А у мене масло біле… Це від англонубів такого кольору?
Але колір то таке, головне смак! Не пропадемо!
У нас і комарі, і мошка, і не зникає вона ніколи.
Зараз розкажу тобі, як я хожу садити щось на город.
Светр з високим горлом і довгими рукавами, штани, чоботи, шапка, зверху антимоскітна сітка на резинці, рукавички латексні господарські довгі, через тонкі прокусують. Зверху ще обливаєшся якимось хімікатом, бажано двома.
І от між сіткою і шапкою їх пролазить дуже багато, довго не витерпіти.
От як вважаєш, в тому еквіпі скільки часу можна витримати при 28-29 градусів тепла?)
А, ще забула, на светр зверху брезентова куртка, бо комарі не дадуть нічого зробити.
нифигасе… нашествие
Це моїй мамі потрібно так одягатися, що вона і робить. Але її всерівно кусають, бо запах корвалолу з хати не вивітрюється . Вона їм маже укуси, тоді не зудить і набряк сходить.
Мені трішки легше - мене комахи не люблять, кусають рідко, а може я швидко змінюю локацію.
Жуть какая, я думала нас комары в этом году за живо съедят
А тут прочитала и поняла, что у нас еще очень даже хорошо
Я, коли збиваю масло, додаю сік моркви. Тоді колір жовтий, так більше подобається. А ще шуткую, що козине масло з вітаміном А, додатково збагачене каротином, якій містить морква.
отличная идея! спасибо
Дівчата, від мошкари допоміг парфюм спочатку вибризкала свій, який пару років стояв не займаний , бо не мій аромат, дуже терпкий, а потім чоловіка. Термоядерний також, мускусний
Психанула, думаю побризгаюся, гірше не буде, і о чудо! Годину ніхто не торкнувся мене, літали поруч, але не сідали і не кусали, але на комарів майже не діє, лізуть у рот та очі навіть через парфум.
А працювати то потрібно всеодно, отже для себе такий алгоритм вирахувала.
Ввечері закриваю двері у теплиці і з 5 ранку там працюю, не жарко і комарів там нема та мошкари, а потім як набризкаюся, та йду на горд поки не жарко ще попрацювати на годинку, бо спеку не витримую, та й не можна на сонці знаходитись.
А я думаю, чого мене усілякі комахи не люблять. Я ж без лосьйонів, кремів, дезіків та усіляких ароматичних принад жити не можу.
Моя мама такім не користується, от її обожнюють.
Подавай комахам натуральні продукти, без консервантів та ароматизаторів.
Ми з твоєю мамою конкуренти на любов мошкари. Мене з дитинства загризають, коли інших не чіпають зовсім. І ніякі засоби їх не лякають.
Я тут у клиентки поинтересовалась чем они обрабатываю коней от мух, комаров и мошек. Сказали дают лошади честно по 5-7 Зубков.
Для коз это не самый хороший вариант.
Вообщем сделала спиртовую настойку на чесноке.
Брызгаю коз и себе ноги и руки.
Мошек у нас пока нету, а вот комары не кусаю.
Может и от мошкары поможет.
Поділись пропорціями , на спирту чи на горікі настоювала скільки днів?
Які спостередення твої, ділись це дуже важливо, попри те що всі дуже зайняті ми ждем результатів.
Как правило у меня все спонтанно происходит.
Как говорит муж, опять какое то колдунское зелье готовлю
Брала чесночные хлопья, сухие.
Примерно 30-40 грамм на 200 миллилитров самогона.
Настаивала 5 дней.
Готовый настой развела водой до 1 литра.
Как то так
Дякую. Треба спробувати, тим паче у мене ще ящик часнику з того року залежався, а вже новий скоро буде.
Я розумію що часник це добре, от якщо козам брискать то нічого попахнуть але ж якщо собі на одежу то це буде піпець, воно ж як напитаїться одежа то все від неї буде вонять не тільки на тобі а все навколо.
Як у цьому ти випробувала і на собі, остається запах , бо це і клієнти повтікають.
Сьогодні, 13 червня, зібрала перший урожай баклажанів. Завтра буду робити смакоту.
На підході помідори, а там і перчик підтягнеться .
А це моя бахча .
Вже в’яжуться дині з кавунами.
Да, огірочки свої теж вже є. Днів десять, як почалися. Все ж таки " не дурень" придумав щеплювати “родичі гарбузові”. Результатом дуже задоволена.
Якби ще й дощі перестали заливати, бо вже їх дуже забагато. Половина лану суданки вимокла і у погребі води повно. А небо все поливає землю, неначе хоче змити весь непотріб .
Красота і смакота! Тільки селянин знає, скільки праці у все це вкладено.
Дякую , хоч на форумі не потрібно доводити , що ти не брехун.
Чомусь люди вважають, якщо у них нульовий результат то і інші не повинні мати такі результати.
Другій рік поспіль мені пояснюють у Фейсбуці, що на Київщині не можуть бути баклажани з помідорами раніше ніж у Одесі. А кавуни взагалі то монтаж.
Я, взагалі не виношу той фейсбук. Змагання, хто на кого більше гімна виллє. Помийка.