Гора Магура в Карпатах

100% згодна ! :heart_eyes: :+1:

8 лайков

Марина, а Вы чай продаете?
Мне привозили сборы трав с дальних высоких гор — они просто восторг.
:blush:

3 лайка

Продаю. Пишите в ЛС, кому интересно. Мы обычно и грибы продаем, но в этом году на высокогорье не густо.

2 лайка

Фух… Туристи поїхали. Ще такого трафіку я тут не спостерігала, на свята було справжнє захоплення Карпат.
Вчуся у туристів, як мені краще робити для них. В останні часи часто чую, що молодь не така… Молодь у нас чудова! Ну да, гоцали до 3 ночі, а ми що, не такими були? Та я і зараз можу :partying_face:
Саме головне - сучасне поняття “зворотній зв’язок”. Я всіх прошу відверто мені казати, що не так, що так, чого б хотіли? От саме від студентів найкращий зворотній зв’язок відбувається, дуже вдячна їм :slight_smile:
І на допомогу сучасній молоді психологія, це дуже відчувалось :slight_smile:

27 лайков

Нарешті я, як справжній форумчанин, з козами!
Зустрічайте нас :goat: :goat: :goat: Дві дорослі покриті кози (одна вже в запуску) + 2-міс козлик :hugs: Буду приймати участь в створенні породи “Українська коротковуха”.

48 лайков

Красуні, вітаю! Від Лариси кози?

1 лайк

Такi красунi😍i хлопчик чудо!

1 лайк

Так, від @yagusya Лариси :slight_smile:

Дякую, дівчата! А хлопчика Гагаріна забрала, яким Лариса нещодавно вихвалялася у себе в стрічці :kissing_smiling_eyes:

13 лайков

Мариночка , вітаю з такими красунями ! Супер ! Я так зрозуміла вони обидві дійні ? Дуже гарні ! Як їх звуть , або будуть звати ?

4 лайка

Пусть множатся такие красавицы в геометрической прогресии.И жених классный,пусть вырастает и делает побольше девченок.Поздравляю с приобретением.

4 лайка

Супер! Хорошее приобретение. Довченки - красавишны, и козлик красивый. Как раз к осени хорошо подрастет.

1 лайк

Поздравляю! Красавицы такие гордые!

1 лайк

Всім дякую за привітання! Для мене це дійсно дуже велика подія, я так давно про кіз мріяла:blush:Бачите, скільки я вже на форумі?:nerd_face:

7 лайков

@Magura, блин, какие ж они офигенные! :smiley: Вы им ресницы подкрашиваете?) :wink: такие модницы :hugs:

1 лайк

Дійна Даліда (коричнева). Молоко вершкове-смачнюще😋. Циля або глибоко вагітна, або не дуже🙃, але Лариса іі вже давно запустила, щоб відпочила після трійні та легше переїзд перенесла. Даліда доїться раз на добу. Це було дуже розумне рішення для такого важкого подвійного переїзду. Гаріку скоро буде 3 міс, він як цуценя🙂Всі вже названі Ларисою, мені все подобається.

10 лайков

У Ларисы все козы обалденные! У меня жених от нее…такой хозяин гарема,! А молоденькие козочки, весенние, уже догнали и перегнали по размерам моих дойных первокоток.

2 лайка

Так! Я довго обирала, де купити кіз. Лариса каже, що Гарік має вирости великим. І от зараз маю проблему. Я не можу, як Лариса давати йому 2л молока, 1л виділяю. Тепер треба знайти якісний комбікорм, а на Франківщині взагалі ніякого не знайшла… тепер треба щось поштою замовляти.

1 лайк

Подивіться тут на форумі, десь є тема про комбікорм для козенят

Але це не проблема тепер . Пару днів і доставка буде .

В ньому також є нубійські крові ?

1 лайк