Дівчата! Так ми хворі з діагнозом, але та холера не лічиться!
[quote=“kvitka, post:375, topic:8548, full:true”]
Я ж больная и у меня три болячки: сыроделие, козомания и форум зависимость. Все это пока не излечимо )))
[/quote] Ось як прийдуть косенькі дощі, це так моя співробітниця про осінь говорить, будемо ми тут усі, і названі, і не названі. А в такій компанії гріх і не випити та заспівати, та сиром закусити.Ця скажена жара не дає нічого попробувать нового. Ранесенько копаємо картоплю, з 5-ї ранку, трошки, бо такі ж здоровані, що тільки сонце в гору, так руки зразу донизу. А картопелька на полі хреновастенька, ще і мишви повно,
коло хати трохи поливали , то краща. Але нічого, перезимуємо. Аби мир та здоров"я .
[quote=“VERAKL, post:371, topic:8548”]
А сусiдки кажуть що я не живу,що я вже чокнута через цi кози
[/quote] Віра, то ж вони з завісті, бо же на язиках мозолі, а в кармані і на столі пусто. Мені сьогодні сусідка каже - знов олійку били?. Да, свіженьку маємо, і весняна ще є, але козкам макухи треба, то і збили, Їздив чоловік хоч і далеко, бо є дві маслобойки в селищі, але тієї олії я задаром не хочу. А тут насіннячко своє, не пріле, чисте, без мишей, то і макуха добра. Хіба ж можна своїм лялям всяку гадость давать?