Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Питання не мені, але поки Наташа відповість то я напишу, бо цікавилася ж всіма моделями, які більш менш відповідають критеріям ціна- якість. Той, що у Наташі приблизно коштує 2400-2800 грн.

1 лайк

3200 вроде бы или 2800, точно не помню уже. Гл денег своих стоит, кажется у Тани @KozaMimoza такой же. Он классно работает с сырными пакетами и пакетами с козак плюс гладкими, шов запайки довольно таки широкий

Для наглядности

16 лайков

Дякую, Наташа, ще й за наочний приклад.

1 лайк

Вечір, а у мене… не знаю як правильніше сказати… мабуть панічний настрій. Я працюю головним бухгалтером у громадському харчуванні. До цього часу ми якось трималися…вже рік, багато хто закрився, відкрився і теж закрився. Нам же вдавалося якось триматися. Так наші працівники отримували від центру зайнятості допомогу по частковому безробіттю але зараз затримка по виплаті вже 4 місяці. Люди налаштовані звільнятися хоча перспективи ніякої у плані працевлаштування у них (характер, амбіції, підпорядкованість та специфіка). І звільнити людей ми иожемо лише за власним бажанням, щоб не повертати ту допомогу, яку вони вже отримали. А при такому звільненні у них теж перспективи (у центрі зайнятості) не райдужні. Загалом п…пц. А ще знайома, що живе в Америці написала, що не дивлячись на епідемію і карантин у них підвищили розмір податку на доходи. Раніше вона платила 20% тепер буде 27%. Виходить …навіть не знаю що виходить. Всесвітня криза…

12 лайков

певно, це іншим словом називається, але воно нелітературне :face_with_symbols_over_mouth: Стабільно йдемо на дно

5 лайков

Я як могла виражалася літературно. І я ДУЖЕ стійка до різних депресій та стресів, але…мабуть не цього разу. Хоча за себея не хвилююся, у нас є господарство, хсти та жити поки що є за рахунок чого. А наші працівники мешканці міста і одна розлучена, живе з донькою. Їм як?

2 лайка

Така картина мені нагадала кінець 90-х. Тоді багато людей обмінювали квартири в містах на хату з горОдом в селі. Так, їм доплачували за квартири, бо то не був рівнозначний обмін. Люди так виживали. Мабуть все знову йде до того.

9 лайков

Ну у нас немає такої тенденції. Плакатимуть, бідкатися будуть але працювати фізично на себе не отримуючи грошей за це не будуть. І таких більшість. Ідеологія. Якщо працювати то за гроші щоб потім щось купити. Все.

7 лайков

А тут я з тобою в корні не погоджуюся. І навіть більше…
Лякання «америкосами» це інструмент колишнього СРСР тепер Росії. У мене багато знайомих живуть по всьому світу. І нажаль на нашому прикладі то не «америкоси» як ти виражаєшся, а Росія

8 лайков

Наташ, давай про політику не будемо. Я не для цього робила свій допис.

3 лайка

Привет, девочки. Я новенькая тут. Можно к Вам в гости?

3 лайка

Звичайно можна. Пригощайся :coffee: :doughnut:

Занялась разведением коз, теперь пробую варить сыры. Случайно нашла этот сайт. Сама с России.

3 лайка

У нас есть раздел Сыроделие. Там очень много информации.

Спасибо) Вчерра читала тему про пивной сыр) А тут что обсуждение?

Да просто… мысли в слух.

Да, я смотрела. Пока жду молоко. Коза должна охотиться. На днях. А то с одной мало молока на сыр.

1 лайк

Крутой у вас сайт.

3 лайка

я тоже здесь недавно и мне оч нравится разнообразие тем и решения вопросов) это действительно круто! У нас большая семья и 5 коз, мы в Черниговской обл.

3 лайка

Ого, велике господарство. Відкривайте свою сторінку у розділі «В гостях у козоводов» розказуйте та показуйте своїх козочок,а ми в гості будемо заходити.

2 лайка