Информация из первых рук от форумчан

А про Наталію Natkaviktor? Вона теж в тих краях.

2 лайка

Наталя на фб писала, що живі, їдуть подалі…

6 лайков

СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ ВІДТЕПЕР ЯК ДИВЕРСІЯ

3 березня 2022 року парламент уніс зміни до Кримінального кодексу України, посиливши відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану.

Зокрема, у статті 113 «Диверсія» до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на масове знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер внесено і навмисні підпали, в тому числі і сухої рослинності.

В обґрунтуванні йдеться, що під час воєнного стану такі дії становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань підрозділи рятувальників, військових та правоохоронців, а відтак, знижують обороноздатність країни.

Застерігаємо, що відтепер такі дії розцінюються як кримінальний злочин, який передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна.

5 лайков

Всім привіт! Дякую всім хто мене підтримував на фс!
Хто не знає: ми 10 березня поїхали… колонами на свій страх та ризик. Довго вагалися, але коли дізналася, що два дні проїзджали наші нормально, ризикнули. Зібралися ввечорі а на ранок з 6-30 вирушили.
Всім хто питає про наш регіон: Бородянський, Немішаєвський, Бучанський- нема зв’язку. У нас в селищі підтримували вишку Київстар,але днів 5 назад розгатили десь під Немішем, то й в нас нема зв’язку… переймаюся за хату. Бо якщо буде бахкати ближче півкм, вона може розвалитися від ударної волни(( не можемо дозвонитися сусідам,яких попросили за хатою приглядати та годувати нашу собачку та котиків…
Саме тепер я відчула посттравматичнийсиндром від стресу… чи як воно там називається. Вчора подивилася ролік До та після і розревілася. Пропонували для стб розказати свою історію. Я поки неможу

27 лайков

Слава Богу, Вы живые.
Молодцы, что решились.

10 лайков

Коли окупанти стали їздити селищем як у себе вдома, вже треба будо щось вирішувати

7 лайков

А як дітки себе почувають?
Вони ж все розуміють.

5 лайков

Старший звісно розумів що та як. Малий не наляканий, слава богу! Навідь коли дядько з автоматом у хату прийшов. Він ще не розуміє що могло б трапитися…
Навідь перед виїздом наші працювали дуже близько,може 1-2км. Ми з чоловіком спати немогли! А діти не чули навідь

9 лайков

Це жах. Це якесь божевілля. Ви знайшли прихисток ?

6 лайков

Так,я перед виїздом питала на фс: їхати чи ні,якщо їхати то куди? Багато колег сироварів до себе запрошували. Зараз ми в Кировогр.обл. невеличке селище. Тут тихо. Не лунають сирени,як по містах. Бо я їх мабудь не змогла вже після перенесенного витримати

23 лайка

От і добре. Люди у нас гостинні. Хай Вам, в маленькому селищі, буде затишно та спокійно.

15 лайков

кто то выше спрашивал по эвакуационным поездам.
Группа в Телеге Донецкая область и в Вайбере местные группы. Кому надо, кину ссылку в ЛС
"Потяги на 20.03.2022:

– п № 45/46 Ужгород – Лозова (при відсутності загрози можливе продовження курсування до ст. Краматорськ) – 14 ваг
час прибуття уточнюється;

– п № 267/266 Краматорськ – Львів – 19 ваг
відправлення із Краматорська о 13:00.
(підсилка п № 294/293 Полтава-Півд – Краматорськ);

– п № 269/268 Краматорськ – Львів – 14 ваг
відправлення зі ст. Краматорськ о 16:00.
(підсилка п № 296/295 Полтава-Півд – Краматорськ);

– п № 138/137 Хмельницький – Лозова (при відсутності загрози можливе продовження курсування до ст. Краматорськ) – 10 ваг

– п № 92/91 Одеса - Лозова (при відсутності загрози можливе продовження курсування до ст. Краматорськ) - 12 ваг

– п № 142/141 Львів – Лозова– 14 ваг
час прибуття уточнюється"

Міський голова Олександр Гончаренко(это из Краматорска инфа, горсовет)

1 лайк

Девочки, сейчас на фб видела комент : привет от коза ностры, держатся. Комент был в субботу. :pray:

21 лайк

2 сообщения были перенесены в новую тему: Работа с сеном в военное время

@Varvara Инна, Вы как там?

2 лайка

Инночка @Varvara только что вышла на связь, ЖИВЫ,но связь глушат.

25 лайков

Слава Господу,как же прияно читать такие новости!Инночке терпения и Божей помощи!

9 лайков

Инна отозвалась на своей страничке

4 лайка

Кто нибудь слышал что либо о Юле? та, что шила постельное белье из Макарова?

6 лайков

Дєвочки, а у нас є хто з Котельви Полтавської обл.напишіть мені в лічку.

4 лайка