Информация из первых рук от форумчан

Хорошо, спасибо. Передам…

Я зараз напишу знайомій, вона з Кам’янця.

2 лайка

Наталочка, как Ваши квартиранты( беженцы).
Надеюсь нормальные люди. Удачи Вам.

1 лайк

Чернигов, на утро сегодня 47 погибших и 18 раненых. Есть без вести пропавшие. Есть завалы. Между обстрелами разбирают. Правда, со вчерашнего дня такого времени нет. Почти круглосуточно люди в укрытиях.

4 лайка

Инночка, это ужасно! Держитесь

1 лайк

Из Крыма едут колонны с выпущенными из тюрем заключенными

[quote=“Vivo, post:581, topic:43862”]
роздавати для них-не варіант
[/quote
знакомая говорила,что их птицефабрику потехоньку останавливают… куриц режут и людям раздают

2 лайка

Та просто, у Телеграммі. Ось Telegram: Contact @kp_mr

1 лайк

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ І ВОЛОНТЕРІВ + ОСНОВНІ ПОТРЕБИ

:white_check_mark: За добу до Кам’янця прибуло 398 переселенців. А всього за 8 днів через офіційні пункти збору біженців у нашому місті пройшло 2650 людей:

• ЗОШ №15 - проспект Грушевського, 17, тел. (03849) 5-17-07 та 097 603 18 19;
  • ЗОШ №16 – Північна,102, тел. (03849) 5-17-14; 067 968 08 15 та 097 603 26 32.
  • ЗОШ №3 як пункт перепочинку – Панівецька, 11, 067 896 11 57.

:white_check_mark: Психологічна допомога:

• психолог онлайн: 063 612 69 58
  • психолог на базі ІРЦ (з 8:00 до 20:00): 096 911 61 54.

:exclamation: Мапа для переселенців:

:white_check_mark: Щоденно опрацьовуються потреби. Зараз вони такі:

• Бензин та дизель у каністрах
  • Бронежилети та бронеплити
  • Розгрузки, тактичне спорядження
  • Тепловізори та тепловізійні приціли
  • Картки пам’яті microSD на 128/64 – 50 шт.
  • Повербанки (багато, ящиками) із кабелями, блоками. Краще відразу зарядженими.
  • Окремо: кабелі зарядки Type-C для iPhone. Блоки для цих кабелів
  • Каски
  • Дрони
  • Радіостанції та рації KENWOOD
  • Електростанції 10 кВт, 8 кВт
  • Ноутбуки
  • Картриджі та заправки
  • Набої під НАТОвський калібр
  • НАТОвські аптечки
  • Військово-медичне спорядження
  • Одяг лише військовий (для оборони Києва)
  • Великі термоси для їжі
  • Мішки для піску
  • Лампочки зі звичайним цоколем
  • Подовжувачі
  • Ліхтарі великі
  • Жовтий скотч
  • Консерви в бляшанках
  • Їжа, яка не псується (зокрема, крупи, цукор, борошно)
  • Сітки рибальські з нитки
  • Турнікети
  • Кровоспинні засоби
  • Цигарки блоками
  • Туалетний папір блоками
  • Прилад нічного бачення
  • Наколінники
  • Вологі серветки, великі
  • Засоби гігієни
  • Ковдри, подушки, білизна
  • БілизнА

Для діток з інвалідністю:

• борошно безглютенове
  • сосиски безглютенові
  • печиво безглютенове
  • вермішель безглютенові
  • підгузки розмірами №6 і №5
  • урологічні прокладки, 4-5 крапель
  • підгузки «Sensitive» 3, дорослі

:white_check_mark: Просимо всіх координувати свою діяльність з центрами прийому та розподілу волонтерської допомоги:

• вул. Шевченка, 26, приміщення Департаменту соціального захисту населення (тел. 097 478 78 07, Аліна), ( 067 428 92 88, Вікторія).
  • вул. Франка, 30, територіальний центр «Турбота», (тел. 067 36 89 950, Тетяна), (0971623560, Мирослав).
  • вул. Шевченка, 37, центр культури і мистецтв «Розмай» - (097 638 5869 Світлана), (097 47 90 848, Роман).
  • вул. Шевченка, 20, міський будинок культури, ( 067 944 67 22, Микола), (098 516 55 66, Аліна).

:phone: Координатори з волонтерської допомоги: Мирослав – 0971623560, Людмила – 0680596022.

:phone: Прийом донорської крові (вул.Тімірязєва, 116_ - тел. (03849) 7-60-49.

:phone: Цілодобово працюють оперативна служби міської ради: 1505 або 068 777 15 05; оперативний штаб міського голови.

6 лайков

Дівчатка! Тримаємось! Я пишу мало, але серцем я з вами!
Хто віруючий, молімося! Є молитва в часі війни.
В руках Всевишнього немає неможливого! Ми на своїй землі, не ми прийшли на чужу землю вбивати! І не має сильнішої молитви, аніж від щирого серця, коли людина втрачає надію!
В Євангеліє є Книга Псалмів.
** Книга п’ята.**
Псалом 109 (108) Прохання про порятунок від ворогів, догана ворогові. Псалом Давида.
В інтернеті також є, я тільки що навмисне
набирала в пошуку.
Якщо комусь треба, то я можу знайти надіслати посилання.

А хто невіруючий, то може просто пропустити це моє повідомлення. Воно для вас не має значення.

20 лайков

Хочу всех успокоить, про ситуацию на зап. атомной станци. Пожар был в учебном корпусе, это не блоки, сразу окупанты не разрешили тушить, потом дали добро, все потушили. Станция частично взята под контроль, но работает стабильно. Мер города дал интервью, но прелположительно под дулом пистолета. Наши работники слтрудники атомной, обьясняют, что в отличие от чернобыльской, наша атомная уже намного более защищенная, были учтены все ошибки и защиту сделали более надежной современными технологиями, так что есть надежда, что она выдержит. Хотя конечно вчера такие взрывы были, и сьрельба, и пугало то, что танки стреляли по атомной. Вообщем сидели вчера в подвале до ночи, еще и с соседнего села грады сыпали в сторону атомной, сам город не трогали. Сегодня тоже была сбита ракета недалеко от нас, чья не знаем. Понемногу завозят продукты, с сосндних сел, хорошо, что не все предприятия пришли в упадок и где-то муку мелят, где-то ферма и цеха есть и молоко, колбасу понемногу завозят, пекарню в соседнем селе запустили, но хлеба мало пока, люди сами что-то пробуют печь. Кстати, может не в тему, но может кто знает рецепт хлеба на закваске из картошки, поскольку дрожжей нигде нет. В городе говорят в атб один шампунь остался.

21 лайк

В Херсоні вимкнули мобільний зв’язок. Багато заміновано. Їдуть з Криму багато машин!

5 лайков

Не паникуем, про Крым и машины знает вся Украина. Встретим, угостим по украински, отправим домой.

Светочка, держимся.
Победа за нами. Берегите себя . Обнимаю Вас крепко, крепко!

14 лайков

Хотела видео отправить, но интернет ужасный и формат не тот. Могу на Вайбер скинуть, кто через Ютуб выложит. Видео из Чернигова между обстрелами.

10 лайков

Форумчане, кто то на связи с Людмилой @Mila_koza? На форуме 4 дня нет. Вайбер молчит. Людочка, как Вы, мы переживаем за Вас, держитесь :pray: Видела в соц сетях что Бородянка очень пострадала…

14 лайков

Не потрібна херсонцям їх допомога ворожа! А непроханих гостей з Криму поселили у Фрегаті та інших місцях. І з їх “допомогою” будуть знімати кіно, як ми їх зустрічаємо радо. Але це не так! Просто зараз люди вийшли проти них з українськими прапорами!

17 лайков

Я ей вчера звонила. Связи нет.

Ого, это очень опасно.
Наши герои.

2 лайка

Нема зв’язку з Людою @Mila_koza
від вівторка. Останнє повідомлення було, що біля них в бік Макарова пройшло 400 одиниць ворожої техніки.

1 лайк