Гора Магура в Карпатах

Ось знайшла) і даже вставила посилання, с телефона) мій телефончик робить успіхи :face_with_hand_over_mouth:

1 лайк

Наче вже все через пошук подивилась. Всі фабричні хають… Каті Стрекозі написала, чекаю на відповідь.

1 лайк

Поки я відповідала :slight_smile: От їй я і написала

1 лайк

Маю вже поповнення :hugs: Навіть не очікувала, коза не готувалась ніяк… Захожу зранку - а вони стоять в проході і послід з кози звисає… Ото я зраділа! Чудова коза, як я її чекала! Я Ларису просила підібрати мені кіз з лагідним врівноваженим характерм, всі очікування виправдались! Циля народила в проході, Гарік та Даліда біля них вештаються - повна гармонія! Інколи Циля для порядку нахиляє голову та демонстративно-толерантно вибудовує кордони. Я відокремила мамку з хлопцем в окрему стайку, а поки ті гуляють, відкриваю. Через добу зняла це відео. Козлик народився 4500г. Від 100% нуба Султана. Сподіваюсь, що знайдемо нову родину для нього.

23 лайка

Тільки поздоровляли з покупкою, а тепер знов будем вітати з поповненням! Хай Вас радує кізочка молочком і доброю вдачею, Марина! А манюня щоб виріс справжнім Козлом :face_with_hand_over_mouth:

8 лайков

Вітаю з першим козодіткою :bouquet::tada:. Смачного молочка і всім здоров’я :pray:
Відео гарне , ще бачила де козочки виходять з вівчарні і бачать гори - супер :two_hearts::wink:

4 лайка

Вітаю з поповненням :heart_eyes:. Відео нажаль недоступне.

2 лайка

Наташа , в мене теж писало недоступне, а потім два рази нажала - включилося :wink:

2 лайка

Побачила :blush:. Гарненький :heart_eyes:.

3 лайка

І знов дякую за привітання! Маю так багато емоцій одразу! Кози, про яких я так мріяла, а тут ще й пологи раптом!
Гадала, не буду доїти, поки молозиво, але сьогодні, на другу добу коза сама попросила допомоги. Козеня ссе тільки одну половину, висить, як ганчірка. А другу розперло. Коза стояла спокійно, але до кінця здоїти не дала, я не наполягала, нехай дитя отримає молозива, а на 3 день вже почну доїти. Тепер Гарік має ще й молозиво, йому дуже сподбалось :slight_smile:
Взагалі цікава ця Циля, вона трималась від мене подалі, як приїхала. Потім раптом на 3 день подивілась на мене уважно так, ніби зрозуміла - це тепер хазяйка. Підійшла, обнюхала, роздивилась і нарешті я її погладила :smiling_face_with_three_hearts: Як народила - не було ніяких проблем, я беру козеня, вона тільки дивиться. Відмивала кров теплою водою без проблем.

21 лайк

Будете зимою з молочком і сиром. Щоб ніяка хвороба не вчепилася - пийте молочко.

8 лайков

Мариночко приємна новина.
Ви тепер з молочком всю зиму будете та сирочками.
Дай Боже щоб маленького купили а то чуть підросте і молоко все буде його.
Кізоньки ламанчі дуже гарні ще й кольорові, краса тай годі

10 лайков

Молочко дуже чекала, зараз маю “перехідний вік” (50 років), кальцій мабудь погано засвоюється, бо я п’ю мінерали, а т/б суглоби болять… Кальцій в козиному молоці має засвоюватися завдяки мікрофлорі козиного молока.

Та отож і проблема, ще й в зиму, хто його візме? Об’яви подала, може повезе вухатому. Крупний, активний. Розуміла, що так буде. Фермерство таке, треба налаштовувати себе, що це нормально… Пам’ятаю, як у мене в 2012-ом вперше моя курка в супі в горлі комом стала, а я роблю вигляд, що смачно, аби діти їли… Малій тоді 9 років було, вона на змогла їсти. А син на батька дивиться і у них аж за вухами лящить :no_mouth:

7 лайков

ой, жалко мальчишку, классный такой. Но вы так далеко :cry:
пусть ему попадется хороший гаремчик

3 лайка

В Киев можем привезти. Очень хотелось бы его в гаремчик.

я, к большому сожалению, не в Киеве, а аж-аж в Луганской области. Мне сюда золотая доставка выходит( уже один жених из Ужгорода приехал в этом году

2 лайка

На все потрібно дивитися в реальному вимірі. Курка - для яєць і для супу, коза - молоко, козенята - кому як повезе, але і шашлик смачний і ковбаска.
У нас в минулому році така класна кізонька була, а один сосочок з двох складається, дивились-дивились та і …
Бажаю козлику гарного гарему, а вам молочка і здоров"я.

15 лайков

Дякую, Олю. Отримую тут підтримку, та вже легше стає. Сподіваюсь, звикну. Курей вже давно їм з задоволенням :slight_smile:

5 лайков

Запрошую взяти участь у конкурсі. :christmas_tree:

Козли :goat: :goat: Так ніжно буцаються :hugs:

26 лайков