Хутір Семиділки

Оце правильно, квіточко моя!

А оце ти вже,серденько , не бреши, :face_with_raised_eyebrow: не вводь Олю в оману, бо й вона захоче. Не болить у нас нічого, тільки підлоскочує, та покручує трошки. То для того, щоб не засиджувалися.:heart_eyes: Як нам, дівчатка, по 35-45 років… (до 100)
то це що, така глибока старість? Та ще й все знаєм, все уміємо, що очима бачимо, скільки пройдено, що про кожну можна по здоровенній книжці написать, тільки якби чоловік та діти не прочитали (ТТТТ)
Галю, не балуйся. Будь серйозніша.

10 лайков

Ох бы мне в мои 35-45 вернуться… Где -то когда-то прочитала, что люди после 55 лет - це люди похилого віку. Я себе старушкою похилого віку ще не вважаю. Пенсіонерка та я ще і не бабуся, внуків немає. Брешуть за похилий вік )))

8 лайков

Брешуть гади такі) Ну і що, що у мене старшому онуку скоро 24. Я тільки йому та меншому онуку баба, а взагалі, Галинко, ми з тобою та з Олею, О.ще Катерина з Обухова, ой, всіх не перелічу, молоді і красіві дівчата.
Я дуже коло кіз помолодшала) Бігаю поміж ними, (майже центнер дівчини) аж земля піді мною гуде.

18 лайков

Ага! Раньше были молодые и красивые, а сейчас только красивые )) Козотерапию ничем не заменить и это к сожалению не все понимают.

8 лайков

правильно тільки своїм онукам баба.у мене мамі 67 років а бігає як 17.коло хазяйства більш ніж я.хай їй і всим таким працьовитим жіночкам здоровиться.мо-ло-дці.

12 лайков

А мене сьогодні козотерапія розстроїла. Галинко, вчора, поки писала сюди всяку …увечері, давила і перекидала) сир імеретійський, До ранку він набрав на столі гарну кислоту, і з пів на п"яту гріла з нього сулугуні. Імеретійського було більше 2-х кг. а косички тільки одне ;(( кіло. І сироватка у гарячу воду виділялася весь час біла. На колір зовсім, як молоко. Як тут мать гарний цвєт ліца і не ходить ривками? Що може бути не так? На смак-непоганий. Але МАЛО!!
Оля,

Личное сообщение
@Jkmuf Оль, ти що підкажеш? про мою сулугуню?:cry:

4 лайка

Хі хі,приємна похвала, дякую. Щастя Вашій мамі, і привіт :bouquet: Хай їй довго здоровиться.

Додаю пізніше.
Ще присадіть її на комп)), взимку будемо переписуватись з нею і дружить, Думаю і у неї є багато рецептів і є чого повчитися всім нам.):wink:

4 лайка

:joy:тюююю у меня старшей дочке 37, внуков 8, а средняя, которая со мной живет, говорит - если бы я столько работала, сколько ты, умерла бы от потери сил. Иногда люди посмотрят, как я скошенную траву на горбе тяну, из-под рядна меня не видно:rofl::fearful: и думаю - и правда, молодежь какя-то слабенькая у меня получилась, хоть и в селе выросли, и сдетства схозяйством-огородами, а сейчас … неинтересно им почему-то

13 лайков

Маринко, вибач, не вписала тебе в повідомлення, але ти там очно є, де “ой, всіх не перелічу” :stuck_out_tongue_winking_eye:

вона на комп уже присажена…:smile: нещодавно зареєструвала її тут на козоводі.вона також козочок тримає.але вона ще не дуже розібралася на сайті.та і часу не так багато-вона в мене як бджілка трудівниця.ось поїду до неї трішки підкажу бо я також тут недавно.

3 лайка

Ну-ну,Ви i мене не вписали,моiм дiтям 42 i 38 ,слава всiм святим,що дружу з комп"ютером,а то уже геть не було би з ким дружити.А форум для мене точно як тi бразiльськi мильнi опери колись,тiльки хвилька вiльна появилась,так я вже тут.:hahaha:А сусiдки кажуть що я не живу,що я вже чокнута через цi кози

17 лайков

Галя, вот спасибо! А мы только вот вчера про медовуху вспоминали, муж сказал найти ему Ваш рецепт :slightly_smiling_face: Будем пробовать))

2 лайка

Галя, а мене чого забула? Я хоч і з Черкаської обл. , але по тарсі до вас рукою подать.Тільки свисніть. Я теж бабуся, синам 38 і 35 років. І так як Вєра, хвалю Бога і розумних людей , що винайшли комп’ютер. Я вже себе не уявляю без нього і без форуму. От тільки чоловік іноді бурчить: що малася відпочити, то ти бігом у комп’ютер. А мені тут комфортніше,ніж з бабами на базарі .

7 лайков

[quote=“suromed, post:366, topic:8548”]
Імеретійського було більше 2-х кг. а косички тільки одне ;(( кіло. І сироватка у гарячу воду виділялася весь час біла. На колір зовсім, як молоко.
[/quote] Вот по этому я и не варю сулугуни. Никак не поймаю кислотность и выход маленький получается. В такую жару имеритинский сыр для сулугуни не надо так долго выдерживать. Скорее всего это из-за жары и как следствие высокая кислотность и маленький выход сыра. Я сулугуни варю редко. Кто варит этот сыр подскажите нам , что мы делаем не так. Хочется хорошего сыра и побольше ))

1 лайк

У меня соседки удивляются почему я не выхожу посидеть на лавочке и языком почесать. Некогда мне. Я ж больная и у меня три болячки: сыроделие, козомания и форум зависимость. Все это пока не излечимо )))

20 лайков

Дівчата! Так ми хворі з діагнозом, але та холера не лічиться!

[quote=“kvitka, post:375, topic:8548, full:true”]
Я ж больная и у меня три болячки: сыроделие, козомания и форум зависимость. Все это пока не излечимо )))
[/quote] Ось як прийдуть косенькі дощі, це так моя співробітниця про осінь говорить, будемо ми тут усі, і названі, і не названі. А в такій компанії гріх і не випити та заспівати, та сиром закусити.Ця скажена жара не дає нічого попробувать нового. Ранесенько копаємо картоплю, з 5-ї ранку, трошки, бо такі ж здоровані, що тільки сонце в гору, так руки зразу донизу. А картопелька на полі хреновастенька, ще і мишви повно,

коло хати трохи поливали , то краща. Але нічого, перезимуємо. Аби мир та здоров"я .

[quote=“VERAKL, post:371, topic:8548”]
А сусiдки кажуть що я не живу,що я вже чокнута через цi кози
[/quote] Віра, то ж вони з завісті, бо же на язиках мозолі, а в кармані і на столі пусто. Мені сьогодні сусідка каже - знов олійку били?. Да, свіженьку маємо, і весняна ще є, але козкам макухи треба, то і збили, Їздив чоловік хоч і далеко, бо є дві маслобойки в селищі, але тієї олії я задаром не хочу. А тут насіннячко своє, не пріле, чисте, без мишей, то і макуха добра. Хіба ж можна своїм лялям всяку гадость давать?

16 лайков

Оля, це ти про мене писала, чи що?:heart_eyes:

1 лайк

Галочко! Вітаємо тебе і твого чоловіка з Днем пасічника! Нехай роїться, множиться, носиться іі п"ється на ЗДОРОВ"Я , на многіє літа!

4 лайка

Оля я сьогодні тільки думала про цю хворобу не виліковну - бажаю всим людям хворіти лише цією болячкою. Привіт моі бджілки! Галочка дуже скучила. Тільки попав у руки комп я до вас ох і насміялась як читала про базар.

5 лайков

Лєна, а я у тебе на сторінці була і сміялася до сліз, особливо з Галининих перлів. Особливо про стидно . Треба запам"ятати.

4 лайка