Злочин - это проволить медицинские эксперименты над людьми препаратами, не прошедшими клинические испытания, без их согласия.
У дочки на роботі привиті всі файзером. Зараз хворіє дуже багато, навіть власник, який кричав до хрипоти в голосі, що тільки прививки! І ніяких лікарняних не платитимемо! От і сам напоровся.
В Черкасской работает, и сады и школы
А у нас наоборот привитые по честному переболели уже не раз,а не привитые через год и легче,чем в прошлом году.
Сейчас один знакомый привитый полностью болеет в тяжелой форме.
Вот и я у сына спросила, как напарник? Он говорит, мам,честно хреново.
Вот и я заболела,пока ещё не знаю чем.Запахи слышу,температуры нет,но насморк и кашель .Уши,глаза и горло “дерут” сильно.Пока домашними средствами лечусь,а там видно будет.
Анічка, тримайтесь! І я з вами за компанію)
Горло і температура… Сьогодні вже лежу і байдикую, чайочок п’ю…
Аня скорейшего выздоровления.
Оля и Вам скорейшего выздоровления.
Я думаю , що рано чи пізно все людство перехворіє , і це нормально … незабаром будемо відноситися до ковіда , як до звичайного грипу …
Девочки,всем заболевшим скорейшего выздоровления, у меня сын с четверга с высокой темперарурой,кашлем и горлом-сдали тест в пятницу,сказали ранеше среды не отправят, а там пока сделают. Когда ждать результата🤔. Вот скорость.
Непоняла. А у нас какой-то быстрый тест делают. Зашли - вышли, пропустили одного человека и зашли забрали ответ. Мы стояли с дочкой на плановую прививку и видели это.
Дівчата, спасибі!
Так і є.
Раніше, як підтвердили ковід, то я заледво повзаючи по хаті впорядковувала документи по папках і підписувала, на всякий випадок…
А тепер, більш менш нормально почуваюсь, горло полощу, чай п’ю. Але приборчик, щоб міряти сатурацію, на майбутнє, купити додому треба. На всякий випадок. А так на все Воля Божа.
Дякую, лимончик і мед якраз на столі. І ще “жувачка” з медових воскових кришечок (забула назву як воно зветься)
Называется это забрус. И вы все верно делаете, в забрусе очень много лизоцима - натурального противовирусного вещества.
Оля, то вже давно хворієш чи другий раз? Одужуй!
Быстрый мы в аптеке сами для своей подстраховки покупали,показал негатив, очень на это надеюсь.
Підтверджений ковід був ще у 2020. Минулого року хворіли з дітьми знову, по симптомах було щось схоже, але швидкий тест показав що ковіду у сина “нема”, і сімейний сказав що ангіна, з чим нас і привітав)). І сьогодні перший день горло, але симптоми простіші. Тому до сімейного ще не спішу. Бо маршрутки і черги здоров’я точно не добавлять.
Буду дивитись по ситуації.
Спасибо девочки за пожелания,буду выздоравливать,куда денусь?! Прополис жую вместо жевачки, компот с ежевики с лимонами пью,горло полощу фурацилином,Надеюсь вычухаюсь скоро.День такой красивый,солнечный был,а козочки сено кушали без прогулки.