Яйце, масло і цукор збити хвилин 5. Масло нарізаю кусочками не топлю. Потім додаю борошно і погашену соду, перемішую лопаткою в одному напрямку, тоді додаю пюре і родзинки так само перемішую, змащую маслом ємність мультиварки і висипаю туди тісто.
Робила замість яблучного пюре з нарізаним на кусочки лимоном, а сьогодні додала пюре сливове без родзинок, вийшов смачний.
І замість розпушувача даю 1 ч.л. Соди погашену яблучним оцтом.
Готується 1 годину в мультиварці на режимі випічка. Після приготування зверху ємність накрити формою з мультиварки для готування на парі, вона на фото, перевернути і залишити на формі кекс остивати. Можна готувати в духовці, кому буде цікаво напишу при якій температурі і скільки часу.
Ой какой хороший рецепт! Его можно модернизировать, какая прелесть. Завтра попробую с банановым пюре. А то лежат подуставшие 3 банана, вот и пригодились
у продуктов нет благоприятной среды для хранения вируса, как у человека, поэтому при транспортировке он вряд ли там останется, думаю быстро умрет, даже если и попадет как-то.
Пюре додається до тіста, можно на любий смак, в мене було сливове з шоколадом, нам таке презентували на заході. А ще робила з абрикосовим, кусочками лимона, по рецепту яблучне пюре.
Збити венчіком яйця, цукор, кефір, масло (розтопити щоб було тепле). Змішати розпушувач (в мене сода 0,5 ч.л. погашена оцтом), борошно, сіль, ваніль. Додати до рідкої частини суху і збити до однорідної маси, додати цедру та родзинки.
Розкласти по формам, випікати при 180 градусах в розігрітій духовці, 30 хвилин, перевірити сірником на готовність.
Я ще робила у великій формі, пекла 50 - 60 хвилин.
Смачного!