Доброго дня всім!
Поки зима, час відпочинку, вирішили знову відкрити свою сторінку.
Причин декілька:
-Одні люди часто запитують, чому немає сторінки, інші, хто читав нас, просять відкрити знову.
-форум дійсно дуже цікавий і популярний, містить багато корисних порад і тд.
-порода англо-нубійська завойовує популярність в Україні, а з нею виникають міфи.
-наші кози вже є в інших господарствах і приємно і цікаво буде бачити у себе на сторінці фото, історії про їх життя.
-а фото наших тварин, впевнена, усі будуть з задоволенням роздивлятися, і я з радістю буду ділитися.
-а ще це свого роду, хронологія, яка дає можливість кожному побачити нашу ферму в динаміці.
Тому, в добрий шлях!
Это здорово ,что опять решили открыть мир своих козочек…у Вас есть кого показать))
Доброго дня! Думаю багатьом дуже подобалося ходити до Вас “в гості” та любоватися прекрасними тваринами, на сторіночку, що була раніше.
Вона не видалена, а знаходиться в архіві. Якщо бажаєте зберегти хронологію, ту тему можна також оприлюднити, але спілкуватись можна буде лише в цій.
Цікаво!!! А чи не буде плутанини… дякую, Таня, я подумаю, чи варто. На початку цієї сторінки все ж думаю викласти фото усіх тварин, а це й старі фото і нові. Подумаю, якщо що звернуся до Вас з проханням. Ще раз дякую!
Перше, що хочеться написати, це слова вдячності усім, хто любить цю прекрасну породу.
І на самому початку, інформаційно, щоб кожен хто цікавиться, знав, що у нас на фермі ми розводимо тільки англо-нубійську породу. Процентних кізочок (з великою повагою до них) ми не маємо і не плануємо.
Усі наші кози мають походження з однієї ферми, це Goffe de Boer (Нідерланди).
Тварини приїхали до нас в 2015 році.
Рівно рік назад, в грудні 2018 року я привезла нового козлика з цієї ж ферми.
Батьки наших козлів мають багато нагород, є чемпіонами, більше про них трохи згодом.
А це минулорічні фото з поїздки.
Очень рада, что вы снова с нами!
Киану передает маме Карат и папе Аалдерику большущий привет. Просит папе передать, что уже здорово вырос, старается быть похожим на папу! Маме просит передать, что кушает хорошо и слушается свою хозяюшку, не балуется и не дерется, уже даже со старшим козликом подружился) Большой и ласковый умничка!
Очень рада видеть вас снова на форуме.старую страничку изучила полностью.Шикарнейшие козы.вы огромные молодцы.так как все это результат вашего труда.
Да, Оля, только эти труды мало кто оценит… надеюсь, что животные ценят, а это самое важное…
Спасибо Вам!
Передала , а мама уже разговаривает с животиком, легла в общем вольере, согнали родичи, говорю стоя вдалеке “иди к себе, закрою, полежишь спокойно” , а все вольеры открыты, пошла, стала и носом дверь пинает, закрой меня, достают все…ну закрыла конечно и спокойно ей и мне, …в общем, с возрастом они все умнее:hugs:
Легкого окота нашей мамочке! Очень бы хотелось от ваших коз девочку неродственную, будем мечтать)
Это все равно не раньше следующего года, хотя и себе будем оставлять…но об этом ещё рано. Инна, Ваши мечты сбываются, желаю и дальше чтобы так было
Да, прилагаю к этому все усилия) Спасибо за пожелания и вам желаю того же!
Правда, после исполнения последней мечты еще никак в баланс финансы не приведу)
Я думаю, это реалии многих, какой может быть баланс, когда в нашем деле даже если приходят деньги, то сразу идут на решение задач, а следом задачи увеличиваются…и так постоянно
И мечты размножаются, как тараканы)
Aranka vd Woudzom
Мати Aalderik vd Woudzom
На цій фото Майбах в дитинстві з мамою Сафо.
Майбах народився у Наталі Прохазки і потім отримавши такого козлика, Гоффе зробив з нього чемпіона.
На фейсбуці Наталі є невеликий альбом, присвячений його пам’яті.