Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Это точно ) мне всегда было интересно наблюдать, как мой папа гордо шел рядом в институте и на выпускном, и с друзьями, как бы говоря смотрите какой бриллиант я создал! :wink: Папы дочек такие себе ювелиры! Поздравляю с выпускницей! Доця красавица! Пусть будет здоровой, счастливой и пусть все задуманное ею сбывается, на радость маме и папе! )

14 лайков

Гарна, щаслива сім’я. Будьте здорові і щасливі.Удачі дитині у виборі вузу і професії.

4 лайка

Поздравляю всю вашу семью с такой красавией - выпусницей! Она мега-умница! И такая взрослая стала. Только вот недавно маленького воробышка видели)

6 лайков

Дякую всім за побажання. Вона у нас після всього пережитого подорослішала рано. Самостійна стала і намагається бути незалежною на скільки це можливо.
А

Так наш тато сам казав, що хоче сина, а чекає донечку. Він у нас самий кращий тато у світі.

12 лайков

Гарнюня! Хай щастить їй у всьому!

5 лайков

Всім гостям моєй сторіночки привіт. :cheese::coffee::cake: Нарешті видалася хвилинка на улюблений форум. Хоча заходжу щдня, але швиденько проглянула новини і знову в роботу. Ми нарешті відокремили козла Норда від дівчат. Читала як Таня @KozaMimoza все блаштувала, але наступила таки на граблі. Норд у нас дуже спокійний козел, дуже любить пестощі, хоча не нав’язливий. Його голосу, окрім залицянь до козочок ми не чули і ось, у суботу після обіду ми його перевели у літні апартаменти, одного. І що тут почалося. Ми живемо далеченько від основного населення села, то він так БАЛАКАВ, що люди не моги зрозуміти що то за чоловік півдня горлопанить, що він хоче і чи не надоїло це йому. Син у неділю як прийшов та розповів (а він живе ближче до траси) то ми зі сміху аж посідали. Люди вже хотіли викликати поліцію та швидку, тільки не знали до кого. А коли Денис сказав що то козел так кричить, то не повірили. Сказали що козли так не говорять. Але вихід було знайдено. Ми у неділю до нього підсадили двох козликів місячних. Ну…трошки ще балакає, коли когось із нас бачить у дворі, але вже не кричить. Козликів не ображає. Так що все супер.

А ще вчора нам таки довелося попрощатися із Тором. :dazedgoat: Для нього роботи у нас не залишилося а пристроїти теж на протязі 2-х років не вдалося. Тому й прийняли це не просте рішення. 43 кг м’яса вийшло. Ну якось так. Шкуру хотіла викинути, але діти попросили вичинити. Тож прийдеться вичати тему Выделка шкур в домашних условиях без химикатов та Видео-конспект "Обработка шкур"

14 лайков

:joy::joy::joy: Насмешила :rofl:

В нас теж так було. Вже заспокоївся :+1: іноді йому взагалі все одно чи є хто біля-рядом чи нема.

Оце ви молодці :+1: Він своє вже відпрацював. Хто різав? Він здоровань був

Ой, Таня, там квест ще той був. Приїхав до сина друг, а він із батьком мисливці. От вони й прийшли. Деня сказав же що козел здоровий, то вони й кувалду взяли ну щоб оглушити його. Ну прив’язали його за шию, Привели на місце, прив’язали до дерева. Раз стукнули кувалдою, а він стоїть і дивиться на хлопців, другий…за третім разом тільки погляд затуманився. Я в цей час виходжу на двір і питаю чи у них все впорядку…і тут син кричить “Мама- тікай”…Виявляється як різали його, то випадково чикнули й вірьовку, то він як дремене назад у загородку…то був капець…добре що чоловіка у цей час дома не було бо він слабонервний. Ну а потім було все нормально…

3 лайка

І сміх, і не можна сміятися з такого. Ну добре, що все добре.

Які ж вони в нас тендітні. Мене це іноді аж злить. Як різати когось, так ціле капець, чуть лі не траур, блін
Чого ото так? Як їсти, так таке добре! А як зробити, щоб ото їсти так…

4 лайка

Ні, у мене Віталік не ріже нікого, він тільки потім все робить (шкуру знімає, потрошить) Бив тільки кролів і все.

1 лайк

Мирослав теж кролів та курок без питань, а все інше через уговори

Наташа, резали некастрированого? Как мясо?

Ні, він був не кастрований, йому майже 4 роки. Почав готуватися до брачного сезону, але ще не активно. Запах був на шерсті, а м’ясо зовсім без запаху. Ми аж здивувалися і на вигляд як гов’ядина.

7 лайков

Наташа, поздравляю!! Мясо дома не помешает.
Мы своего Тайсона, родственника Вашего козла, тоже чикнули.( У него почему-то одно яйцо как усохло.) Козел тоже был очень сильный как и Ваш и живучий. Голову отрезали, а он еще дергался. Зрелище еще и то, я уже явилась когда обезглавили. За нашу козоводческую жизнь второго козла чикнули. Сделала вывод, что козел с нубийскими кровями более мясистый. И к стати мяско очень вкусное.

6 лайков

Ми теж завжди різали козлів не кастрованими, але собаці…а потім я хотіла спробувати чебуреки пожарити думаю часничку накидаю і поїмо. Вийшло супер, запаху ніякого я не чула хоча дуже чутлива до різних запахів, так ми потихеньку і витягали м’ясо на чебуреки, обділивши бідного цуцика :laughing:. Після того я доказую всим що м’ясо козла не воняє, і воно дуже смачне. А козу чую не знаю з чим той запах порівняти :thinking:, але чути що м’ясо кози.

4 лайка

Шановні форумчани та форумчанки, знаю, що у нас є багато бухгалтерів. Вітаю з професійним святом.

11 лайков

:astonished::astonished: Сьогодні свято в бухгалтерів? Точно!
Наташа, вітаю з професійним святом :money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

4 лайка

И мой муж ни кого не может зарезать, а мне говорит, что я страшная женщина :unamused: . У меня, что выбор есть или будем ждать пока все своей смертью умрут? Да и ест с трудом, желательно вообще не говорить из чего котлеты, просто мясо :shushing_face: .
А мясо действительно очень вкусное у коз.

8 лайков

:rofl:
Разговариваю с папой.
П: а кто резал козлика?
Я: Мира
П: :astonished::astonished:
Я: так, а что тут такого? Я тоже уже кур, уток сама режу
П: :astonished::astonished::astonished: ту ну вас! К вам теперь страшно и ехать!
:joy::joy::joy:

13 лайков

Пол форума страшных кровожадных женщин хищниц :sweat_smile: :rofl: :joy:
Не мы таки, жизнь такая - слабый пол :crazy_face:

13 лайков