А Бумер от какой козы.
Мамы козы от кого ?
Меня козочки интересуют.
Пишу(мучу) оголошення. Як тільки наваяю виставлю).
Не… так не честно…
Я первая спросила…
Галя, в объяве ничего не понять, кроме того, что папка Бумер.
А мамки откуда?
Твои доморощенные?Кто у них -отец-мать.
Какая козочка от какой козы не понятно.
Цена не понятна.
Давай уточняй.
Девки то мои правнучки…
Лариса, тема ще не закінчена. дописую.
Когда допишешь, еще больше запутаюсь
Та, ні, не переживай, все розкажу.
я чуть проясню. Бумер - сын моей Глаши и Чингиза, так что родственники
Пошла Глашу смотреть.
Галя а писанка справді писанка вже і імя готове
Лєна, я її Монро назвала, тимчасово. А там як хто хоче, так і назве. Якби тільки не обіжали маленьку мурочку.
Манюсенькие бетманчики,а мы когда в доме были наделали баночек с пластиковых бутылочек и в каждой комнате.Ремонта нет поэтому ганяли везде.ковры убрали и диван кверху.Приспособились и ловили с дедом в баночки.Пока переехали то скважину пробили,а вода не питьевая а техническая,то окна,двери.А с 14 на чемоданах.В прошлом году муж плюнул на все и сделал отопление паровое в доме,а то у нас две топки и пол дома вообще не отапливалось.Теперь живет в котельной:slightly_smiling_face: она у нас под домом в подвале.
А я тільки починали пісюхать в ящик кидала, і за два дня привикли. Тільки надумали і бігли заскакували в ящик. В хаті жили до місяця. Може і довше жили б та вже і на столі і де хоч були.
Дівчата, пишу про доїльний апарат. Трохи, звісно залізло в карман до процвітаючої козоводші але позичку якось поверну, а на мої артритні пальці, то велике полегшення. Апарат, дешевенький, Белка 1 міні, без деяких добавок, які додають ціну, але відро, трубки з стаканами і присосками, масляний насос значно полегшують доїння. Кіз ми з дідом пхали і тягли за допомогою підручних слів на станок перший раз. Звісно і кози і ми трусилися, бо страшно, щоб дійки не пообривалися. Не пообривалися) На другий раз більшість козячого колективу ревниво скубли одна одну: чого це ту каззу повели їсти дерть, а я осьо красіва така стою? Найстарша так стрибала з переляку, що думала, рознесе і станок і сарай. Не можна привчить її ніякими добавками в каструльку. Дою руками, бо ще й вим"я коров"яче довге, будемо щось про неї думать. Первістки теж побоюються, а трьохрічні спокійно ідуть на станок по дерть. Звісно, тепер декого доведеться продать. У однієї вим"я розтягнене. Молоко то є, і хороше, але воно десь там в середині вимені, його і в ручну достать важко, а машиною довго і додоювать все одно треба. Кітна Данка самостійно залазить на доїльний стіл і живе на ньому. Не допускала нікого на той станок з такою силою, що поламала приставку що на ній стоїть каструлька для дерті і цепок, щоб козу прив"язувать, поки ми прийшли доїть. Злазить з підвищення тільки тоді, як дамо в каструльку і погладжу вим"ячко. Ну, що з кітної дамочки візьмеш? Включаємо мотор, гладжу вим"ячко, поки дамочка гордо їдять дерть а тоді гордо злазятьзі станка і йдуть на своє місце доїдать) Результат купівлі? Перестали вночі, як сплю терпнуть руки, не такі пухлі пальці, на третій день менше часу зайняло доїння, молоко чистісіньке. Ну, є трохи мороки з миттям шлангів. Але ж я не смикаю цілу купу дійок, це простіше . Щоразу після доїння промиваємо все гарячою водою з гірчицею, а тоді гарячою теж без гірчиці. Стакани то опускаю в воду, то витягаю, щоб вода бігла ривками, тоді краще миє. Гірчиця гарно розчиняє жир. Перед доїнням теж промиваємо систему гарячою водою. Одне поки що погано, треба доїть удвох. Бу-м думать, удосконалювать.
Вітаю з покупкую! Хай служить довго і надійно!
Вітаю з покупкою, річ в господарстві потрібна. І скільки коштує таке задоволення?
Вітаю з покупкою, дякую за відгук.
Після доїльного руками додоююте?
Дякую. Будемо глядіть.)
Наталочко, дякую коштує 6550. Я попросила помінять сухий насос на масляний, бо сухий дуже голосно гуде. Поміняли. на 300 грн.дрожче. Замовила ще в них масло. ну, і 155 грн НП. Вони дають розстрочку. Треба тільки, щоб була кредитна карточка Привату.
Оля, дякую) Додоюю обов"язково, і під час доїння масую вим"я злегенька. Краший відхід молока. Ой, а без апарата як було вааажкоо! Поки видою, руки, як праники, серце вилітає…
А скільки у вас дійних?