Ага, и я запустила с трудом. Жду со дня на день, а она гулять. И теперь ещё 5 мес (если все получилось) ждать молочка. А у неё самое сладкое. Звезда ![]()
Ну моей отдых не помешает. Да если и не покрыта, то тоже хорошо т.к. окот у нее был в апреле. Очень мало времени прошло чтобы снова ее покрывать.
Готовлюсь к сезону сыроварения.
Наташ,а де заказувала в яку ціну?
Коштує 35,00 грн. знайшла через пром. юа інтернет- магазин. Форма на 1,5 кг сиру.
ох, и я такую хочу!!!
Сіла…чекаю Наталю @11111111111111111111 у гості
а може ще хто загляне. Я гостям рада.
Вже повідомлення прийшло з НП, що мої формочки прийшли. Завтра заберу. Залишилося тільки діждатися молочка.
Я тоже весь день на форуме и на почте сидю… жду… заветное письмо ![]()
Так и я тоже…никакой работы. ![]()
![]()
та какая работа
голова подарками занята ![]()
![]()
Та…да. Мы и на работе уже сотрудникам подарки закупили…настроение уже предпраздничное. ![]()
Вже прийшла. З козочками справилась,тепер можна і по гостях і жду кому ж таки подарунок готовить.
Я часть подарка придумала и почти сделала, а теперь сижу и думаю, что вдруг не понравится и никому не надо будет ![]()
можно к вам?![]()
![]()
![]()
самый интригующий момент в конкурсе,а козлик очень хороший вариант для подарка:![]()
Ну це вже накручуєте себе. Не може подарунок не сподобатись. На те він і подарунок. А ще свята ідуть і оце чекання,це й як класно.
Я згодна. Тільки тоді він класний,коли в господарстві його нема. А козлик ,та ще такий як у Наташі це фантастичний подарунок.
Наташа мабудь пішла управлятися з козочками,що не обзивається.