кстати, я на форуме делала такую тему, 2 года назад, там и фото есть
У розділі «Поваренок» створила
> тему про приготування молочної свинки. Виручайте, дуже треба.
А Вы уже пробовали мясо того самого молочного поросенка? Вам понравилось? Дело в том, что чем его не маринуй, мясо в нем спецефическое и по волокну и по послевкусию… моей всей семье не зашло, до сих пор при упоминании их коробит от этого даже словосочетания… по этой же причине и 4 недельных козлят никто есть не хочет, банально мясо не очень… мыльное как бы…утробой отдает…
Юля, пробовала, но очень давно. Но случай особенный. Помнишь песню группы «Степ» «Смажений кабанчик, курка з майонезом…»
Надо и все…
Наталю, не переймайтеся. Нічого страшного в приготуванні поросяти немає.
Ще тепле ошпарити і зішкребти ножем щетину. Місця, де залишилась щетинка, натерти мукою і обсмалити. Потім випотрошити і добре промити. Щоб не було специфічного присмаку натерти всередині і ззовні товченим часником з сіллю на добу. Перед запіканням змазати сметаною,перцем. Ушки і хвстик загорнути у фольгу щоб не пригоріли. Пекти 60 хв, час від часу змазуючи сметаною. Готовність - прозорий сік з проколотого стегна.
Гарнір - картопля, гречана каша, підсмажена і перемішана з крутими яйцями і смаженоюю цибулею з салом.
Або фаршироване порося. Наше фірмове. Відварити рис до напівготовності. Окремо приварити печінку з прянощами. Зварити круто яйця. Посмажити у маслі з олією цибулю кубиками. Печінку на м"ясорубку, яйця дрібно покришити і все змішати з рисом, поперчити. Нафаршивувати порося і зашити.
Печеться животиком вниз.
У фарші все на око, залежно від розміру поросяти особистого смаку.
Величезне ДЯКУЮ. Тепер шукаємо порося. Не така вже й легка, виявляється, справа.
Дорогі мої, я сьогодні вийшла заміж. Я зустріла чоловіка своєї мрії. Я за ним, як за кам’яною стіною. Він— моє життя, повітря, кохання та кращий друг…та коханець (кажу відверто вам бо ви моя друга сім’я). Такого чоловіка ще пошукати треба. І нічого, що ми вже живемо 23 роки…одружилися сьогодні.
Найщиріші вітання подружжю Здоров’я Вашій усій родині, довгих щасливих років, добробуту та усіляких гараздів
Поздравляю молодоженов! Пусть всю дальнейшую совместную жизнь у вас ничего не меняется!
Вітаю ! Хай продовження сімейного життя буде ще щасливішим , радіснішим , і наповнюється тільки позитивними емоціями
Дякую всім, щиро.
Закоханим - безмежного,
Безкрайнього добра,
Життя, як сонце світлого,
Родинного тепла,
Як в келиху шампанського,
Іскристих поцілунків,
В любові щасті, радості,
Прожити до правнуків!
Наташа, вітаю ! Щастя вашій родині, сімейного благополуччя, міцного здоров’я.
Щоб ваше кохання один до одного міцніло з кожним днем .
Наталочко, тепер у Вас не тільки “Щасливі кози” а й щасливі господарі. Вітаю! Це так прикольно, як в заграничних фільмах.
Дорогі молодята!
День єдиний у житті
Лиш такий буває
Вас із створенням сім’ї
Вся рідня вітає.
Дві обручки золоті
Вас у двох з’єднали;
Зичим, щоб печалі всі
Дім ваш обминали.
Завжди в злагоді живіть
Грошей наживайте,
Один одного любіть,
Хмарних днів не знайте!
Поздравляю сохраняйте те чувства которые имеете друг к другу ещё долгие долгие годы, пусть ваш дом будет наполнен улыбками, счастьем и детским смехом, мир да любовь
Вітаю! На срібне весілля внуків бажаю, а на золоте - правнуків! (Я рахую від дати 23, так що срібне - через два роки )
Дякую, дякую. Мабуть з онуками до срібного весілля не дотягнемо
Онуки - це завжди радість. Бажаю всім здоров"я і радості!
Поздравляю! Пусть радость и любовь в Вашем доме только множаться!