А для чого в банкі вода?
О, привет новеньким жителям планеты! ![]()
Щоб банка стійкіша була і вода ловить тепло. Можна пісок сипати
Курячі улюблені дружини виглядають найстрашніше. Одна голошийна, то майже без пір’я ходить.
Очень красивая музыка.А я вчера тоже целый день повтор включаю песню про маму, поет девочка чеченка на выпускном 2018 .Послушайте-- не пожалеете.А ещё шуточная песня-переделка " Черная коза",у меня ее уже малой напевает.Прям про нас всех козанутых.
Дякую, що нагадали цю мелодію. Отак, пішла людина з життя і залишила таку величну музику нам на пам‘ять! Сумно тільки, що нарізка фото на ютюбі не наших гір та луків.
Сьогодні косили кропиву, зазвичай, ми обмолочуємо сухе листя для курей, бадилля викидаємо, а тут виникла ідея, може кози їстимуть ті голі стебла? Питання до тих, хто заготовляє кропивяні віники для кіз, вони стебла їдять?
Веники из крапивы не заготавливаю, а просто резаную и высушеную козы едят аж бегом, без остатка.
Зимою мене знайома нагородила віниками з кропиви , мабуть 30 шт було … ох як трощили кози ці віники і стебла також .
А нам віддали соток дві овесу. Вчора привезла козам, а вони не їдять. Зараз він у стадії трубочки, тільки 5-10% починає появлятися колосок. А у неділю дощ обіцяють. коли косить і чи їстимуть зимою?
зимою соломкою точно будуть їсти , і дуже добре , що
Якщо сьогодні ввечері скосити , вранці поворушити , завтра ввечері перевернути , а вранці в суботу додому на горище привезти - буде вам нямка на зиму .
Сьогодні вже не скосимо, косар ранком возив люцерку, а ввечері в плані покропити город. Якби можна було викосити бензокосою, то питання б так не стояло. Там люцерна з овесом, і вона така маленька, треба косити тільки ручною косою і щоб була як бритва. Інакше вирветься та люцерна з корінням і буде її капець.
Наші таке їдять гарно, але проблема, що цей рік таке скосили в дощі, крутили сушили, ніби майже досушили, закинули на горище, але оті волоті в трубочках сируваті. Тепер крутимо на горищі. Треба добре їх на землі досушувати, або в копичку і тоді розкинути і досушити.
Значить молотимо листя, а палки хай кози їдять. Взимку різноманіття якесь буде.
Їдять! В мене зараз побачили, де я сушу, відігнати не можу! Їдять все сухе…
Ковыль… у нас дома наверное целые поляны его… И чабрец … скучаю за теми местами и красотами.