Зараз і стада тримається, але забагато кіз.
Похоже на портулак
Дуже холодно. Зовсім не те.
Клубника? ![]()
еще на гибискус похоже
А ще версії? Подивіться уважно на листки. Батько як побачив прибіг з криками що це за " аленький цветочек"
ну еще на бамию похоже
Клематис ![]()
Не вгадали. Це сіянець шипшини і троянди, там листочка видно, висота 10 см і зацвів. Зійшов під тюками, поруч кизил самосів.
З малими в товарища садили в касету суницю садову. За дві години вийшло посадити 1600 шт. Цікава технологія. Можна так розмножувати. Мені сподобалося. Бачила як реагує на посадку вус посаджений 5 днів назад. Класно.
це свіжіОля , может сказати - а потім вони ставляться у тепличку ? Чи так ростуть? . І чи вкорінювачем якимось користуються ?
Бо я колись пробувала виростити , то більшість пропала
, правда я листочки не зрізала…
На розсіяне світло, і стретчем затягують. І грунт дорогий торф прибалтійський. За 5 днів корінці вже полізли і листки. Втикають вусом вниз.
Мабуть немає такої роботи, яку б не уміли робити козоводи. Тих, хто робить на землі , називають землероби., хто з тваринами діло має - тваринники. А якщо людина ВСЕ вміє? Точно - ФІКСІКИ!
Грето доброго дня! Підкажіть , будь ласка, у двомісячних гусят пропав апетит з носиків водичка сочиться, одне пропало, а друге оце з такими симптомами ще живе, чи це хвороба чи вродилися такі, бо малесенькими у олного було таке, я глянула з носика вода виділяється, думала вдавилося чимось, тоді воно вижило ![]()
![]()
А ти часом не нагодувала гусенят вареною картоплею ?
Ні, корм спеціальний, вода, випас на спориші
Як ходять, і як суглоби?
Гусята свої чи куповані?
Померло і друге, це домашні гусята виведені в інкубаторі, дуже гарна вилупка була. Сьогодні запхала усім таблетки від глистів, то всі активні і лише у одного є виділення з носа, але активне. Суглоби наче нормальні, прийду роздивлюся краще, ходять нормально.