Сухий овес і сухий зцм плахтянський здається з укрзооветпромпостача. Я вже років 5 так роблю. Причому кізку лишала на плем’я поїла молоком, а сестру ні то зцм дала. В сестри на фініші був краще розвинений рубець. Тому зцм не так і погано, тим більше що не з тижня і не на ньому самому. Розведений цицьочники пити не хотіли, а сухий нормально їли
От і в мене із соскою не складається ні в кого, якої я вже й не купувала. Зараз вже махнула рукою, а от на майбутнє…
Дякую, пішла на сайт.
В нас спрацювала велика соска, про яку писала Лариса Yagusya, в неї на сторінці є в недавніх повідомленнях.
Та ні, така вже пройдений етап… замовила німецьку.
Балакучий цап Лютік видудлив, грам 700-750 з Зефірки, а тоді ще 250 з пляшки від Зайки. Мабуть наївся. Це його випробовували в якості резервного доїльного апарата
Випробування показало високу швидкість молокозабору і універсальність тестованого зразка.
Поважила дітвору. Лютік за 9 днів, вруховуючи бодалки з сосками цицьками набрав 1,5 кг. Мої "миші " Плюшкині за 15 днів по 3 кг. Зефіркин 4 кг за 3 тижні. Від двох молочко і нам є.
Проблема Плюшка худувата, хоч їсть овес кукурудзу, кальфостонік, даємо трохи цукру. Сіно в доступі люцерка, суданка, овес сіяний і лучне. Вона невелика, а пре все в молоко, зранку двох нагодувала і півторачку дала. Тобто добавка, добавляє молоко.
А дві старші прохолостили таки. Яка думка, є сенс пробувати роздоїти їх, чи марна справа? Сумно, що в Зайки молоко згоріло тільки за пару днів до ймовірного окоту, але на жаль його не було.
Оля, дивися на Плюшку, худувата чи худа? Питай дівчат, бо ці молочні кози можуть вистрілить в любий момент не туди, куди треба. А висівку не даєш?
Висівки в нас нема, а битої пшениці боюся, бо її мамка Майка колись мені жару дала, забивши книжку. Тоді я там постійно була, то відкачала, а зараз наскоками, тому так. А що дає висівка? Якщо принципово, то буду шукати.
Висівка - там фосфор, кальцієво-фосфорний баланс. Десь є тема . Аля писала. Европейская система кормления коз. почитай.
Добрий вечір. Ви гусенят весною продавати будете?
Звісно, як Бог дасть, але давайте в особисті, щоб дисципліну не порушувати.
Цікаво, шо ж там в колесі застряло?
А вона просто цікава дуже, скрізь носа всадити під бочку залізти провірити павутиння теж улюблена справа. А її брат вискакує на рідно з сіном яке на січкарні лежить і балансує, гойдається. Смішно так. Миші одним словом
Классные мышата, ох как же я соскучилась по этим маленьким шкодам, прям уже не могу дождаться
Надувает шину?
Так, а Лютік пробує чи тверда