Хутір Семиділки

Дякую за таку конкретну відповідь. За ціну спитала, бо ви написали, що дешевенький. Ну головне, що рукам легше, а гроші будуть, якщо ручки не болітимуть.

2 лайка

Скоро буде 9-ть) Небагато, але вся справа в тому, що руки треба було глядіть з молоду, а не тоді, як жарений півень клюкать почав).

5 лайков

Поздравляю с покупкой такого помощника! На ручки легче, а денежки заработаются.
Спасибо за то, что делитесь впечатлением и опытом

1 лайк

Наташа, порівняно з турецькими за 14 тищ.) та і нашими до 8-ми, то цей таки найдешевший).

1 лайк

І вам дякую за добрі слова :tulip: Ми ж тут усі одна сім"я, кому розкажу, як не сестрам? Може комусь і до діла буде).

6 лайков

Та 9 це не мало, авжеж руки терпнуть.

3 лайка

Заходила в мій улюблений магазин ТА- ДА і купила там цибульнички по 15 з копійками гривень. Яка класна річ, скажу я вам! Стає по дві форми для качотти по ширині, дрібніших ще не ставила. Дуже гарно миються під краном, а основне- складені одна на одну займають зовсім мало кухні. І брала сита кольорові пластмасові. Як перевернуть- виходить гарна поверхня для сушки головок сирів до 18 см. І теж займають зовсім мало місця.

10 лайков

Так показать треба

3 лайка

Оля, давай завтра. Сьогодні сирний день) падаю) Але сир вийшов сімпотішний. Це головне. А ще ж доїться.

2 лайка

та вони такі як поддони на хозпромі тільки кольорові. Галя а шо за сир не видержу до завтра. а я ще форм назаказувала хозпромі таких нач не було - на каламбер розмір шо тре.

1 лайк

Галя, а головка сиру якою вагою виходить?

1 лайк

Добрий вечір Галя хочу Вас тут бачити скучила і мабудь не тільки я! Як ваші справи чи розіхались козки по домівках? Наомі і таки Багіра передають привіт.

5 лайков

Лєночко, дякую, сонечко моє. Вже прийду додому. Ти ж чула в трубку мій гарненький кашель. Всі троє в хаті забронхітилися до мокрих штанів.) Такий вірус у нас по людях ходить гидкий, що за якийсь день-два доходить до пневмонії, і людина просто мре, бо “згоряють” легені. Якби не кози, то мабуть здохла б) а через них довелось видужувать. Якби ти бачила, скільки кислоо сиру я наморозила на плавлений сир, бо не було сил ні банки помить до толку, ні молоку того толку дать. Кізки ще трошки є, для продажу, але вагаюся, БО! Виявляється не всі кози люблять доїться апаратом.:disappointed_relieved: Дві гарні дівчинки -сестрички гарно стають, справненько точать дерть із каструльки, а молоко зажимають, кліжми такі малі! Доводиться майже повністю видоювать руками, а це для моїх музичних пальчиків не підходить. Доведеться розпрощаться з їхнім добреньким молочком, хоть і сумую і не хочу. Спробую дать їм перед доїнням окситоцину. Десь читала в дівчат, що може допомогти. Якщо ж ні, то підуть обидві з дому. Наомі і Багіру почухай від мене за вушком) Хай віддячать тобі за турботу гарним здоров"ям і молочком. Ще проблема( Сусіди дмуться, що далеко чути запах від цапів. Запах не гидкий, ти ж знаєш, який буває од простих козлищ. Цей чути, але якийсь пряний, солодкуватий. Ну скажем, як від чистого мужчини в любовному азарті. Але ж крутить народ носярами. А НІде їх переселить, бо город малий, рядом дорога, і той носяристий народ по тій дорозі шастає туди-сюди. :face_with_symbols_over_mouth::rage::angry: Якби хоч Бумера кому віддать, бо дуже хороший і мирний пацан. Дівчаток робить справно. З 8-ми окотів тільки в двох первісток по цапику, а у 6-ти кіз або самі кізки, або пополам. Коротше, з 15 козенят 8 кізок і 7 цапків. Але ж вже повно молоденьких цапиків. Не знаю, що і робить :disappointed::disappointed::disappointed:

16 лайков

Десь пропала наша Галя. Дуже зайнята, чи, не дай Бог, хворіє? Чи обідилась на форум? А-У!!. Обзивайтеся!

11 лайков

Дівчата, мої безцінні! Вчора подзвонила Маринка і мене просто ошелешила) Виявляється, є Люди, яким я небайдужа на старості літ. Хтось про мене турбується. Аж настрій піднявся! Каюся і коротко розказую. Жива, відносно здорова. Казала Марині і Вам пишу, що роззявила рота широко, та не все в нього влазить. На нормальній мові, розвела хазяйство таке, що в міру свого віку не встигаю все зробить, дуже стомлююся, аж апатія напала. Та ще й з реалізацією проблеми. Трошки продала кізок. … Ну, якось-то буде. ОЛЯ! на форум я ніколи не ображуся, хоч би і як він старався)). А взагалі у мене є приказка: мене образить кожен може, але не кожен утікти.

25 лайков

Очень рада Вас слышать.
Как только апатия снова придёт - сразу на форум с ней заскакивайте, мы с ней дружно :imp:

6 лайков

Галина, немного сократите народонаселение и возвращайтесь) Я такая же) Очи и руки загребущие) Пока на огород меня не хватает, надо быстрее шевелиться, наверное.
А с апатией завязывайте. Та нашо она вам?

4 лайка

По перше,Ви не одна така,та ще у Вас половинка,а я сама та плюс погода,та плюс нереалізація,та у суботу проводи,піду чоловіка просити,хай допомагає з небес,я думаю він бачить мої потуги і хоч в якийсь спосіб мені допомагає.Вірю.А я вже кілька днів думала написати хоч щось Вам,щоб обізвалися.Бачу,проблеми схожі,добре,що хоч не гірше.Тримаймося Галочко,бо ми цього варті.:heart::heart::heart::tulip::tulip::tulip::blossom::blossom::blossom::sunny::sunny::sunny::four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover:Життя б"є ключем,дальше знаєте :hahaha::hahaha::hahaha:

12 лайков

От хто щоб не казав, а я вірю в поміч з небес. Ніколи не забуду, як у сестри загинув чоловік на Першу Пречисту, а плани ж були жити і господарство тримати. А тато наш помер в жовтні, на рік раніше зятя. От копаю я з сестрою буряки на далекому городі, бо обіцяв її кум перевезти ті буряки, а потім на тім городі посіяти пшеницю. І так дощ находить. Прийшла ще бабка-сусідка нам допомогти, а сама така, що як викидає буряки на прицеп, то ми дивимось, хоч би ті буряки бабку з собою не потягли, божий одуванчик. Вирвали і веземо, а дорога під кладовищем, а я на прицепі на буряках зверху. Кажу - рідні мої, допоможіть нам справиться з цією роботою, а тоді вже хай і дощ. І що Ви думаєте, вигрузили ми ті буряки, вернулися трактором на те поле, посіяли пшеницю, заволочує уже останній раз зайшов трактор, і починається дощ. Тиждень без перестанку. Люди не могли сіяти, а у нас уже зійшла пшениця. Тата немає вже 16-й рік, а як мені потрібна порада, то я до нього звертаюся. І якось все розрулюїться.
Пам"ятаймо наших рідних !

26 лайков

От правда це ! Я також звертаюся і до батька покійного , і до бабусь та дідусів … Допомогають ! Царство Небесне всім нашим рідненьким ! :pray::pray::pray:

11 лайков