Обрезали, результата никакого… ну да ладно ) уже мы с этим смирились, декор пока
а там может когда-то надумает и порадует нас.
Завалялося молоко в холодильнику. Вже на грані. Зробила косичку. Одне погано , що вже половину зїли. ![]()
Ой, да косичка не выгодный сыр )) в этом плане, особенно если есть его любители, у меня папа очень его любит и так может присесть сам приговорить его )
Косичка точно так не заваляється ![]()
Хотим к вам приехать за гусиными яйцами! Можно сегодня?
Цікаве спостереження. Київські водії досить ввічливо, зазвичай, ставляться до пішоходів. Мені завжди простіше пропустити машину,
але водії гальмують, пропускають. Але щось останнім часом спостерігаю дивну тенденцію, коли демонстративно жмуть на газ, при переході пішоходом переходу. Якась ненависть в людей з’являється. То жінка біля бювета кидалася на дядька, що той ближче до неї підійшов ніж їй хотілося. Люди, лишайтеся людьми, це випробування на міцність. Поважайте одне одного. І раніше існували хвороби, і тиф, чума, холера, до винайдення антибіотиків найчастіше вели до сумного кінця, але були і люди які допомагали хворим, серйозно ризикуючи при цьому. А тут всі різко почали ставати соціопатами
Грета молодец, поддерживаю на сто процентов ![]()
Я недавно спіймала себе на думці, що забуваю про вірус. Бо у селі ніколи про це думати дивитися телевізор, заходити в соцмережі. Згадую лише коли захожу в чат, де всі мої сестри і одна з них живе у місті, тому постійно про це говоре. А тут, вийшов з ванної кімнати і ще голова подушки не торкнулася, а ти вже відключилася, а зранку, тільки світає, вже поспішаєш доїти, годувати… У нашому селі люди поводяться так само як і до вірусу.
А мені всього лиш три з половиною години пішки до роботи. Чоловік вертався, звідти, коли увесь транспорт ще не заборонили, але метро вже не ходило. А на роботі гине те, що отримували не один рік до того. Звісно, можна, як кажуть , і на таксі доїхати, але зарплата трохи не та. Сумно.
Як у моєму дитинстві! Аж серце защиміло…
Які гарненькі, не зря мені гусенята з самого дитинства подобаються)
Мені здається що гранат?
Фото с гусятками шедевральное, прямо засмотрелась
точно, как в детстве в деревне. Такие хорошенькие ![]()
Гранат! У нас колись був вирощений з насіннинки. Гілочки тонесенькі
Та и везёт… очень даже бывает… хотя тут такая местность, трудно куда-то от усатого хищника убежать …
Грета, спитаю у вас на сторіночці, бо щось загубилось моє питання в мене на сторінці ![]()
Каченятам 2 тижні. Коли можна починати давати сироватку?
Підкажете?