Гретині гуси

Сухий овес і сухий зцм плахтянський здається з укрзооветпромпостача. Я вже років 5 так роблю. Причому кізку лишала на плем’я поїла молоком, а сестру ні то зцм дала. В сестри на фініші був краще розвинений рубець. Тому зцм не так і погано, тим більше що не з тижня і не на ньому самому. Розведений цицьочники пити не хотіли, а сухий нормально їли

1 лайк

От і в мене із соскою не складається ні в кого, якої я вже й не купувала. Зараз вже махнула рукою, а от на майбутнє…
Дякую, пішла на сайт.

В нас спрацювала велика соска, про яку писала Лариса Yagusya, в неї на сторінці є в недавніх повідомленнях.

1 лайк

Та ні, така вже пройдений етап… замовила німецьку.

1 лайк

Балакучий цап Лютік видудлив, грам 700-750 з Зефірки, а тоді ще 250 з пляшки від Зайки. Мабуть наївся. Це його випробовували в якості резервного доїльного апарата :joy:
Випробування показало високу швидкість молокозабору і універсальність тестованого зразка. :face_with_monocle:

22 лайка

Поважила дітвору. Лютік за 9 днів, вруховуючи бодалки з сосками цицьками набрав 1,5 кг. Мої "миші " Плюшкині за 15 днів по 3 кг. Зефіркин 4 кг за 3 тижні. Від двох молочко і нам є.
Проблема Плюшка худувата, хоч їсть овес кукурудзу, кальфостонік, даємо трохи цукру. Сіно в доступі люцерка, суданка, овес сіяний і лучне. Вона невелика, а пре все в молоко, зранку двох нагодувала і півторачку дала. Тобто добавка, добавляє молоко. :thinking:
А дві старші прохолостили таки. Яка думка, є сенс пробувати роздоїти їх, чи марна справа? Сумно, що в Зайки молоко згоріло тільки за пару днів до ймовірного окоту, але на жаль його не було.

5 лайков

Оля, дивися на Плюшку, худувата чи худа? Питай дівчат, бо ці молочні кози можуть вистрілить в любий момент не туди, куди треба. А висівку не даєш?

1 лайк

Висівки в нас нема, а битої пшениці боюся, бо її мамка Майка колись мені жару дала, забивши книжку. Тоді я там постійно була, то відкачала, а зараз наскоками, тому так. А що дає висівка? Якщо принципово, то буду шукати.

1 лайк

Висівка - там фосфор, кальцієво-фосфорний баланс. Десь є тема . Аля писала. Европейская система кормления коз. почитай.

4 лайка

Добрий вечір. Ви гусенят весною продавати будете?

Звісно, як Бог дасть, але давайте в особисті, щоб дисципліну не порушувати.

3 лайка

28 лайков

Знайди Мишку на картинці

32 лайка

Цікаво, шо ж там в колесі застряло?

4 лайка

А вона просто цікава дуже, скрізь носа всадити під бочку залізти провірити павутиння теж улюблена справа. А її брат вискакує на рідно з сіном яке на січкарні лежить і балансує, гойдається. Смішно так. Миші одним словом

8 лайков

Классные мышата, ох :hear_no_evil: как же я соскучилась по этим маленьким шкодам, прям уже не могу дождаться :hugs:

2 лайка

Кизил.

19 лайков

Надувает шину? :rofl::rofl::rofl:

2 лайка

:+1: :wave: Так, а Лютік пробує чи тверда :joy:

2 лайка

Поклали першу партію гусячих яєць на інкубацію. А це виробничий брак. Майбутні пиріжки і розписати можна, коротше кажучи іграшка, але як його

бідна гуска знесла :dizzy_face: ?

17 лайков