А за для сертифікату аналіз на антитіла піде? У лікаря не питаю, він нічого не знає
Мені здається піде, якщо у нього зафіксоване ваше звернення під час хвороби з підозрою на ковід.
У нас вроде с сегоднешнего числа на карантин ушли школы Дергачевский район. Харьков вроде тоже.
мы на семейном в прошлый раз нас в школу тянули нас не касается мол
Дякую, Олю! Ну все, буде він у мене бідний, той лікар
Марина, у меня дочь осенью была с ковидом на больничном, ей дали справку, освобождение от вакцинации на шесть месяцев.
Тогда ещё давали справки освобождение на шесть месяцев тем, у кого находили антитела. Сейчас такая справка действительна только месяц, ее можно брать на работу только два раза в год. Сертификаты не дают.
Дякую! А в торгові центри зі справками пускають? Мені місяць вистачить, маю їхати меблі замовляти. Пишу і думаю, що живу в якомусь дурдомі. Ну, це треба таке? Бред якийсь…
Меня пускали. А сейчас я захожу в магазины, как будто с сертификатом, никто и не спрашивает).
Зараз ніхто не перевіряє, але ніхто і не гарантований ,що не перевірять. Якось 17000 не хочеться платити. Взагалі цікаво з яких економічних розрахунків взято цей штраф. При мінімальній зарплатні в …6500 в цьому році
У нас коли вперше ввели сертифікати, то в маршрутки не пускали тільки перший день, а потім, ніби нічого і не було… Но так, по закону ж можуть перевірити - і капець, 17 тищ…
По закону ця постанова кабміну не законна. Через те поки що нічого не можуть вдіяти. Все можна оскаржити.
В маршрутке ездим без сертификата, в магазин “Эпицентр” ездила на прошлой неделе - никто не проверяет. И чем больше магазин - тем меньше им до вас дела.
Да, в субботу была на ДР у свекрови. Приехали дети и внуки. Оказалось , что через день заболела младшая внучка, они проигнорировали то, что в школе классная заболела и дети на карантине.
Итог дня рождения : я и муж не больны - болели ровно полтора года назад, не вакцинированы. Свекровь больна , пока лёгкая форма, не вакцинирована. Свекр - тяжело болен , вакцинирован дважды ,последняя вакцина месяц назад.
Ячтото чаще слышу больных вакцинированы та и еще не слабо болеют и часто,невакцинированы редко,мои начали болеть через год, сейчас болеют,чем не знаю,тесты не сдавали,лечаться,дома,похоже на простуду.
Двоюрідна сестра мого чоловіка захворіла повторно … день в день , як рік тому . Симптоматика теж повністтю така ж сама … Були антитела , вирішила не прививатися … тепер жалкує . Її син вже тричі привитий файзером - не хворіє .
На цей вірус ніякі правила не діють, нічого не зрозуміло.
Подруга 50р після другого щеплення ніяк не оклигається другий місяць, кашель страшний.
Подруга 45р перехворіла ніби легкою формою, рік тому. Но після вимушена була видалити вену на нозі.
Родичі 60р щеплені, не хворіли, пройшов рік і він захворів, погані наслідки - сітківка відходить на обох очах.
А щодо статистики, то я не розумію, бо у нас більшість щеплених тільки на папері, в нашому регіоні таких десь 90 відсотків, цього ніхто не приховує, відверто хизуються.
А ось це взагалі , я вважаю , злочин ! Бо саме такі " привиті " потім роблять статистику привитих хворих , що знижує довіру до вакцінації !
І такі, і не такі. Он Леонід наш - чесно привився, і чесно перехворів.
Вчора цікаві роздуми попалися.
Що спільного у всіх власників сертифікатів (кюар кодів)?
Вони всі щеплені? Ні.
Вони всі мають антитіла? Ні.
Вони всі не хворіють і не заражають? Ні.
Вони всі не помирають від ковіда? Ні.
Тоді як сертифікат допомагає боротися з пандемією?
А й справді
Вокруг меня таких огромное количество. Для себя сделал вывод, что от заболевания прививка не защищает от слова совсем. Но то, что я в этот раз болезнь перенес легче это однозначно. При том, что перед прививкой делал анализ на антитела. Их не было.
Хотя, например, супруга непривита и перенесла чуть-чуть тяжелее чем я. Но в прошлый раз она вообще не заболела, хотя я ковидный дома лежал.
Перша лінія оборони це стан слизових, далі власне виробництво інтерферону, є клітинний імунітет, а антитіла, це вже та ланка коли все зайшло дуже далеко.
У меня у сына на работе привиты все, официально, НЕ на бумаге.
Напарник в сентябре сделал вторую дозу Пфайзера. Сейчас на больничном, тест на Ковид положительный. Колбасит парня жёстко.
Как будет протекать болезнь дальше неизвестно .Теперь коллектив думает, пронесёт их или нет?