн. В києві, чула , по 40 грн кг
Оля, у нас уже і абрикоси стигнуть і ранні яблука, алича, може хтось і персики винесе.
Абрикоси то абрикоси, а вишень то треба наморозити - на вареники та кутю.
А Ви в кутю вишні додаєте?
А я думала, що всі додають
Ми традиційно додаємо в кутю вишневе варення. Але, так як я варю сир, і кухня мені набридає, то варення я не варю. Виймаю з вишень кісточки, додаю цукор за смаком і нагріваю, але до кипіння не доводжу. Вишні виходять такої кондиції, як в варениках. І так їх заморожую.