Доброго дня) дівчаток будете продавати?
Доброго здоров’я.
Козенята заброньовані , і козлики, і козочкі.
Як тільки заберу від мамок, відразу роз’їдуться у свої нові домавки.
Сніжана як добре склалось, під щасливою зіркою всі народились, так держать і надалі.
Молодчина хазяйка🥰
Дякую, Катюшо.
Але з моїх досягнень тут лише бажання. Все інше результат роботи багатьох людей, можна сказати “команди”.
Зараз дуже тяжко продовжувати почате. Стараюсь зберегти і не втратити. Та як і всі - надіюсь на краще.
Так результат роботи але якої роботи, ти молодчина в такий час стараїшся на повну не опускаїш рук, здоров,я твоїм рученькам і тобі особисто,
Читаю тебе частенько і по декілька разів і і все дивуюсь така маленька жіночка а так все складно у тебе виходить і з козками і з грядками.
Дуже мене ця фраза звеселила. Маленькою була коли у колисці лежала. Та моя мама ( яка дійсно, 120 - у коньках і шляпа з пером) все життя страждала із-за малого зросту, і так хотіла щоб її діти були високими. От і “нахотіла мені” -172см. Воно наче і не багато, по-тепервшньому часі, але де б я не вчилась , скрізь першою по-зросту була. Це зараз “космічна молодь” - майже всі високі. А в мій час я навіть підбори не носила, щоб не відрізнятися із гурту. Оце такою дурною була.
Христос Воскрес!
Усіх зі світлим Святом!
Нехай Господь береже Вас та ваших рідних . Нехай не згасає Віра , завжди, у будь-який ситуації залишається Надія, а вогонь Любові горить усе ваше життя.
Ну і яке свято без сиру.
Сьогодні відкрила свіженький дев’ятимісячний.
Чесно? Мені подобається шестимісячний більше. Мама моя, на відміну від мене, у великому захваті. Усе згадувала своє дитинство, та казала, що саме такий на смак був перший сир, який вона куштувала. Його привіз з гостинцями із москви її дядько, який був генералом.
А одні “клієнти”, після пробного кусманчика, забрали півголівки. Правда вага голівки була трохи більше чотирьох кілограмів, але люди взяли з радістю не тільки собі, а й рідним до святкового столу .
Так що у всіх смаки різні і кожний товар має свого покупця.
Ух класнючий,аж ніс зачесавсь.
Ну мабуть всетаки не зря кажуть що сир у великій формі набагато смачніший ніж у малих.
Я по 2 кг зробила і у вакумну упаковку сховала бо нема де зберігать багато головок то вони у мене всі на один смак.
Вітаю зі святом! О, бачу, хтось Кантальчик полюбив) Він неймовірний просто.
Доброго усім дня.
Пізнє тепло цього року, звалило все до одної кучі. Тепер роботи у двічі більше. Її просто не можливо переробити. Тому мої візити стали не часті. Та я роблю фото і при нагоді усе розповім.
Але я не про це.
Вчора прийшли аналізи на САЕ. Вирішила зробити усім козам, щоб закрити цю тему. Хоча я була впевнена у доброму результаті, але людям, які купують у мене тварин моя впевненість нідочого.
Шановні господарі, які тримають кіз з мого господарства, мої кози здорові.
супер! уверенность, подтвержденная документом - это отлично
Зі Святом усіх.
Сьогоднішній ранок приніс неприємні подарунки. Хоча ніхто не передбачав, а червневий дід мороз таки підсунув неприємності.
Доречі, кавуни були прикриті агроволокном і, як завжди - цей матеріал спасає тільки від “мух”. Я про це знала, але заморозки ніхто не передбачав, в я не повірили своїм передчуттям.
Як шкода праці виростити і тут таке В нас дуже погано все сходе вроді трошки поливаем але…рано було 6 тепла в нас
Співчуваю, такі гарні кущі і плоди. Але ж ніби повинні відійти. Може їх підживити трохи і фунгіцидом приснути, щоб сапрофіти не почали жерти
Підживляти не буду, дуже “заправлена” земля. А от обробити треба. Ще думаю стимулятор росту доти якийсь, щоб трохи шок зняти.
За пораду - дякую, бо сумнівалася.
Я в шоці шо так погодні катаклізми різко змінюються а наносять таку шкогду господарям , це ж нада таке, скільки положено праці і часу витрачено на такі грядки, Божої допомоги тобі Сніжаночко,
вірю що при такій турботі все потрозу оживе а ми будемо підтримувать. на відстані.
У нас померзли помідори ще у травні, але були посажені за 3-4 дні до морозу. Листя обсипалось, а з пазушок вийшли нові пагінці. Вже і цвісти збираються. Нічим не обробляла, але земля угноєна. Поливаємо.
Щось у цьому році і природа протів нас. У травніі небуло дощу зовсім, а у квітні дощі трамбували землю. Ото щоб не полив, то нічого б не було. За весь час нашого господарювання тут, а це 28-й сезон, ми картоплю поливали може 2-3 рази. А в цьому році вже 2 рази полили і ввечері знову плануємо поливати. Щоб полити всю грядку потрібно 3 дні і три бочки по 3 куб.м. води. Рано набираємо, ввечері виливаємо. І то якщо хороша напруга. Ми крайні на лінії, а всі стараються полити. Хто з відра, хто качає насосом, у кого скільки води є і сили.
Співчуваю та розумію, я сама ледь не плакала учора зранку
Перчики та томати у відкритому ґрунті через один гикнулись, хоча по прогнозу синоптик обіцяв +7
Пофоткала, пожурилась та пійшла у теплицю. За гарними емоціями піднімати настрій
Повинні вижити. Може, на помідорах треба трішки грунт відгорнути, відкрити бруньку, яка в землі. Це якщо і пагони змерзли, але ніби тільки листки померзли
Нічого, Танюшо, переживемо і ці неприємності. Не було би більшого горя.
Доречі, сьогодні мої стражденні рослини мають трохі кращий вигляд. Учора добре полила теплою водою і помідорчики повеселіли. Листя тільки нижнє добре постраждало, а так все відновиться .
А баклажани із 30шт. тринадцять дуже обмерзли. Всі інші ростуть без змін