От і я про те кажу, що можна робити своїми силами те й треба робити, а не чекати манни небесної.
Нас не заставляють. Вуличне освітлення лише сьогодні вимкнули, ну а по дворах на вулиці теж не бачу світла, будинки від нас далеченько, то не бачу. Ми у кіз на годину раніше вимкнули світло (о 21,00)
Мы по Одессой, 20 км. Уличного освещения нет, свет в домах никто не заставляет выключать, но люди сами максимально затемняют окна
У нас пгт - місцеві підняли кіпіш в соцсєтях вимкнути світло на вулиці - влада ссказала що тероборона контролює і світло потрібне їм . Щодо домівок ніхто нічого не казав.
Але сьогодні або багатьох нема вдома, або вимкнули. Ми вмикаємо по потребі, а так тільки комп включений.
Не, ну так где вы, а где мы. В вайбере такая истерика, как-будто тут я не знаю какой важности объект.
Я узнавала , чи відключатимуть вуличні фонарі , відповідь НІ , і пояснили чому : дрг в темноті зможуть пройти незаміченими , а так , якщо зайдуть у село чи містечко - їх всі побачать . Свої друг друга всі знають , чужого легко ідентифікувати … ДРУЗІ , а знаєте яка зброя ще у нас є ? МОВА ! росіянці її не розуміють навіть , не те , що відповісти не зможуть ! Паляниця , блін , наше все !
Да. Никто особо не проверяет, но смотрю, что по улице у всех темно. Фонари все отключены. Все придерживаются маскировки. Молодёжи не так много, а остальные рано спать укладываются.
А ще , баби нашої вулиці зібралися разом та ліпили вареники , до мене у морозилку принесли … я не участвовала , тому що переробляла сьогодні молоко у сири . І тут почало мене накривати : фермента залишилося крохи , закваски також … не знаю , що робитиму з молоком . Квасити творожки тільки можна буде … Чи козлика маленького зарізати ? Я ж так і не знаю що саме та як переробляти в ньому … як би хоч разок побачити .
У нас всё везде выключено- не видно ничего вообще, геолокация отключена
Да, и у нас все тушат, даже атомную освещение и тепловую станц
А если на сыворотке от этих сыров варить, там же тоже есть эти бактерии, в крайнем случае перекисшая сыворотка может служить ферментом
Ні, проста підсирна сироватка слугує закваскою, а от для ферменту тяг треба використовувати із сичуга.
У нас в селе в группе просто истерика по этому поводу. Кроме того, что село как вымершее, так ещё в группе какая-то идиотка написала, что в доме по такому-то адресу видит маскировочные огни. Тут же хозяин этого дома ответил: “А как вы предлагаете по дому передвигаться в темноте без фонарика?”
Дєвочки києвляночки, як там ви, тримаєтесь?
Тримайся, Київ!дуже важливо вистояти!
Минут 20 назад произошел взрыв в Василькове, как пишут СМИ, на нефтебазе. Бахнуло мощно. Я как раз была на улице с той стороны. Пожар. Потом было несколько тихих бахов, только что опять мощный.
Хтось розповідає,що я панікьор,роблю дітей інвалідами- доповідаю: діти змогли поспати трохи більше години,знову погреб,вчора ракети, сьогодні знову дві ракети з попаданням на нафтобазу,горить, страшний дим…
Не вірю,що можна не боятися цих ракет,їх гнітючого свисту а потім ще більш страшних вибухів.
Все буде Україна!
Буде перемога!
Не зважаючи ні на що, збираємо продукти,кошти для наших хлопців висвободителів.
А наші діти,онуки виростуть вільними та щасливими.
Слава Україні !