Ельфійска тропа

Наша історія мабуть сама звичайна. Ми живемо в селі і тримаємо тварин. На моєму подвір’ї можна зустріти кіз, вь’єтнамську свинку, пару собачок та звичайно котиків. Раніше займалися кроликами , та діло це знову втрачене. Зате їх місце добре зайняли міні свинки. Спочатку звісно були труднощі, та особисто я виросла в селі, вивчала ветеринарну справу, тому моє бажання мати щось своє, на своїй ділянці нічим не погасити. Так як я завела свою сторінку на цьому сайті, думаю зрозуміло що головною темою є саме кози. Своїх равликів наприклад я сюди не прив’яжу. Хоча кому цікаво, пишіть. Так ось, кози мабуть в усіх спочатку були дворові. Я не виключення. Та з часом хочется чогось цікавішого. В мене увага зупинилася на карликових кізоньках. Вони досить економні та веселі. Щоправда не все так шоколадно, тому від класичної “лохвицької” не відмовлюсь :smile: А так як це не бізнес і не “молочне виробництво”,а дійсно для себе,свого задоволення та сім’ї, то мені їх вистачає . Ми любимо і молоко і м’ясо, тому вибір зупинився саме на козах. Але одна коза - горе в сім’ї. Зупинитися важко, всі вони гарні й не посперичаєшся. Ось так прив’язала не тільки кіз а й себе до них :grin:. Що казати,як виросла на козячому молоці.

40 лайков

Ласкаво просимо у колектив козоводів України ! Мабуть кожна з нас розпочинала свій козоводческий шлях з однієї-двух козочек … а після форумских посідєлок господарства разрослися у багатьох до 10 - 30 -100 голів :wink:

13 лайков

Дякую, зараз такий час що якщо є змога, то треба нарощувати поголів’я. Тому я тут, можливо знайду щось корисне :slightly_smiling_face:

11 лайков

Вітаю з відкриттям своєї віртуальної хатинки !
На форумі є багато корисного.
Бажаю успіху !

7 лайков

Вітаю. А звідки ви? Хоча б регіон.

2 лайка