Гретині гуси

Смачний, коли спілий. Вони зараз в продажу є, але зривають їх зеленими, тому домашній смачніший. Ще ніби він дуже корисний при легеневих проблемах. Малий мій є головним споживачем, даної продукції. :slightly_smiling_face:

2 лайка

Купували багато сортів, але тільки один родить. Продали як білий адріатичний, але не впевнена що це він. Купувала, то давали на пробу плоди, з материнської рослини. Він в перший же рік закладає плодики. Ми начеренкували цей сорт з весни. Легко вкорінюється.

6 лайков

останнє фото дворічна рослина

25 лайков

Дивний рік. 10 вересня - на Папіровці ще є яблука. Навіть не перестигли, як щороку.

3 лайка

Ооо! Инжир это моя самая большая слабость по фруктах, мы когда в Крым ездили, я его сьедала не знаю сколько, но много. Очень люблю, а это на фотках увидела и прям вкус вспомнился.
Мы тоже покупали и садили у родителе, но у нас он не плодоносил :frowning: , хотя говорили будет плодоносить тоже.

Так я ж і кажу те саме. З 4- х сортів годиться лише один. :slightly_smiling_face:

1 лайк

Рік назад посадили в теплиці 5 кущів інжиру , молоденьки , але ми вже їмо плоди з двух з них … сподіваємося , що кущі добре перезимують та порадують більшим врожаєм наступної осені .

3 лайка

Наш дві зими зимував. Сподіваюся і далі зимуватиме.

А у вас он в теплице или на открытом воздухе растёт?

В теплиці неопалюваній, в грунті висаджений. Парочка ще є в горщиках, на зиму ті, що в горщиках забирали в підвал для страховки. А грунтовий зимував на місці.

2 лайка

Грядка з бататом. Сапали дуже давно. Перекрив і глушить бур’яни сам. Якщо туди стати, то листя на рівні колін. Вже почала тріщати і підніматися земля під кущами. Скоро копати треба буде. Щоб не примерз. Тобто рости йому не більше двох тижнів.

23 лайка

Класс, покажете урожай?

2 лайка

Через днів 10 ,обов’язково.

3 лайка

А ми свій і поливали, і замульчований, а як нема дощу, то такий собі. Хоча один кущ геть миші з"їли, то взяла дві шкурки хорошого розміру і одну картоплинку-бульбочку гарненьку. Може щось і нам залишиться. А той, що ближче до хати, біля перцю, той шикарний.
Мишей у нас - страх і ужас. Моркву викопали давно, бо половину вже пожерли. Люди кажуть , що такого нашестя ще не було.І що з тими мишами робити? Я літом геть і отравку в дірочки сипала.

1 лайк

Пити вони хочуть. Сухо. От коренеплоди і трощать

2 лайка

У меня кошка мышеловка. Сама мелкая, а всех мышей в округе переловила. Один недостаток за лето несколько раз котят приводит. В этом году первый выводок забрали весь, со второго один остался. Если не пристрою - нам останется.
Так, что заведите себе кота мышелова, и забудьте о грызунах.

1 лайк

Зважила вчорашню виборку інжиру- 3,1 кг. Висить ще багато.

10 лайков

Наша кішка теж добра мишоловка. І крис бере. І в сусідки хороша киця, ще і всі коти до наших красунь ходять. Буває, що ночує чужий кіт в гаражі, а хліви ж літом відкриті - ходи куди хоч. А на городах біда.

А не продаєте вкорінені вже пагони? Може можна замовити? А я можу прикопати для Вас, якщо цікавить, актинидію. Сорт нажаль не записала, але родить незважаючи на те, що її “мущину” з’їли коти.

1 лайк

Квітка батата

18 лайков