Хутір Семиділки

Галина, напишите в разделе “совместные покупки форумчан” на торговой площадке, может и еще кто подтянется. Я там дала тоже объявление.

2 лайка

Пока коротко, договорилась с магазином, что продадут нам формочек на сумму меньше 3-х тысяч. Открою, по своевременному, как всегда, совету @Varvara Инны темку в “совместных покупках форумчан” и бу-м решать, что кому надо. НО ВЕЧЕРОМ :tulip: :yum:. Прошу, заходите, выбирайте.

9 лайков

Оце дала! Вже скільки днів не була вдома? Як каже моя свекруха: трасця її матері, отакій хазяйці! (Добре, що жива ще, то я з нею молода невістка). Старих людей треба слухать, а оскільки я невістка, то що робить, мушу. Але, столітня частівка каже: Апчхи, три дні дома не була, він прийшов, а я вже й губи надула! Програш гармошкою і така полька, що ноги після неї судомить аж по п"яти, але на другий день. :sweat_smile:Далі грайливий легенький перехід:
Та не буде ні по-батьковому, та не буде ні по-материному, та не буде ні по роду його, але буде із пів- слова мого… Щось потяло мене наліво, видать мало сонця, а вже хочеться більшого дня, позитиву у вигляді мекаючого племені, і молочка, молочка…
Своє молочко закінчується(. купляла коров"яче у п"яти різних продавців. При тому, що знайомі, непогано спілкувалися, розказала базову інформацію. як робити сири, старанно розказувала, ще і в процесі варіння-колотіння. Безкоштовно поділилася готовою домашньою натуральною закваскою, яка теж має свою вартість. …Передивилася весь ютуб по сирах, до крику надоїла дівчатам-асам з сироваріння…(Галю, Оля, це про ВАС) Може я й погана сироварка, досвіду малувато…Коротше, буду до свого молока вишивАть те, що відклала ще з минулої зими.
Отака… жисть, малята.(
Все, що дає Бог, то на краще.
Далі обов"язково буде.

16 лайков

Добрий вечер в Вашiй хатi. Галя, як Ваша Вiкторинка?

2 лайка

Сыроварка ты хорошая, но тебе тоже нужен отдых - каникулы. Пока козодевочки в декретном отпуске ты набирайся сил, знаний, читай, делай записи в своей склеротичке, а после окотов с новыми силами, знаниями, кучей новых идей в бой. Здоровья твоим рученькам и новых вдохновений.

2 лайка

Галя, читаю вас и удовольствие получаю, иметь проблемы и так… Дай вам Бог , сил , здоровья и вашим близким. Пишите, больше пишите, у вас очень получается🌺

6 лайков

Галочка , куда пропала? Все ли у тебя нормально? Давно тебя не видно.

7 лайков

Добрий вечір всім, хто забіг на мій забутий мною хутірець.
Кажу одразу, всіх пам"ятаю, шаную, і люблю. Просто мало сонця, трохи грошових проблем, багато очікування хороших новин і хімії, які нікому не цікаві, бо в кожного своє болить і це зрозуміло. В січні хіміі і пов"язані з ними незручності і переживання закінчаться і тоді я ваша навєкі). Сиділа, передивлялась давні фотки і закортіло поділитись з вами, дорогі мої подруженьки, подарувати кілька позитивинок без ніякої системи і логіки.
Літній табір
Нас гулять сьогодні хтось поведе?

Снідаємо і доїмось

Мені хтось сьогодні травички дасть, чи з голоду мушу померти?

Спекотааа, козяча сієста

А пожувать буде?

Ех, маладьош)

Пошуки найсмачнішого листочка

Ох, як дожену!

Та, одчепись, малявка!

Ех, якби мені крила орлині…

Далеко Волочковій до нас. Даноччина розтяжка)

29 лайков

Галина, а можно ещё мёд заказать?

1 лайк

Как доченька ваша?

2 лайка

Ще є)

Тут пройшла чистенька кізка.

А тут брудна скотина

Козацька неволя(

Діду, відпусти по-доброму!

О грушка росте, бігом кусаймо!

Ща, як дам!

Та краще потанцюймо.

Одинокий я одинокий…

А що в тебе є?

І мене, і мене сфотай!

Знову балет)

Осінь була не так давно.

Запаси

33 лайка

Какой мёд, можете предложить ?

1 лайк

Вы супер ! Обязательно все будет хорошо!

3 лайка

Лєночко, доброї ночі.) Мед трошки соняшникового є, точніше подивлюся завтра. Скільки вам потрібно?
Доньку лікуємо, поїмо козячим молоком, краще переносить хімію. Все буде добре.

12 лайков

Галина, я думаю перейду в личчку.

1 лайк

Ага, цілий центнер суперу) Дякую.

3 лайка

Хочу мёда гречанго, папе надо натурального . Может есть рецепты для лёгких, буду благодарна!2

1 лайк

Галю,від всього серця Вам бажаю пройти ці страшні часи і щоб все згадувалося,як страшний сон.Дочці тільки виздоровлення,а Вам з чоловіком багато сил і здоров"я,щоб ще довго бути поруч і піддержувати.А кози у Вас дуже гарні,хай також приносять тільки радість.:heart::heart::heart::rose::rose::rose::rose::rose:

12 лайков

Пусть ваша дочечка поправляется! И вам здоровья, поддерживать!

5 лайков

Дай Боже всім нам, щоб минали нас десятою дорогою всякі нещастя,
неприємності і недобрі звістки! Спасибі.

Не завадило б ще одне, хоч таке саме) Дякую

4 лайка