Гора Магура в Карпатах

Привіт ! Давно не писала нічого … класні фото ! Що нового у Вас ?

1 лайк

Привіт, Ладусю! Сиджу в Києві з-за цього карантина. Вже мала б в Татарові підготувати козлятник, там залишилось дошки набити на вигулі, та перегородки в середині зробити. Але ж не можу робітників запросити, там ретельно тримаються карантина, ну і зрозуміло чому, багато повернулось з Європи. Та і ми майже нічого не заробляємо зараз :confused: Хвилюємось, що далі буде, якщо буде довго карантин.

4 лайка

Нічого , тримайтеся ! Все налагодиться … і сподіваюся , що скоро вже .

2 лайка

О, Марина, а я наоборот зависла в Буковеле… Надеюсь, до конца апреля попустит. Тогда буду просить сына забрать. Если что, Вас сюда, а меня отсюда :wink:

2 лайка

Ирина, а Вы какими судьбами там зависли?

Так пооучилось, работала, а теперь сижу жду с моря погоды

2 лайка

Мої курчатка. Шовкові китайські стандарт. Київ.
Ферми ще немає, а назва є :grin:

27 лайков

Мариночка , так це можна сказати головне ! :joy: :joy: :joy:
До речі , до кінця карантину Ви мабуть вже будете з козенятами . Головне з породою вирішити :crazy_face: :wink:

1 лайк

Нарешті знайшла, де купуватиму сіно. Спочатку поїхала на луг, щоб подивитись, це недалеко від г.Говерли, за Ворохтою. Тут високо, все піздно, тому тільки зараз буде перший та єдиний за рік покос :herb: :shamrock: :hibiscus:

25 лайков

Привіт , Марино ! Ти зараз в Карпатах ? Мій коханий чоловік з кумами поїхали відпочивати в ваші краї … Впевнена , що до Говерли ще доїдуть , тому є запитання , чи можна у тебе переночувати ? Чи є кімната на три особи ( одна жінка ) ? Скільки коштує ? Телефон ? Адреса ?

1 лайк

І чи є можливість під’їхати машиною ?

1 лайк

Я вже в Карпатах на ПМЖ :hugs:
Вже приймаємо туристів, маємо котедж на 3 кімнати, на 2 ліжка 2 кімнати + 3-місний номер, тобто весь котедж на 7 ліжок. С/в один на другому поверсі - душ + унітаз, другій с/в на 1 поверсі - тільки туалет. Кімнати на 2 поверсі. На 1 пов. зала, кухня, мансарда. Можемо готувати.
Ціни не буду тут писати, мабудь це заборонено, запитуйте у приват.
Ось фото котеджа

28 лайков

Оу … і в басейні можна покупатися ? Бо мій Юра без води і дня не проживе . :wink: Йду в приват .

Заїзд крутий, але сусід заїзджає навіть на Таврії. Я на Рено Кенгу з вантажем 600кг. Туристи їдуть різними машинами, але на малопотужних та низеньких важко.

Басейн для риби, там водорості, риби поки немає, але ми купаємось :grin:
900м від нас пляж на р. Прут, там не глибоко. Та ще є озеро в 2 км.

Озеро

26 лайков

ну … то це зовсім інша справа . Марина , чекаю відповідь в особистих повідомленях . Мої сьогодні вже в Славську будуть ночувати .

1 лайк

А мені можна ціну,щоб орієнтуватися на майбутнє?

1 лайк

На майбутне не вийде, бо зараз ціна нища, тому що на ділянці ще йдуть деяки роботи. У нас середній ціновий сектор. Всі матеріали еко, я алергик, тому орієнтуюсь на “зелені” будматериали. Я навіть постільну білизну шила сама, забехала продавців тканин, ходила з запальничкою, підпалювала :stuck_out_tongue_winking_eye: Зараз пишуть на тканині 100 бавовна, а там поліестер, мені неприємно на такому спати.
Ну і з годом, коли нарешті будуть кози, буду запршувати на оздорвлення та лікування :slightly_smiling_face:

13 лайков

А ще маю дресированих будівельників, вони у мене бички в кишені складають :grin: Вони люблять споглядати, коли “новеньки” приходять і я їм читаю інструктаж, “Як космічні кораблі борздять простори…” :nerd_face:

16 лайков

Правильно , Мариночко , всіх людей навкруги треба вчити порядку … а будівельники звикли собі під ноги кидати … тож їх особливо треба контролювати .

4 лайка