Гретині гуси

А для чого в банкі вода?

1 лайк

О, привет новеньким жителям планеты! :confetti_ball:

3 лайка

Щоб банка стійкіша була і вода ловить тепло. Можна пісок сипати

4 лайка

Так виглядає улюблена дружина під кінець сезону. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

22 лайка

Курячі улюблені дружини виглядають найстрашніше. Одна голошийна, то майже без пір’я ходить.

4 лайка

В брудері зараз тепло і сухо, а на вулиці :cold_face:

21 лайк

Зачепила мелодія

10 лайков

Очень красивая музыка.А я вчера тоже целый день повтор включаю песню про маму, поет девочка чеченка на выпускном 2018 .Послушайте-- не пожалеете.А ещё шуточная песня-переделка " Черная коза",у меня ее уже малой напевает.Прям про нас всех козанутых.

3 лайка

Дякую, що нагадали цю мелодію. Отак, пішла людина з життя і залишила таку величну музику нам на пам‘ять! Сумно тільки, що нарізка фото на ютюбі не наших гір та луків.

4 лайка

Сьогодні косили кропиву, зазвичай, ми обмолочуємо сухе листя для курей, бадилля викидаємо, а тут виникла ідея, може кози їстимуть ті голі стебла? Питання до тих, хто заготовляє кропивяні віники для кіз, вони стебла їдять?

Веники из крапивы не заготавливаю, а просто резаную и высушеную козы едят аж бегом, без остатка.

2 лайка

Зимою мене знайома нагородила віниками з кропиви , мабуть 30 шт було … ох як трощили кози ці віники і стебла також .

2 лайка

А нам віддали соток дві овесу. Вчора привезла козам, а вони не їдять. Зараз він у стадії трубочки, тільки 5-10% починає появлятися колосок. А у неділю дощ обіцяють. коли косить і чи їстимуть зимою?

зимою соломкою точно будуть їсти , і дуже добре , що

Якщо сьогодні ввечері скосити , вранці поворушити , завтра ввечері перевернути , а вранці в суботу додому на горище привезти - буде вам нямка на зиму .

7 лайков

Сьогодні вже не скосимо, косар ранком возив люцерку, а ввечері в плані покропити город. Якби можна було викосити бензокосою, то питання б так не стояло. Там люцерна з овесом, і вона така маленька, треба косити тільки ручною косою і щоб була як бритва. Інакше вирветься та люцерна з корінням і буде її капець.

2 лайка

Наші таке їдять гарно, але проблема, що цей рік таке скосили в дощі, крутили сушили, ніби майже досушили, закинули на горище, але оті волоті в трубочках сируваті. Тепер крутимо на горищі. Треба добре їх на землі досушувати, або в копичку і тоді розкинути і досушити.

2 лайка

Значить молотимо листя, а палки хай кози їдять. Взимку різноманіття якесь буде.

1 лайк

Їдять! В мене зараз побачили, де я сушу, відігнати не можу! Їдять все сухе…

1 лайк

ковила

16 лайков

Ковыль… у нас дома наверное целые поляны его… И чабрец … скучаю за теми местами и красотами.

2 лайка