Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Я весь цей період часу не гаяла, хоч і не було натхнення варити сир як раніше та й збуту теж немає як раніше. Багато клієнтів виїхало. Але я проходила сирні марафони із Тетяною Дядечко. Пройшла майже всі види сирів які хотіла. Залишилися матеріали. Тепер треба починати самостійно повторити все та з новими надіями відкривати сезон сироваріння :star_struck:
Змінила роботу, думаю що на краще. А там побачимо.

13 лайков

Дуже класно, на мій погляд, коли людина розвивається і прогресує, не зважаючи на всі проблеми і війну. Ви велика молодець.

8 лайков

Інна, це скоріше, щоб зайняти себе чимось, щоб “криша не поїхала”, а далі розберуся що до чого і чи потрібно то все мені. Складаю все у “шкатулочку”, потім ревізію робитиму

8 лайков

Так, розумію, у мене все точно так само. Вчуся і вчуся, завантажую себе по максимуму.

8 лайков

У нас вчора було поповнення.

козочка 5,155 кг. Окрасу такого у нас ще не було. Як долматинець :heart_eyes:

29 лайков

Вітаю вас з поповненням. Богатирша) мама молодець.

6 лайков

Поздравляю с пополнением! Такая красивая девочка! Себе оставите?

2 лайка

Дякую. Ні, цього року не планую нікого залишати бо козлик молодий і іншого не планую купувати. То ж всіх буду прилаштовувати. :heart_eyes:

7 лайков

Сьогодні Сарацинка вранці окотилася двома козенятами. Ще не знаю хто бо на роботу поспішала. Так що сезон почався. :star_struck:

20 лайков

Щирі вітання з початком ! :heart_eyes:

7 лайков

Вітаю з прибутком. На сир та на масло!

5 лайков

Вітаю з поповненням ,бажаю знайти для всіх гарні ручки :rose:

4 лайка

Добрий день всім мешканцям форума. Важкий дуже вечір був у нас але нічого, ми живі і все витримаємо.
Вже окотилася й Магда, моя зааненочка від Галі Безкібальної з Кобеляк. Народила нам дуже красивих нубозааненок.

Ось такі зараз у нас красуні.

23 лайка

Какие прекрасные, холеные! Глаз не отвести! :smiling_face_with_heart_eyes:

С пополнением вас! :bouquet:

5 лайков

Вітаю з поповненням ,всі красуні :rose:

5 лайков

Вітаю з поповненням. Дуже гарні.

5 лайков

Відкрила сезон сироваріння. Після проходження МК по Качоті у Каті @Veterin з’явилося натхнення, якого вже давно не було.

Перша Качота у цьому сезоні, та й не тільки у цьому бо давно її не варила.

19 лайков

Вітаю , гарні вийшли сирочки,натхнення Вам , сироваріння творчий та смачний процес🌹

2 лайка

Доброго всім дня. Мої козочки і козенята зараз шукають новий дім, тому кого цікавлять Козенята АН з високим відсотком 50+ Полтавський р-н

4 лайка

Всім привіт. Щось у всесвіті не зрозуміле робиться. І війна, і клімат, і погода та ще багато чого але нам доводиться прилаштовуватися до всіх умов як би важко це не було. Я вирішила, що моє козине господарство буде складатися з 3-4х дійних кіз і цапа. Все, більше не потягну. Бо ще робота та й город. І переробка молока. Так що продала 2-х гарних козочок. Ще 2 лишилося але одна ще кітна, чекаю окот, а друга- первокотка, дає не багато молока, правда зараз сказати скільки важко бо під нею козеня. Але їй доведеться теж шукати нову домівку або …

9 лайков