Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Співчуваю, нехай покоїться з миром. Бідні дітки, не встигли ще на цьому світі пожити(

3 лайка

Невимовне горе( щирі співчуття вам. Тримайтеся. Сил вам пережити таке горе.

4 лайка

Царство небесне і низький уклін.
Щире співчуття рідним.

3 лайка

Господи Боже, коли це скінчиться ?
Царство Небесне герою.
Щирі співчуття рідним .

3 лайка

Наташа , я тільки прочитала про ваше Горе … :scream: :sob: Щирі співчуття вам всім . Низький уклін батькам Іллі , вони виростили справжнього Українця та Героя ! ПлАчу разом з вами …

9 лайков

Щирі співчуття всім вам
Сил пережити страшне горе
Герою Слава навіки

3 лайка

нема слів. Світла пам"ять. Тримайтеся…

3 лайка

Співчуваю, йому б ще жити і жити. Так ні приперлися ці орки, забирають життя дітей.
:sob::cry::sob:

3 лайка

Соболезную от всего сердца :cry:

2 лайка

Наталочко , моїщирі співчуття! Все читала про твоїх дітей. Без сліз не можливо.
Як швидко плине час. Поліна твоя виросла стала дружиною., військовою, а зараз ще і вдовою героя. В голові не вкладається. Здається зовсім недавно ти рятувала свою донечку від біди, яка з нею сталася. Тримайте її з усіх боків. Важко їй. Знаю це з власного досвіду.

6 лайков

Дякую. Підтримуємо, забрали її до себе (вони з Іллюшою квартиру знімали, хоча там майже й не жили). Вона і сваха на антидеприсантах, вони пригнічують емоції. А я за них обох відридалася. Мені дуже важко цю втрату пережити (пишу і плачу). Нічого, треба вчитися якось із цим жити, хоча й важко. Поліна після перебування на певних позиціях заробила собі ПТСР, лежала у лікарні, лікувалася, але комісуватися не могла. Тепер у неї є можливість звільнитися але її тут залишили, по місцю. Та й не можна її поки що із звичного середовища висмикувати поки сама не вирішить що зможе жити цивільним життям.

10 лайков

Як шкода наших дітей і внуків! Ми пожили, вірно не вірно, але пожили. Носили рожеві окуляри, пишалися державою в якій жили . А який тягар ліг на плечі наших дітей! Так як було до війни , не буде більше ніколи. Сили і мужності нам всім. Світла пам’ять світлій людині!

18 лайков

Все має свій початок…І кінець…
Свій старт .Фінал. Свій час.Свою годину.
І рік старий вже сходить нанівець
А десь новий спішить вже в Україну.
Яким він буде - знає тільки Бог.
Для кого буде першим. Чи останнім.
Та хай він стане роком перемог
Добра і Світла. Тим, хто у чеканні.
Хай буде щасливішим, ніж були.
Роки стражденні,— у сльозах, у крові.
Хай стане він кінцем війні-біді.
Початком ери —Правди і Любові!
Бажаю всім мати бажання та мрію, та можливість їх реалізувати, бажаю, щоб у кожного з нас завжди було завтра - світле, мирне та прекрасне!
З Новим роком надзвичайних приємних подій!

22 лайка

Дякую ,Вас вітаю з Новим роком ,здоров’я ,щастя , благополуччя Вам та Вашій родині .

4 лайка

Налочко, з Новим роком і з Днем Народження!
Нехай мрії збуваються!
Будь просто щаслива.

7 лайков

І я приєднуюсь до поздоровлень.
З Новим роком та Днем народження. Нехай цей рік буде щедрим на позитивні новини та добрих друзів.
Миру та спокою усім.

9 лайков

Дорога Наталочко! Читала Вашу тему з самого початку, Дуже тішилася, яка чудова, тепла атмосфера в вашій сім’ї, як радісно й з любов’ю Ви пишете про своїх кізок, про рідних.
Тримайтеся, хороша й світла людино, молитимуся за Вас, усім серцем співчуваю вашій біді…
І все ж з Днем Народження, сил Вам і здоров’я! Дозвольте Вас обійняти хоча б віртуально!

7 лайков

Доброго всім дня. Зайшла сьогодні сюди, хоча заходжу періодично але не так часто як раніше. Раніше ми тут жили, були майже родичами :heart_eyes: але війна нас всіх змінила, ми стали більш закриті і як @EkoBuryaky Іра написала у себе на сторіночці, зразу стан був такий, що не писалося, а потім звикли не писати. Мабуть потрібно трішки змінювати ситуацію.
Ми теж скоротилися до мінімуму на початку війни, залишила 3 дійних козочок. Сирочки варила лише для себе, трішки під замовлення і хлопцям ЗСУ. Для них регулярно збираємо посилки, вареники ліпимо та сирочок (це з моєї сторони, інші жінки роблять інші смаколики).

Зараз у мене 7 козочок і красень козлик Джоні від Наташі @Nata78 так що чекаю гарне потомство. Але 2-х козочок таки треба до окоту прилаштувати у нову родину 75% та 83%АН. Ось трішки спаде мороз і займуся цим.

15 лайков

Дуже -дуже раді. З поверненням !
Це наче додому з міграції повернутися.
Вірю, що так і буде з багатьма, хто поїхав - вони повернуться, бо дома ж найкраще. Рідна Земля сили дає і лікує душу.
А ви обов’язково пишіть, пишіть про все . Треба дати життя нашій домівці, саме нею був форум до війни. Треба на нашому форумі домінувати. І нехай ті, з поребрика, побачать, що українці одна сім’я і ми один за одного і всі разом проти недолугих.
Пишіть, Наталочко, щоб підтримувати, вірити та відчувати, що ми разом.

12 лайков

Це точно. От я навіть не уявляю щоб я кудись виїхала, хоча по життю доводилося змінювати місце проживання, але це була реалізація планів, а щоб так, вимушено, це стрес страшний.

Постараюся частіше заходити сюди і писати. Бо вже скучила за форумом. :heart_eyes:

6 лайков