Тоня @Tonya_Savchishina прочитала про препарат цікавить як ви його використовуєте для навозної кучі. Бо це дійсно проблема. За літо не перегниває, а накоплюється постійно. Я вже почала підсирну сироватку виливати на кучу бо собаки вже видно напилися, а більше дівати її ніде.
А свинки? А птиці зерно запарити?
Свинок у нас немає і курочок десяток.
Завести індиків або свинок негайно.
доброго дня! ми користувались Екостерном а зараз е також препарат Компоназа .на півторачку води добавляем20 30 мл препарату і кропим по купі гноюі прикриваем зразу свіжим гноем щоб препарат не був на світлі.через 50 60 см гною знов оприскуем і прикриваем…потрібно слідкувати щоб гній знаходився в вологому стані ми для цього
поливаем помиями водою а сироватка закисляе спочатку гній а потом грунт а не всі культури люблять кислий грунт. Замовити препарати можна по телефону і дістати консультаціі 0673245954
Дякую за відповідь, спробуємо.
А якщо куча у нас вже зкладена, я її гарно промочила водоюі вкрила старою плівкою, то як краще обробити? Може періодично проливати?
ні якшо купа велика робиться в купі к ілька дир в які заливаеться розчин а далі як я описувала .кількість розчину залежить від купи від ширини висоти
Дира від дири повинн бути 50 60 см і така висота між слоями через які потрібно кропити
яка красотуля ця козочка
Не знаю що й думати. Моя Квітка щось дуууже збавила молоко. Окотилася вона у кінці листопада. Давала зразу близько 3—х літрів молочка, потім поступово збавила і давала десь 2л. Але ось буквально на днях зменшила молоко і взагалі 700г за сутки здоюю. Вона зараз линяє, але якось дуже. Майже лиса ходить. Може з цим пов’язано? Раціон у всих однаковий. У інших кіз немає такого різкого зменшення удою.
Наташа а может она уже самозапускается? Пять месяцев лактации отбыла,и готовится к свиданию
Кліща підшкірного нема? Задацте тему ветам, не повинна б на молодій травтчці запускатися
У моих молоко силино падает, когда гуляют. Потом через недельку восстанавливаются
Я прочитала теми про спад удойності та облисіння і вирішила вколоти антигельмінтний препарат.
Я тоже думала что гуляет, но больше никаких признаков. Да и не думали мы ее пкрывать.
Наш хлопчик сьогодні поїхав у новий дім. Нехай йому щастить там.
Сьогодні відмовила покупцеві, не продала козочку. Тиждень назад прийшла до мене сусідка мого сина щоб вибрати собі козочку, бо та, що у неї зараз є дає до 2-х літрів несмачного, солоного молока. Вони шукали по об‘язах козочку породить, щоб давала багато молока і згадала за мене. Ну ми побалакали, я їй показала козочок, які продаються та й пішла вона думати.
А я потім як згадала, як минулого року їхні свині козенят погризли та поїли бо були у одній загородці із свинями. То зразу вирішила їй нікого не продавати. Та й вона як пішла то й не обзивалася. А сьогодні прийшла. Я сказала що вже всіх продала.
Всім доброї ночі. Іншого вільного часу немає. Роботи, як у всіх, вистачає. І городи, і сіно, і консервація, і сироваріння, і…
У мене є питаня, я й тему створила, але мою темку якось обминають досвічені козоводи та ветеринари. Може у мене на сторінці побачуть. У козочки утворння на животі, ну загалом вся інформація у темі повторюватися не буду. Може хтось стикався із таким— розкажіть цо це.
отвечу в у тебя на страничке. Когда моей Далиде было 2 месяца, в районе пупка появилась опухоль размером с большой грецкий орех. Предположительно это была грыжа. Рассосалось к 4 месяцам, ничем не мазала и вообще не трогала. Последствий никаких, Выносила беременность, родила без проблем 2=х козликов
Хух, спасибо, что откликнулись и успокоили. Козочка активная, растет под мамой. Никаких других тревожных симптомов нет. Так что не переживаем.