В юности бегали по целым морям ковыля, это было так волшебно!
В последние годы я его не видела. Даже на заброшенных местах. Или не попадала на его цветение.
Це на закинутих городах. Привезла насіння , буду сіяти в києві, збільшувати різноманіття
Оййй, супер сімейка
Ого, аж п"ятеро! Така мама може і курчат-каченят дітям носити.
Курчат малих не пускаємо на вулицю, в брудерах сидять, щоб не спокушати котиків.
А малих було 6. Одного чоловік знайшов загиблого. Могла сучка сусідська задавити , вони її попри всі прохання не прив’язують аби решту не подавила.
Класні такі їжачки) Грето, ви часом не чули які звуки вони видають, особливо малюки? Тому що я в себе у саду, на купі з гноєм, в піднавєсі з сіном вечером регулярно зустрічаю їжачка. І то він мене не особливо боїться а лише голову опускає і шипить , форкає на мене) Більше я жодних звуків від них нього не чула. І от недавно в піднавєсі я почула під піддонами на дні і тонким слоєм минулорічного сіна якесь нібито дитяче “гарчання і гавкання” , схоже по звуку чимось до мініатюрних цуценят, але точно що це не писк гризунів, ані мишей чи щурів. Чесно кажучи я вже подумала що може то лисиця із лисенятами… Але там за декілька метрів стоїть собача буда і я на ніч регулярно ставлю на охорону собаку, прив’язую кавказа щоб ніхто не лазив. І сумніваюсь що для лисиці було б таке сусідство і місце комфортне, вони ж дуже розумні. І от тепер думаю може це їжаки так “говорять”?.. Старе сіно забирати в одну сторону передумала, трохи страшно і шкода щоб когось не травмувати вилами… Буду свіже сіно класти поверх минулорічного…
Може це якісь кунячі?
Можливо і вони, дякую Грето… Про цих я забула і щось не подумала… Тим більше, задня стінка піднавісу виходить на межу сусіднього саду. Там люди лише приїжджають з міста на вихідні, а в них висипано декілька машин каменю років 10-12 назад + купа порізаних кругляків дерева років з 10… І сусідка минулого року говорила що бачила вечеро там наподобу якогось кота, але довгого і стрибав дивно. Я тільки зараз це згадала. От напевно їм вже тісно стало в цих купах і нові території окуповують) Тепер треба думати що із цим робити… Добре що птиці я не маю, то мені не страшно, а мишей вони певно ловити будуть. Хоч якась користь)
Якщо птиці нема, то їм ціни нема, мишок і пацюків не буде.
Вчора Нічка загуляла. І що з нею робити? Треба продати, і непогана вона, і виміньце одрощувати почало, а ніхто не цікавився. Цікаво покритою вона привабливішою буде?
Дай Боже чтоб нашлись добрые руки для Ночки.Чтоб ещё долго радовала людей молочком.
бывает такое с козявками… у меня Сара так осталась - продавала я ее, продавала, даже один раз отвезли в новый дом, но на следующий день пришлось забрать. Так и живет, о чем не жалею. Прекрасная коза выросла, все при ней - и вымя, и удои, и место нашлось. Дай Бог чтобы Ночка нашла себе заботливую хозяюшку и радовала молочком
Я бы ее покрыла. Она крупненькая. И молоко в зиму будет и немало.
Мабуть, покрию її через 3 тижні. От питання - ким? Є неспоріднені ельфіки ламанчики, а є вухастий ламанченуб.
А Ночка у нас кто?
В смысле у Вас
Ельф ламанчуля ярочка. В нас є первокотка дійна Зефірка- її племінниця. Гарна. Мякенька і дуже швидко видоюється, кріплення вимені дуже гарне, успадкувала від цапа брата Нічки.
Если бы у меня был такой выбор, то я б ламанчиком крыла. Ну это я про ламашек мечтаю, а нубов у меня больше, В смысле, лапоушек.
А где обьявка про Ночку? (ой, держите меня семеро…)