Я і розводила по інструкції, але починала вводити з половини норми готового розчину на одне годування. Мені так зручніше і без наслідків вийшло. По інструкції, що дається до замінника, взагалі треба в одне годування дати половину розчину замінника і половину молока. А тут пишуть, що змішувати не можна. І як правильно, хай кожен пробує сам
Ми на початку введення не змішували, а потім вже коли ніяких поганих наслідків не було то змішували.
Воно то так але краще ж вчитися на чужих помилках. І якщо є інформація то прочитати і вибрати якийсь варіант для себе ну і бути готовим до несподіванок. Звчайно, що єдиного шаблону немає, але є рекомендації ветеринарів.
Так,дякую за відповіді,як перевести повністю на зцм я знаю,а от чи хтось практикував змішаний спосіб вигодовування хотілося б дізнатися. Хоча ж дітей грудничків так годують ,якщо у мами молока не вистачає,сама так робила,то думаю що й козенятам можна .
Так ми повністю й не годували замінником, молочко всеодно додавали, а місяців з двох то додавати почали підсирну сироватку.
Для мене, змішанне - це коли 1-2 годування чисто молоком і 1-2 годування чисто замінником. Як для вас підійде, я не знаю
Дякую, але я віддаю перевагу навчанню на власних помилках. Тоді і розчарування в порадах не буде. А рекомендації теж не для всіх підходять. Комусь менше треба, комусь більше.
если вам пригодится мой опыт был несколько лет назад 2 года подряд. зцм +молоко 50на 50+ байкал и ветом 1 проблем с поносами.запорами не было. но 3цм только.который с 10 дня.который с 20 или 30 с тем проблемы.а так до 3месяцев никаких проблем на 10 дневном. ветом1 всего пару дней вместе с байкалом.потом только байкал.Вводить зцм постепенно сначала на 100гр молока 10 гр разведенного зцм.каждый день увеличивая зцм и уменьшая молоко пока до пропорции 50 на 50 не дойдете. Я начинала давать.когда уже по 0.5 молока за раз выдували.соответственно начинала с 450 молока 50зцм 2-3 дня.потом каждый день добавляла и в конце недели уже выходило 50на50.
да и я смешивала все в одной таре и уже в бутылки ветом и байкал добавляла
разводила водой нужное кол-во зцм и добавляла в молоко
Сьогодні обезрожила ще двох козликів, а козочки комолі будуть. Та випустили хлопців погуляти.
Фотографування козенят мені нагадує мультфільм «Трое из Простоквашино» де Шарік за зайчиком бігав. От я як той Шарік.

А тут Лаура попала, стоїть така поважна.
Наташ,я й досі шкодую що тоді її не забрала,дуже гарна козочка
Ну, вибір був у мене гарний. І я рада, що вона повернулася. А тепер «Такая коровка нужна самому».
Доброго всім ранку та гарного дня.
Почали ми на ніч відсаджувати козочок від Гертруди. Ось її вим’я сьогодні та ранішній надій.
Правда трошки таки зажала молочка бо коли випустли її дітей до неї то вони присмокталися і вона не тікала від них. Дояться обидві дійки гарно, легкодійна.
Та до того ж вона ще на дієті (вимушено). Через тиждень почнемо поступово повертатися до звичного раціону.
Замовила собі вакууматор. В описі написано що для сухих та вологих продуктів. Тепер чекаю з нетерпінням. Дуже ще хочеться освоїти метод приготування м’яса су-від. А без вакууматора ніяк. Козликів, відчуваю, у цьому році буде багато.
Наташа, напишеш марку.Я теж придивляюсь до нього.
Я завтра з роботи відпишуся та зкину ссилку бо на комп’ютері вся інформація.
У меня такой вот, ни разу не пожалела хоть и Китай, но Китай Китаю рознь
И стакан для отвода жидкости есть. Прибор супер
Я ось такий замовила.
Наташа, а ціна яка?