Чи можна безпроблемно (для здоров’я кози) відтермінувати на місяць (до березня) момент окоту?
РУС Можно ли без проблем для здоровья козы отложить на месяц момент окота?
Чи можна безпроблемно (для здоров’я кози) відтермінувати на місяць (до березня) момент окоту?
РУС Можно ли без проблем для здоровья козы отложить на месяц момент окота?
Можна просто козу не крити в охоту.
А не перегуляє? Можливо забуде?
Коза придет в охоту в следующий раз через 18-20 дней. Можно покрыть в одну из следующих осенних охот.
Семен, не переживайте . Я оттягивала покрытие молодежи до 5 охоты ! Не покрылась … покрылась сама на 6 ю ! а это почти 3 мес. с начала первой. Только следите , насколько последующая охота будет бурной. Если стремительно последующая охота начнет "угасать " , я бы не рисковала.
Уже тиждень листопада а моя коза Норка і не думає про ОХОТУ. Учора ХОДИЛИ В
ГОСТІ (у те стадо звідки вона родом), то цап біля неї як Голохвастов біля Проні Прокопівни, а вона …НОЛЬ НА МАСУ Хазяйка висловила
припущення, що може залишитися яловою. Може мені її поміняти? Мене влаштовує що моя козочка безрога, але дійки - маленькі. Доводиться пальцями доїть
У мене також є одна дівуля, що не погуляла. А що ми можемо? Чекати. У мене з двома цапами цілими днями.
Я нескольких коз крыла в 2,5 года. Куча охот прошла впереди. Покрылись все нормально.