Гретині гуси

Сьогодні троє наших кізок: Аліса, Сніжка і Лілія поїхали до нових господарів. Забрала їх дуже гарна і дружна сімейка. Вони вже раніше брали в нас кізочок і приїхали знову. Раніше забрали Вишню, Марточку і Соньку. Сподобалися, і приїхали за їх рідними сестричками від Фіалки і Айрана. Ще поїхала дівчинка від козлика, якого брала в Сніжани. Теж чудова генетика. Так що хай ростуть і радують молочком господарів. Лишився з малюків лише один цапик віком місяць і березнева кізочка Анфіска.

20 лайков

Оля @Zarechnaya цього року посіяла нарешті вчасно турнепс, той що від Вас, бо я за ці всі редькові які на осінь ростуть згадую часто вже восени. А тут спромоглася вчасно . Дійсно чудова культура. І сирим, і смаженим можна їсти, в гичка тваринам, хоча вона ніжна, і ,може, і її в салат можна кришити. Дякую!

9 лайков

Ріжу актинідію, жива. Є багато черенків, може кому треба. 6 сортів жіночих.

1 лайк

Доброго дня! В яку ціну черенкі?

А що дасте. Тільки рішайте швидко, бо їх тоді треба зібрати і спакувати

Оля, я хочу актинидия, если ещё успела! Только я не разбираюсь, нужно ли у ним ещё и мужской черенок, чтобы плодоносили. Подскажи.

Треба. Якщо завтра чоловік різатиме, то можна в хлопчика взяти

Оля, тогда я возьму разом з хлопчиком, если можно). Рассчитывай на меня! Что от меня нужно на этот момент?

Поки нічого. А як привезу то щоб хтось з Феофанії забрав, чи Академмістечка. Або можна по ПН.

1 лайк

Можно мені тоді будь ласка відправити НП черенки і хлопчика якщо можно. Дайте будь ласка номер карточки :grinning_face:

Пишіть в приватні куди слати

1 лайк

Везу черенки актинідії, якщо ще кому треба пишіть є достатньо, можу відправити. Сорти різні. Джамбо, самоплідна, київська крупноплідна, решти назв не знаю, але різні. Ботсадовські. Може, когось порадують

4 лайка

Така ось “інструкція”. Кому надіслала черенки, обережно розгортайте. Хлопчик підписаний і окремо. Не підписана окремо- самоплідна. Далі примотаний Джамбо. Наступна Київська крупноплідна, в далі 4,3,2,1. Сорти - назв не знаю, але різні, з Ботсаду. Можу потім сфотографувати з плодами. Викорінювати можна у банках з водою. Головне- правильно поставити: рубець від листочка має бути знизу, хоча здаватиметься, що треба ставити навпаки, як в усіх нормальних рослин. Довгі черенки можна розрізати на коротші. В банку ставити 3-4 черенки і наливати не більше 4-5 см води, але слідкувати щоб не висохла. Тримати на світлі. Коли вкоріниться висадити в горщики, не перетримувати довго у воді. Висаджувати можна після того як мине загроза заморозків. Поки маленькі - особливо люблять полив. Можна спробувати викорінювати в відрі з торфом і піском на прохолодній веранді чи теплиці, пакет зверху надягнути.

5 лайков

Ще трішки самоплідної, Крупноплідна Київської та Джамбо залишилося

Олю, а актинідія перезимує надворі, чи потрібно заносити в приміщення?

Я б хотіла повний набір, з чоловічою рослиною.

Зимує чудово. Пишіть адресу. Чоловік привезе ще.

Ой, Оля… Похоже, у меня будет много вопросов, когда получу посылку)… Я в растениях вообще мало что понимаю, а тут “рубец от листочка” как-то правильно ставить надо :zany_face:

Доберуся додому- зроблю фото

2 лайка