Гретині гуси

А у меня розовый и малиновый…

25 лайков

Какая красота ваши древовидные пионы.
Я себе очень хочу. Может кто-то продаст?
Или обменяйте на пионы обычные. У меня два сорта. Один розовый, очень пахучий. Второй - белый со сливочной серединой, очень красивый, но поздний.

4 лайка

Гарні вони, але цвітуь дуже коротко, нажаль -практично один день.

1 лайк

Простите, но пион древовидный намного дороже травянистого. Тем более, если травянистые еще и без сорта.
Без обид, просто очень люблю пионы и знаю на них цены))
И пересаживать только осенью, сейчас почти без шансов.

В нас за хатою, з північного боку, цвіте довго. А на червоний на сонці швидко відцвітає.

1 лайк

Ну и что что дороже,а может у кого нибудь так сильно разрослись что и за так дать не жалко .Спрос в нос не бьёт.

9 лайков

Вони гарно сходять, якщо знати секрет. :wink:
Вчора порилася під кущами, 20 шт сіянців повідсаджувала в горщики в теплицю. Приживаються нормально. Згодна помінятися на білий травянистий. Сіянці десь на 3-4 рік зацвітають, при гарному догляді. В мене є одно і дворічні.

2 лайка

Какая у вас уже красота,пионы цветут уже так рясно,а у меня только бутоны пока,хотя и тепло ведь уже

1 лайк

Дивно. Так ми ж на півночі відносно Вас.

1 лайк

Вот и я удивилась,маргаритки,ирисы,фиалки,поздние тюльпаны цветут сейчас,а пионы обсыпаны бутонами а ещё не цветет не один цветочек,а у вас уже укрыт куст цветом.

1 лайк

А в вас звичайні чи деревовидні, останні цвітуть раніше. Трав’янисті червоні ранні тільки починають розпускатися.

Даже и не знаю,не разбираюсь в них ,как зацветут сфоткаю.Они уже лет двадцать растут у нас,свекровь садила.

Простите, но я на ШАРУ не просила.
Почитайте внимательно.
Я на Вас не в обиде, Вы просто меня не знаете. Я за то, что мне кто-то что-то даст - отблагодарю всегда. И это не пустые слова, люди здесь на форуме, многие могут подтвердить .
А пионы если не кому не нужны - пускай растут и радуют , я некому не навязываюсь.
Простите Грета, что у Вас на страничке.

13 лайков

Так не все ж вимірюється грошима. В мене багато різних рослин і тварин, але в супермаркеті мало що і хто куплене. Багато обміняного і дарованого друзями. А хорошій людині можна і так дати. Зі мною ділилися і я ділюся.

19 лайков

Вчора випадково прикрили дверці в інкубаторі, а там лупка. Недовго він так постояв, але медичний градусник зашкалив. Яйця, аж шкварчали. Охолодили. Прийшлося після такого помагати вилазити. Кров в оболонках лишалася, одне з опіком на спинці, як водянка, але вилупилися. Градусник рішили перевірити, бо після екстрімів можуть брехати. Взяли 3 градусники, з них два нових, показники відрізняються на 0,7 та 0,4 градуси. Кому вірити? Як на мене величенька розбіжність для точної техніки.

9 лайков

Есть у меня. Пион древовидный. Цвет бордовый. Могу прислать.

2 лайка

Спасибо огромное Светлана ,только этот цветок Снежана хочет приобрести,вы попутали наши Аватарки когда слали сообщение.

Могу прислать. Цвет честно не знаю.

2 лайка

Гусенятку дві доби. Банка дволітрова під різьбу

20 лайков

Хотіла сфотографувати як сплять, а спали порозкидавши ноги і голови, як малі діти, але настільки чуткі, що як тільки відкриваю дверці- прокидаються. Недарма гуси Рим врятували. :smiley:

16 лайков