Всіх вітаю, дякую що зайшли на цю сторінку. Тут виставлені вироби, які я пошила під впливом різних обставин і подій мого життя. Кожний бажаючий може привнести свою ідею у квіткову смужку, поділитись своїм враженням і баченням, особливо буду рада почути відгуки, враження після перегляду, поради і настанови. Будемо творити разом:)
Це на захисті в інституті - гуцульські мотиви
тут пальто, шаровари
шаровари
такий собі костюмчик
стара спідниця стала тунікою
сарафан+рюкзак
пальтечко
головне, щоб костюмчик сидів
дипломна робота ПТУ
на випуск пошила
Ще пару виробів.
піджак
шаровари
тут остання робота, подарунок для доченьки моєї куми.
Ольга ,вы прям как Марья -искусница.Ваши труды заслуживают уважения.А платьице на вашей дочурке -это домотканое полотно льняное или я ошибаюсь? Всего Вам и вашей семье наилучшего.С уважением В.П.
Валерій дякую за добрі слова, ні не на доченьці, поки що в мене хлопчик, а там по Божій волі побачимо:)
Рожеве шерсть тоненька, дісталась мені від бабусі, дуже ніжна і тепла, був не великий відріз, а сіра так льон беларуський на хресниці моїй.
І Вам і сім’ї взаємно бажаю.
У вас разнообразие в стиле, и этно, и современные “напевы”. Наверное, к чему душа сегодня лежит то и выходит “из под пера”!
А розовенькое бальное платье как из мультика! Я именно с таким разрезом сперезди на юбке рисовала все платья для бумажных кукол! Потом их специальным образом вырезали и наряжали своих самодельных “барби” Может и вашем детстве такие были:blush:
Главноє, що всі костюми “сидять”. А особливо дитячі речі, І пальтечко цікаве, А молодіжну сорочку стибрю для внука, Можна?
Галина доброго дня) зі святами Вас
Можно фото сорочки, не зовсім розумію про що іде мова:wink:
Привіт! Мова про елегантний світло- коричневий костюм на симпатичному молодому мужчині.
Сорочка сподобалась внукові. Каже, хоче такий силует і невеличку вишивку. Треба постаратись, вишити.) За ідею - дякую.
Авжеж можна, фасон самий простий взятий зі звичайної сорочки. Матеріал суровий льон та вибілений батіст. Вишивка була “меандр”, та можна взяти будь-яку не нав’язливу. Просто буде вишити і швидко.
А я подумала, що “стибря” - це назва якоїсь української сорочки:grinning:
Ура мій перший гольф для годуючої мами!!!
Гольф взяла готовий і трохи з ним погралась, ідея взята звідси:
А тут що вийшло:)
Цю спідницю пошила три роки назад шерстяна, нарешті її надіну, погода підходяща)))))
Давно я тут не з’являлася, тепер настав час. Змінила назву і вперед. Дуже маленькими кроками рухаюсь до повернення в світ шиття.
Побажайте мені терпіння і головне натхнення. Скоро буде фото плаття, шила місяць, по 30 хвилин, коли по 15, коли взагалі до машини не добиралась. Але це сталось і сьогодні закінчила плаття для годуючих мам. Перший екземпляр зрозуміло для кого авжеж не без ляпів, та початок покладено, хто не помиляється, той не стає краще.
Оля, прекрасные работы! Все с настроением, живые. Я, хоть и не спец, но вдохновилась что-нибудь придумать, пока козячи каникулы. Вам вдохновения, озарения и послушной иголочки.
Дякую, ваші слова надають ще більше впевненості. Рада що ці фото надихнули на творчість. Я тепер часто заглядаю в пінтерест, надивилась ялинок і собі захотіла в мене правда вийшов не мінімалізм, а “хай так” зате вже свято.
Моя майстерня, і творчий безлад
Я довго чекала розкроїчний стіл, от він на місці. Як ми його з 1 поверха на 3 заносили, це окрема історія
Трохи добралася до ще однієї любимої справи. Тож пропоную вашій увазі рюкзачки для діток. На фото мій син 4 роки.
Можу ще пошити такі варіанти:
Всі картинки взяті із інтернета, вони для наглядності, в процесі пошиття можливі творчі зміни під натхненням. Вже втілено два рюкзака як на фото і ще з третьої картинки мішка на білому. Його постараюсь сфотографувати і виставити.
Напишіть чи цікаві вам такі ідеї. Давно вже не шила і маю трохи мандраж. Тож відгуки будуть дуже корисні.
Очень интересно. Да еще к пляжному сезону в самый раз.
Олечка, ваши работы супер! Продолжайте заниматься этим делом и развивайтесь !
Дякую Наталочка, планую шиття по троху відновляти. А з такими відгуками ще більше ентузіазму з’являється