Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

честно говоря стесняюсь, все тут козами много лет занимаются и очень любят это дело) а у меня спонтанно в том году получилось, когда сначала двух козочек подарили, а потом одну убогую пожалела и купила ее и еще двух подарили! вот как то так

9 лайков

А меня чем-то зацепило про кризис сообщение от Наты. Всегда кажется, что это у нас только пипец. Пока держимся. Деревня, молоко, картошка. Надеюсь, козы вырастут и будет легче. Я их ращу “с пеленок”. На готовых денег не было. Почти выросли)

5 лайков

Нее, я второй год держу.Одна доится, одна скоро родит и кучка мелких подростков.

А я ,ещё года нет, как с козочками,так что Вы ещё более с опытом,по сравнению хотя бы со мной :wink:. Так что открывайте домик :sparkling_heart:

3 лайка

Багато хто з досвідом, але ж і багато хто як і ви починали. Почитайте мою сторіночку, як ми починали, тоді соромитися не будете.

2 лайка

неожиданно! добре) я тепер всю нічь спати не буду) ретельніше підійду до цієї думки! дякую за підтримку;)

6 лайков

Вы не одна такая. У меня примерно так козочки появились. И одна тоже из жалости куплена) Так что нечего стесняться, тут не все с опытом. Добро пожаловать

3 лайка

Привіт ! Людно у тебе :laughing: :wink: Ти тут носа не вішай , ми 90-ті пережили , і зараз переживемо ! Квартирним важко прийдеться , нехай городи беруть … до рідні їдуть допомогати - щось і перепаде . А нам - працювати в своє задоволення . Кум мій сміявся , казав , як м’ясо не купуватимуть , буду міняти на носки та труси :shushing_face: :grin: Так що вихід знайдемо завжди !

18 лайков

Так я й не вішаю, посто якось не хотілося б у 90—ті повертатися. Хоча, чесно, багато чого гарного тоді було. Ми юні були. А ще у мене сьогодні син народився у 1993 році. Так що нос не вішаю, але якось не по собі від цієї пандемії. Чомусь весь час пригадую фільм «Дивергент», там і розділення на фракції за вподобаннями і вакцинація…

9 лайков

Вітаю з великим хлопчиком , нехай буде завжди здоровим та щасливим , везучим та чесним , закоханим та коханим ! :rose: :rose: :rose: А троянди тобі , мать - роженіца ! :kissing_heart:

Ну , про фракцію нашу до гадалки не ходи :rofl: :joy:

9 лайков

Дякую, Лада.

Це точно. :heart_eyes:

1 лайк

Уже год, как происходит постепенное “переселение народов”. Некоторые сообразили, что выжить можно будет только на земле.

8 лайков

Ага, если ее не отберут…

7 лайков

В тому й прикол,що не дуже городяни хочуть до села…В минулому році ,коли ввели локдаун,думала,Ось зараз буде наплив,все одно на роботу ніхто не ходив.Весна!Люди нарешті приїдуть на природу,посадять огороди.І що ви думаєте?Ніхто не приїхав,жоден дачник чи родич місцевих жителів.Всі сиділи по квартирах…

1 лайк

у нас в селе на карантин много поприезжало, но далеко не все ринулись огороды сажать, они ж отдыхать приехали( а не вкалывать, тут еще желание нужно

5 лайков

Мій папа в 90-му році, коли закрили його проектний інститут, де він був начальником відділу, купив в селі дві хати і город 60 соток. Купив землю в тому селі, де народився. Ми всією сім’єю їздили, та садили город, допомогали сапати, збирали урожай. А всю зиму папа продавав в Києві на базарі квасолю стаканчиками та мак стопочками, який ріс у нас в кукурудзі. В Києві були голі полиці в магазинах.
Так і вижили, і ніхто не похудав. І зараз все буде добре.

15 лайков

Вітаю з Днем народження синочка!
Хай буде здоровий та щасливий :bouquet:

2 лайка

молодец папа! ну да, на “деревне” все и выживали тогда

2 лайка

Доброго всем вечера)

2 лайка

Доброго вечора. :heart_eyes:

1 лайк