Гретині гуси

Копати краще до заморозків. Краще лежить. Після копки має просохнути і зарубцювати рани. В теплі. Тоді як гарбузи. 15-20 градусів в картонних коробках в тирсі. Лежить 2 роки крупна бульба. В холоді не лежатиме. Не просохлий теж

4 лайка

20.12 Фіалка родила козлика і кізочку. Окрас світлокоричневий. Вага при народженні - 4,7 та 4,5 кг. Кізка буде продаватися. Дам на днях об’яву. Сподіваюся, дитинка знайде дім

17 лайков

Добрий вечір,вітаю ,бажаю здоров’я та побільше молочка ,дівчинці самих гарних ручок :rose:

2 лайка

Вітаю з прибутком. На сир та на масло!

5 лайков

Напишу щоб не забути в місяць Фіалкина малеча важить: Кізочка 10,9 кг, хлопець 13. Гарно їдять і товстіють. Згадую часи, коли були місцеві кози і козенята по 2,2 - 2,5 кг родилися. І таку вагу мали, мабуть, місяців в 2-3

9 лайков

А де фоточки манюнь?

Темно в хліві і вони як ртуть. Треба буде на вулицю витягнути при погоді.

5 лайков

Дівчинка має кілька місячних плямок

5 лайков

Нарешті добралася до козеняти та до зйомки. Така дівчинка. Липка. Мама Фіалка, бабця Квітка. Тато Айран.

13 лайков

Це з іншого боку. Дівчинка дуже нівроку. В 40 днів підняти мені вже важко.

14 лайков

Моя бабуся казала - моцна дівка!
Хай знайдуться люблячі ручки!

7 лайков

Ще тиждень назад якось легше було піднімати. Дивлюся, що має чорну ость, то , думаю після 2 х місяців потемніє, а яблучка побіліють . Забарвлення дуже приємне. Буде Липка в квіточках

8 лайков

Красуня ,бажаю гарних ручок :rose:

3 лайка

11 квітня. Околиця Києва -4,5. Земля замерзла. Такої весни я не пам’ятаю. Під білими квітучими абрикосами снігів лід

7 лайков

зараз потепліло, але ввечері і зранку було реально холодно, здається навіть холодніше, ніж при такій же температурі взимку, як то кажуть -5, але відчувається як -15

Це так, я вчора вранці так змерзла, насилу відігрілася вже майже увечері. За всю зиму так не мерзла. І, звісно ж, деякі дівчата надумали народжувати.

3 лайка

Була на ділянці. Померзла актинідія, деякі сорти ожини, з деякими не зрозуміло. Бузок примерз, абрикоси стоять коричневі. Груша не зрозуміло. Лохина, яка була в затишку і почала швидше розвиватися - під великим питанням, яка була де вітер гуляв, ще не розпустилися і може буде. Кизил різний стоїть. Частина чорної зав’язі. Хочеться сподіватися, що хоч яблука будуть

3 лайка

Ми ранню 5тирічну абрикосу сорт Цунамі вкривали в 2 шари агроволокном. Маленькі 2-річні персики та черешенки також були подекуди з цвітом, то там не складно було замотати. Ще у нас сьогодні обіцяють -3, то не розкривала ще.
З природою коїться щось страшне, так само , як і у нас в житті. На жаль. Шкода врожаю.
У мене кущики жимолості також розпустилися вже, правда, ще не квітли. А от лохини живої я не побачила. На жаль, поливу не було, не завжди виходило побігати з відрами. Можливо, засохли кущики.
До речі, в тому році були сигнальні плоди. Мені зоовсім не сподобалася на смак лохина. Так сталося, раніше я її не куштувала, взагалі. Мені наша полуничка і малина подобаються більше. Від абрикосів і черешні божеволію) І яблука дуже люблю.

2 лайка

У нас було -5 мороз почався звечора. У товариша в неопалюваних теплицях було -2,5

2 лайка

У нас вчора вночі також 5 було. Сьогодні 3, завтра вже нуль на ніч обіцяють, а післязавтра вже 18 тепла вдень. То капець, які качелі.

8 лайков