На воду ходять? З кролями та іншою птицею , не гусями, все добре?
На воду не ходять, мають ночви з водою, весь час на випасі на спориші, з іншими жителями все нормально
Тоді глисти не дуже ймовірні. А з соломою прілою вони не контактували?
Ні, я в шоці, такі вже дорослі гусята
А ті, що лишилися без симптомів?
Дякую за відгук, мені дуже приємно. Гарні в Вас гусятка, доглянуті.
Грето, гусям можна давати ячмінь цілий, чи тільки ячмінну дерть? Чи тільки пшеницю?
Цілий ячмінь можна лише дорослим. Молодняку тільки дроблений у вигляді невеликої частини раціону, в суміші з пшеницею і кукурудзою. Після місяця. Привчати поступово. Бо можна забити сліпі відростки.
Оля спасибо вам большое за гусят, посмотрите какие они растут красивые, мы первый раз взяли маленькими и я очень рада что именно у вас, очень крепкий здоровый выводок
Им 13.08.20 будет 2 месяца, я в восторге, спасибо большоеЗдорово, впечатляет!
Поруч норкова ферма. На днях зникла одна кішка, вчара друга прийшла на трьох лапах. Дві курки загинули при загадкових обставинах. А в цей період періодично комусь з наших “ввижалося”, що щось шмигало в кущах. Сьогодні таки виловили- здоровенна чорна норка. Людей не боїться. Заплатять за неї хазяї ферми 100 грн, а втрати… .
Кішок шкода. В пораненої малі кошенята, одне втішає, що торік від сказу щепили. Та і фермовські норки теж повинні щеплені бути.
Ужас-ужас і кошмар
И управы ж на них нет. Живность жалко
Бедненькие кошечки ![]()
В кішки задня нога висить як мотузка, при цілій кістці. Прощупати дає. В м’язах по задній поверхні ущільнення десь сантиметр на три. Схоже вкусила там. Може сідалищний нерв заділо.
Приїжджали з норкової ферми. Забрали своє “добро”. В них виявляється зараз період забою вибраковки, от вони і тікають. А основний забій в грудні. Паровка в кінці березня, щеніння в кінці травня. В ці періоди - маніпуляції з ними і втечі. Ще є прикол з втечею щенної норки, і виводом “дикого” молодняка за межами ферми.
Якби птиці не тримати, хай би ще бігали пацюків ловили, але ж і котів чіпають.
Може, таки приймуть закон та прикриють їх.
Оля а где покупали саженцы инжира? Может контакты остались, тоже давно смотрю, но не верила что в нашем климате будет плодоносить.
Стыдно сказать, но я даже не пробовала на вкус никогда инжир)