Хутір Семиділки

А Бумер от какой козы.
Мамы козы от кого ?
Меня козочки интересуют.

1 лайк

Пишу(мучу) оголошення. Як тільки наваяю :sweat::rofl: виставлю).

Не… так не честно…
Я первая спросила…

1 лайк
1 лайк

Галя, в объяве ничего не понять, кроме того, что папка Бумер.
А мамки откуда?
Твои доморощенные?Кто у них -отец-мать.

Какая козочка от какой козы не понятно.
Цена не понятна.

Давай уточняй.
Девки то мои правнучки…:wink:

2 лайка

Лариса, тема ще не закінчена. дописую.

Когда допишешь, еще больше запутаюсь :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 лайка

Та, ні, не переживай, все розкажу.

1 лайк

я чуть проясню. Бумер - сын моей Глаши и Чингиза, так что родственники

1 лайк

Пошла Глашу смотреть.

1 лайк

Галя а писанка справді писанка вже і імя готове

3 лайка

Лєна, я її Монро назвала, тимчасово. А там як хто хоче, так і назве. Якби тільки не обіжали маленьку мурочку.

4 лайка

Манюсенькие бетманчики,а мы когда в доме были наделали баночек с пластиковых бутылочек и в каждой комнате.Ремонта нет поэтому ганяли везде.ковры убрали и диван кверху.Приспособились и ловили с дедом в баночки.Пока переехали то скважину пробили,а вода не питьевая а техническая,то окна,двери.А с 14 на чемоданах.В прошлом году муж плюнул на все и сделал отопление паровое в доме,а то у нас две топки и пол дома вообще не отапливалось.Теперь живет в котельной:slightly_smiling_face::kissing_smiling_eyes: она у нас под домом в подвале.

2 лайка

А я тільки починали пісюхать в ящик кидала, і за два дня привикли. Тільки надумали і бігли заскакували в ящик. В хаті жили до місяця. Може і довше жили б та вже і на столі і де хоч були.

7 лайков

Дівчата, пишу про доїльний апарат. Трохи, звісно залізло в карман до процвітаючої козоводші :roll_eyes: але позичку якось поверну, а на мої артритні пальці, то велике полегшення. Апарат, дешевенький, Белка 1 міні, без деяких добавок, які додають ціну, але відро, трубки з стаканами і присосками, масляний насос значно полегшують доїння. Кіз ми з дідом пхали і тягли за допомогою підручних слів на станок перший раз. Звісно і кози і ми трусилися, бо страшно, щоб дійки не пообривалися. Не пообривалися) На другий раз більшість козячого колективу ревниво скубли одна одну: чого це ту каззу повели їсти дерть, а я осьо красіва така стою? Найстарша так стрибала з переляку, що думала, рознесе і станок і сарай. Не можна привчить її ніякими добавками в каструльку. Дою руками, бо ще й вим"я коров"яче довге, будемо щось про неї думать. Первістки теж побоюються, а трьохрічні спокійно ідуть на станок по дерть. Звісно, тепер декого доведеться продать. У однієї вим"я розтягнене. Молоко то є, і хороше, але воно десь там в середині вимені, його і в ручну достать важко, а машиною довго і додоювать все одно треба. Кітна Данка самостійно залазить на доїльний стіл і живе на ньому. Не допускала нікого на той станок з такою силою, що поламала приставку що на ній стоїть каструлька для дерті і цепок, щоб козу прив"язувать, поки ми прийшли доїть. Злазить з підвищення тільки тоді, як дамо в каструльку і погладжу вим"ячко. Ну, що з кітної дамочки візьмеш? Включаємо мотор, гладжу вим"ячко, поки дамочка гордо їдять дерть а тоді гордо злазятьзі станка і йдуть на своє місце доїдать) Результат купівлі? Перестали вночі, як сплю терпнуть руки, не такі пухлі пальці, на третій день менше часу зайняло доїння, молоко чистісіньке. Ну, є трохи мороки з миттям шлангів. Але ж я не смикаю цілу купу дійок, це простіше . Щоразу після доїння промиваємо все гарячою водою з гірчицею, а тоді гарячою теж без гірчиці. Стакани то опускаю в воду, то витягаю, щоб вода бігла ривками, тоді краще миє. Гірчиця гарно розчиняє жир. Перед доїнням теж промиваємо систему гарячою водою. Одне поки що погано, треба доїть удвох. Бу-м думать, удосконалювать.

23 лайка

Вітаю з покупкую! Хай служить довго і надійно!

1 лайк

Вітаю з покупкою, річ в господарстві потрібна. І скільки коштує таке задоволення?

1 лайк

Вітаю з покупкою, дякую за відгук.
Після доїльного руками додоююте?

1 лайк

Дякую. Будемо глядіть.)

Наталочко, дякую коштує 6550. Я попросила помінять сухий насос на масляний, бо сухий дуже голосно гуде. Поміняли. на 300 грн.дрожче. Замовила ще в них масло. ну, і 155 грн НП. Вони дають розстрочку. Треба тільки, щоб була кредитна карточка Привату.

Оля, дякую) Додоюю обов"язково, і під час доїння масую вим"я злегенька. Краший відхід молока. Ой, а без апарата як було вааажкоо! Поки видою, руки, як праники, серце вилітає…

10 лайков

А скільки у вас дійних?

1 лайк