А у меня розовый и малиновый…
Какая красота ваши древовидные пионы.
Я себе очень хочу. Может кто-то продаст?
Или обменяйте на пионы обычные. У меня два сорта. Один розовый, очень пахучий. Второй - белый со сливочной серединой, очень красивый, но поздний.
Гарні вони, але цвітуь дуже коротко, нажаль -практично один день.
Простите, но пион древовидный намного дороже травянистого. Тем более, если травянистые еще и без сорта.
Без обид, просто очень люблю пионы и знаю на них цены))
И пересаживать только осенью, сейчас почти без шансов.
В нас за хатою, з північного боку, цвіте довго. А на червоний на сонці швидко відцвітає.
Ну и что что дороже,а может у кого нибудь так сильно разрослись что и за так дать не жалко .Спрос в нос не бьёт.
Вони гарно сходять, якщо знати секрет. ![]()
Вчора порилася під кущами, 20 шт сіянців повідсаджувала в горщики в теплицю. Приживаються нормально. Згодна помінятися на білий травянистий. Сіянці десь на 3-4 рік зацвітають, при гарному догляді. В мене є одно і дворічні.
Какая у вас уже красота,пионы цветут уже так рясно,а у меня только бутоны пока,хотя и тепло ведь уже
Дивно. Так ми ж на півночі відносно Вас.
Вот и я удивилась,маргаритки,ирисы,фиалки,поздние тюльпаны цветут сейчас,а пионы обсыпаны бутонами а ещё не цветет не один цветочек,а у вас уже укрыт куст цветом.
А в вас звичайні чи деревовидні, останні цвітуть раніше. Трав’янисті червоні ранні тільки починають розпускатися.
Даже и не знаю,не разбираюсь в них ,как зацветут сфоткаю.Они уже лет двадцать растут у нас,свекровь садила.
Простите, но я на ШАРУ не просила.
Почитайте внимательно.
Я на Вас не в обиде, Вы просто меня не знаете. Я за то, что мне кто-то что-то даст - отблагодарю всегда. И это не пустые слова, люди здесь на форуме, многие могут подтвердить .
А пионы если не кому не нужны - пускай растут и радуют , я некому не навязываюсь.
Простите Грета, что у Вас на страничке.
Так не все ж вимірюється грошима. В мене багато різних рослин і тварин, але в супермаркеті мало що і хто куплене. Багато обміняного і дарованого друзями. А хорошій людині можна і так дати. Зі мною ділилися і я ділюся.
Вчора випадково прикрили дверці в інкубаторі, а там лупка. Недовго він так постояв, але медичний градусник зашкалив. Яйця, аж шкварчали. Охолодили. Прийшлося після такого помагати вилазити. Кров в оболонках лишалася, одне з опіком на спинці, як водянка, але вилупилися. Градусник рішили перевірити, бо після екстрімів можуть брехати. Взяли 3 градусники, з них два нових, показники відрізняються на 0,7 та 0,4 градуси. Кому вірити? Як на мене величенька розбіжність для точної техніки.
Есть у меня. Пион древовидный. Цвет бордовый. Могу прислать.
Спасибо огромное Светлана ,только этот цветок Снежана хочет приобрести,вы попутали наши Аватарки когда слали сообщение.
Могу прислать. Цвет честно не знаю.
Хотіла сфотографувати як сплять, а спали порозкидавши ноги і голови, як малі діти, але настільки чуткі, що як тільки відкриваю дверці- прокидаються. Недарма гуси Рим врятували. ![]()