Ферма Бучковських

Дякую за вітання! А яких Ви кізок тримаєте?

Як цікаво! Як матимете цього чудо-кактуса, закидайте фото, подивимося) Може і собі таке захочемо :wink::cactus:

1 лайк

И козочки?) Ну тогда закрывайте наглухо свои розочки, а то недолго им осталось) У меня когда-то было тоже много цветов) В прошлом. Мимо них ходили козки)

3 лайка

Ми вже навчені, що коза - це вредне створіння. Квітник і город позагороджували, так що козам і всім іншим, хто може нашкодити, туди доступу нема.

10 лайков

Вітаю з відкриттям сторіночки :rose::rose::rose:. Цікаво розповідаєте про господарство. Всі тварини доглянуті, видно, що живуть в любові.

3 лайка

Олю в1таю з поповненням нашо1 велико1 родини! Дуже любовалася вашими к1зоньками.Я мабуть в1дношусь до категор11 тих людей яким подобаеться любий окрас-головне к1зонька.Бо в нашому господарств1 таке р1зноман1ття красок. Обожнюю орх1де1 . вс1 стоять з пуп.янками скоро буде кв1туча рад1сть. Хай щастить ваш1й родин1.1 зд1йснюються мр11.

3 лайка

Іванна , мій чоловік тільки почав цікавитися такими рослинами , тому навряд зможе допомогти порадою . Він кожного вечора передивляється різні роліки на ютубі , сам навчається .

2 лайка

Вітаю новоселів у нашій родині!

1 лайк

Велике дякую за гарні слова. Приємно читати, що моя розповідь Вам сподобалася :wink:

1 лайк

Дякую! Так гарно, що на форумі можна поспілкуватися з однодумцями - не лише із козоводами, а й з любителями квітів, дерев, різних тваринок. Тут справді дуже дружня атмосфера.

2 лайка

Вiтаю з вiртуальною хатинкою! Хай тут вам буде затишно! Якi гарнi тваринки та рослинки! Процвiтання вашiй фермi!

2 лайка

С прибытием! Очень все красиво, с расстановкой. Видно, что основательно готовились. Молодцы. Козы очень красивые, успехов и здоровья Вам и малышу (для такого количества коз, надо срочно увеличивать количество малышей :grin:)

8 лайков

Щиро дякуємо! Ми дуже сподіваємося, що із збільшенням кількості козочок, які з часом стануть дійними, збільшиться і кількість молока, щоб можна було все більше і більше сирочків робити. У нас щодо сирочку є плани) Хочемо навчитися нові види сиру робити, особливо тверді.

4 лайка

Оля я сыры начала делать в прошлом году.Заказывала в интернет магазине “Заквасочка”.а вообще девочки делятся и рецептами и всем необходимым.Я очень благодарна форуму потому что даже не представляла что смогу это делать.

1 лайк

Я також свої перші сири почала робити минулого літа. Закваски брала на сайті 413.com.ua. З них завжди все виходило гарно, мені подобається, що рецепти до їхніх заквасок є зразу ж на їх сайті. Найбільше робила адигейський і бринзу. Зараз хочемо купити окремий холодильник для сиру і пробувати робити сири, які потрібно ставити на визрівання. Подивилася сайт “Заквасочка”, у них дуже великий вибір заквасок, то ж буду пробувати брати і там.

1 лайк

Оля они только кажутся сложными.а в принципе я уже и эксперементировать начала.Мне очень нравится Качотта из одного сыра можно сделать много разных все зависит что в нее положить-это и специи всевозможные и орехи и пажитник.Можно делать в вине.люблю Мурсия аль вино.Понравились сыры на основе закваски Далтон для голландских сыров на 1000 литров (250грн).Российский.голландский.манчего.мраморный.морбье.А вот с плесенью я не дружу.Дор Блю получился доча съела весь.А мне плесень-бррр.Я так поняла у каждого свой любимый сыр.Многие просят именно с голубой плесенью наверное попробую .Да я тоже сдесь пробовала заказывала.но мне почему то у заквасочки больше понравились

2 лайка

Оличка, Вам через год надоест качотта, Вы сами захотите что-то эксклюзивного.

2 лайка

Може на надоїсть, але ще чогось схочеться. Там один сир побачила, почитала, зробила, спробувала вже готовий. Там інший. Сироваріння - це залежність, яка не лікується.

6 лайков

Ми з вами однодумці щодо сирів з пліснявою. Пробувала їх пару раз, на смак це просто не моє. І робити їх взагалі не маю бажання. Найперше хочу навчитися варити гауду, п’яну козу, мармуровий. Трохи вже про них начиталася і найбільше наразі мене лякає процес їх визрівання.

Оля совсем не тяжело.Просто я тоже очень переживала.а потом первый был Качотта и пошло.Главное для себя чтобы не забыть с кем что делать-у меня записи в тетрадке и в и на холодильнике до полного окончания процесса.

Инночка качотта не надоела-готовлю редко.Я ведь каждый раз пытаюсь что-то новое.ну а когда надо быстро тогда качтотта.Самая вкусная с выдержкой 4 месяца .

2 лайка