Kaтрани vid Kутюр :)

Всіх вітаю, дякую що зайшли на цю сторінку. Тут виставлені вироби, які я пошила під впливом різних обставин і подій мого життя. Кожний бажаючий може привнести свою ідею у квіткову смужку, поділитись своїм враженням і баченням, особливо буду рада почути відгуки, враження після перегляду, поради і настанови. Будемо творити разом:)

17 лайков

У моєї хресниці день народження, і от така чарівна сумочка в дарунок:smile:

12 лайков

Це на захисті в інституті - гуцульські мотиви

тут пальто, шаровари

шаровари

такий собі костюмчик

стара спідниця стала тунікою

сарафан+рюкзак

пальтечко

головне, щоб костюмчик сидів

дипломна робота ПТУ

на випуск пошила

Ще пару виробів.

піджак

шаровари

тут остання робота, подарунок для доченьки моєї куми.

32 лайка

Ольга ,вы прям как Марья -искусница.Ваши труды заслуживают уважения.А платьице на вашей дочурке -это домотканое полотно льняное или я ошибаюсь? Всего Вам и вашей семье наилучшего.С уважением В.П.

4 лайка

Валерій дякую за добрі слова, ні не на доченьці, поки що в мене хлопчик, а там по Божій волі побачимо:)
Рожеве шерсть тоненька, дісталась мені від бабусі, дуже ніжна і тепла, був не великий відріз, а сіра так льон беларуський на хресниці моїй.
І Вам і сім’ї взаємно бажаю.

7 лайков

У вас разнообразие в стиле, и этно, и современные “напевы”. Наверное, к чему душа сегодня лежит то и выходит “из под пера”!
А розовенькое бальное платье как из мультика! Я именно с таким разрезом сперезди на юбке рисовала все платья для бумажных кукол! Потом их специальным образом вырезали и наряжали своих самодельных “барби” Может и вашем детстве такие были:blush:

2 лайка

Главноє, що всі костюми “сидять”. :relaxed: А особливо дитячі речі, І пальтечко цікаве, А молодіжну сорочку стибрю для внука, Можна?:heart_eyes:

Галина доброго дня) зі святами Вас
Можно фото сорочки, не зовсім розумію про що іде мова:wink:

Привіт! Мова про елегантний світло- коричневий костюм на симпатичному молодому мужчині.:slight_smile:
Сорочка сподобалась внукові. Каже, хоче такий силует і невеличку вишивку. Треба постаратись, вишити.) За ідею - дякую.

Авжеж можна, фасон самий простий взятий зі звичайної сорочки. Матеріал суровий льон та вибілений батіст. Вишивка була “меандр”, та можна взяти будь-яку не нав’язливу. Просто буде вишити і швидко.
А я подумала, що “стибря” - це назва якоїсь української сорочки:grinning:

2 лайка

Ура мій перший гольф для годуючої мами!!!
Гольф взяла готовий і трохи з ним погралась, ідея взята звідси:

А тут що вийшло:)

Цю спідницю пошила три роки назад шерстяна, нарешті її надіну, погода підходяща)))))

15 лайков

Давно я тут не з’являлася, тепер настав час. Змінила назву і вперед. Дуже маленькими кроками рухаюсь до повернення в світ шиття.
Побажайте мені терпіння і головне натхнення. Скоро буде фото :slight_smile: плаття, шила місяць, по 30 хвилин, коли по 15, коли взагалі до машини не добиралась. Але це сталось і сьогодні закінчила плаття для годуючих мам. Перший екземпляр зрозуміло для кого :slight_smile: авжеж не без ляпів, та початок покладено, хто не помиляється, той не стає краще.

15 лайков

Оля, прекрасные работы! Все с настроением, живые. Я, хоть и не спец, но вдохновилась что-нибудь придумать, пока козячи каникулы. Вам вдохновения, озарения и послушной иголочки. :relaxed:

4 лайка

Дякую, ваші слова надають ще більше впевненості. Рада що ці фото надихнули на творчість. Я тепер часто заглядаю в пінтерест, надивилась ялинок і собі захотіла в мене правда вийшов не мінімалізм, а “хай так” :slight_smile: зате вже свято.

3 лайка

Плаття для годуючої мами

22 лайка

Моя майстерня, і творчий безлад :hugs:
Я довго чекала розкроїчний стіл, от він на місці. Як ми його з 1 поверха на 3 заносили, це окрема історія :sweat_smile:

28 лайков

Трохи добралася до ще однієї любимої справи. Тож пропоную вашій увазі рюкзачки для діток. На фото мій син 4 роки.

Можу ще пошити такі варіанти:

Всі картинки взяті із інтернета, вони для наглядності, в процесі пошиття можливі творчі зміни під натхненням. Вже втілено два рюкзака як на фото і ще з третьої картинки мішка на білому. Його постараюсь сфотографувати і виставити.
Напишіть чи цікаві вам такі ідеї. Давно вже не шила і маю трохи мандраж. Тож відгуки будуть дуже корисні.

14 лайков

Очень интересно. Да еще к пляжному сезону в самый раз.

5 лайков

Олечка, ваши работы супер! Продолжайте заниматься этим делом и развивайтесь !

2 лайка

Дякую Наталочка, планую шиття по троху відновляти. А з такими відгуками ще більше ентузіазму з’являється :rose:

3 лайка